stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 witam, ku***a zero chęci no co Ty gadasz... jeszcze tylko dzisiaj, środa, czwartek, piątek i weekend
Kędzior Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 witam, ku***a zero chęci no co Ty gadasz... jeszcze tylko dzisiaj, środa, czwartek, piątek i weekend ta... ja już mam dość a tu jeszcze tyle dni pracy kuźwa trza się było uczyć wtedy bym wiedział co skreślić w lotka żeby trafić 6tkę :polew: :polew: komo karanocze kom tu de fiesta soj tu kompetensja lalalalalala :polew:
seves Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 witam, ku***a zero chęci no co Ty gadasz... jeszcze tylko dzisiaj, środa, czwartek, piątek i weekend ta... ja już mam dość a tu jeszcze tyle dni pracy kuźwa trza się było uczyć wtedy bym wiedział co skreślić w lotka żeby trafić 6tkę :polew: :polew: komo karanocze kom tu de fiesta soj tu kompetensja lalalalalala :polew: a tam zeby w totka skreslic to starczy ze przerobisz rachunek prawdopodobienstwa:P zacznij goglowac:P jakas wikipedia i... i jestes milioner :polew: :polew:
tolek85 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Jak wszyscy narzekają, to i ja ponarzekam na robotę, h@j mnie strzeli zaraz :/ wpierony roboty, a jutro jeszcze jadę na delegację na 3 dni. Nie wyrobie się z robotą, i jeszcze fucha mi wyskoczyła, i po robocie jadę bakać dalej :/… Akjam, dzisiaj niestety nie pokaże ci jak wygląda RNS-E z tą folią, bo mnie nie będzie ale za tydzień mam nadzieję, że ją na tyle poprawię, że będzie cacy.
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 miszka wpadaj, wpadaj, pozniej mozna skoczyc do maca tam sie dobra bania wkreca :gwizdanie:Co tam Krolu? Do roboty? w robocie to ja od 6 jestem :gwizdanie:
Seski Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 witam, ku***a zero chęci no co Ty gadasz... jeszcze tylko dzisiaj, środa, czwartek, piątek i weekend ta... ja już mam dość a tu jeszcze tyle dni pracy kuźwa trza się było uczyć wtedy bym wiedział co skreślić w lotka żeby trafić 6tkę :polew: :polew: komo karanocze kom tu de fiesta soj tu kompetensja lalalalalala :polew: a ja pierdziele lotka i zacznę grać na giełdzie...
keżor Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 dziś sie przylansuje hehe , ale odrobine
tolek85 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 akjam, mnie nie bedzie, także folie tobaczysz za tydzień dopiero...
Grisza79 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Miałem małą kolizje.... Kobiełka nie wyhamowała na skrzyżowaniu i dostałem lekko w lewy tył. Do tego jeszcze felga przetarta w 3 miejscach Wycena szkody wyszła - 2150zł
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dzień Dobry A ja dzisiaj miałem lajt w robocie, prawie całą dniówkę przespałem tym też sposobem, chyba do Was zawitam :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Miałem małą kolizje.... Kobiełka nie wyhamowała na skrzyżowaniu i dostałem lekko w lewy tył. Do tego jeszcze felga przetarta w 3 miejscach Wycena szkody wyszła - 2150zł na pierwszy rzut oka - szkoda całkowita poważnie - nie ma źle, ale jednak boli
Bulczas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Nie ma ktoś z was jakiejś fajnej łamanej 12-stki najlepiej oczkowej
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Nie ma ktoś z was jakiejś fajnej łamanej 12-stki najlepiej oczkowej
Rekomendowane odpowiedzi