Seski Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie...
stanley Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie... już nie chcę wiedzieć co Wy tam trenowaliście, i nawet na drugim planie widać twoją nogę :gwizdanie:
Seski Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie... już nie chcę wiedzieć co Wy tam trenowaliście, i nawet na drugim planie widać twoją nogę :gwizdanie: no jak co nie widać że brzuch a ja po prostu jeszcze jadę jedną serię
stanley Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 jeszcze kilka dniii więcej optymizmu
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie... już nie chcę wiedzieć co Wy tam trenowaliście, i nawet na drugim planie widać twoją nogę :gwizdanie: jak to co .... PhotoShopa :polew:
stanley Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie... już nie chcę wiedzieć co Wy tam trenowaliście, i nawet na drugim planie widać twoją nogę :gwizdanie: jak to co .... PhotoShopa :polew: Ty się weź do roboty :gwizdanie:
Seski Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie... już nie chcę wiedzieć co Wy tam trenowaliście, i nawet na drugim planie widać twoją nogę :gwizdanie: jak to co .... PhotoShopa :polew: do roboty ale już...
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 znowu nie zdążyłem przyjechać... ;( a to chyba kędzior po treningu u mnie... już nie chcę wiedzieć co Wy tam trenowaliście, i nawet na drugim planie widać twoją nogę :gwizdanie: jak to co .... PhotoShopa :polew: Ty się weź do roboty :gwizdanie: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 :hi: http://moto.onet.pl/kluby/q9h,wiejski-tuning,fotoalbum.html?listType=1#photo41708085
keżor Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 :hi: http://moto.onet.pl/kluby/q9h,wiejski-tuning,fotoalbum.html?listType=1#photo41708085 nr 26,35 są za***iste pozostałych właścicieli powinna spotkać kara chłosty
Seski Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 :hi: http://moto.onet.pl/kluby/q9h,wiejski-tuning,fotoalbum.html?listType=1#photo41708085 nr 26,35 są za***iste pozostałych właścicieli powinna spotkać kara chłosty ej a może im się podoba...
Pucek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Cześć z chęcią bym się dzisiaj nakur*ił
Rekomendowane odpowiedzi