Kędzior Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 PUCEK, coś dla Ciebie na MAYDAY :polew: Mario, atakujesz Mayday? :> Pytosz... Bezemnie Nie ma Mayday.. Mario jest tam woźnym gdy by nieprzyszedl niemial by kto otworzyc drzwi
Pucek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 PUCEK, coś dla Ciebie na MAYDAY :polew: Mario, atakujesz Mayday? :> Pytosz... Bezemnie Nie ma Mayday.. Mario jest tam woźnym gdy by nieprzyszedl niemial by kto otworzyc drzwi nie śmiej się :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 PUCEK, coś dla Ciebie na MAYDAY :polew: Mario, atakujesz Mayday? :> Pytosz... Bezemnie Nie ma Mayday.. Mario jest tam woźnym gdy by nieprzyszedl niemial by kto otworzyc drzwi nie śmiej się :gwizdanie: się nie śmieję bo to jest duża odpowiedzialność
diman Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 dobry dzien prawie z rana :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 siemka ja wlasnie wrocilem z krakowa od Podsiego i spadam spac narka :hi:
Seski Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 i po co się witacie jak się dopiero co w domu widzieliście... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 jeszcze parę dniii Kędzior! I takie myśli pozwalają Ci przeżyć kolejny dzień, tydzień...:?: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 jeszcze parę dniii Kędzior! I takie myśli pozwalają Ci przeżyć kolejny dzień, tydzień...:?: :gwizdanie: ta mam tak od 6lat :polew: myśl która pozwala mi przetrwać to taka: :polew:
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 jeszcze parę dniii Kędzior! I takie myśli pozwalają Ci przeżyć kolejny dzień, tydzień...:?: :gwizdanie: ta mam tak od 6lat :polew: myśl która pozwala mi przetrwać to taka: :polew: :gwizdanie:Do roboty byś się wziął!
seves Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 i po co się witacie jak się dopiero co w domu widzieliście... :gwizdanie: :polew: dobre
Rekomendowane odpowiedzi