Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko :good: a tera Cisne spać :hi:

Ja też zdupiam powoli. :hi:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka chlopaki ;) powiedzcie mi warto brać barum polaris 2 195/65/15 za 148 zł sztuka nowe? Nadadzą się na zime?

Opublikowano

cześć dziewczyny z rana :decayed:

Opublikowano

siemka chlopaki ;) powiedzcie mi warto brać barum polaris 2 195/65/15 za 148 zł sztuka nowe? Nadadzą się na zime?

ja mam zimówki barum i juz nigdy nie kupię :thumbdown:

Opublikowano

ja mam zimówki barum i juz nigdy nie kupię :thumbdown:

hello Kato :hi:

jak nie jezdzicie szybko (znaczy do 200km/k) to fulda montero... swietny bieznik na zime idealny w snieg i lod niestety indeks do 190 :( mialem je w 2autach i super wypas sobie radzily a w sumie to roznymi autami sluzbowymi jezdze wiec mam porownanie :gwizdanie:

nigdy nigdy nie kupilbym kleber krisalp hp jakby sie ktos zastanawial mielismy je w astrze II w firmie !!! chociaz oni co pare lat zmieniaja bieznik wiec tego najnowszego moge nie znac :P

teraz wybieram raczej autostradowe zimowki :( ktore w sniegu i lodzie juz sobie tak nie radza dlatego trzeba uwazac w gorach

Opublikowano

a cena za te klebery dobra ? czy lepiej moze doplacic i wziasc uniroyala?

Opublikowano

cześć dziewczyny z rana :decayed:

Ciebie dojadę na spocie za ten VT :naughty:

a resztę witam :hi:

i spierdzielam do roboty :hi:

Opublikowano

ja mam hankooki modelu nie pamiętam ale dają radę

Opublikowano

a cena za te klebery dobra ? czy lepiej moze doplacic i wziasc uniroyala?

Talib smigasz powyzej 200? jak tak i kupisz fuldy montero to musisz pamietac zeby sie ograniczac ;)

kleberow krisalp hp bym nie bral - jakies 4lata temu kupilem do sluzbowki i od nowosci padaka :(

jak pytasz o opony to wazny jest ich model ;) bo pewnie sa jakies klebery fajne :naughty: ale krisalp hp nie kupuj tak samo jak firestone winterhawk (bieznik taka jodelka tez jakies 4lata temu dalem sie skusic- oczywiscie nowe) totalna padaka Aklasa nie potrafila na nowych pod lekka gorke podjechac non stop asr i fura stala w miejscu a ja na juz wtedy starych i zjezdzonych fuldach montero w tym samym miejscu lekkim ch bez najmniejszego problemu vectra wyjezdzalem ;)

takze szczerze kazdemu fulde montero moge polecic do tego cena jest "srednio niska" :naughty:

Opublikowano

za dobre opony trzeba trochę więcej zapłacić, nie ma się co oszukiwać.

Ja masz zamiar kupić nowe opony to dołóż te 200zł więcej a nie będziesz załował. :)

Opublikowano

a moze Dębica Frigo 2 ? zbiera super opinie w tym przedziale cenowym

http://moto.allegro.pl/debica-frigo-2-195-65r15-195-65-15-gratis-2010-i1274531759.html

debica slyszalem od dawna ze ma dobre opinie.. na nasze warunki dobra jest ;)

kur#$@ Talib teraz patrze ze fulda kristall montero 3 juz ma inaczej wygladajacy bieznik :confused4: wiec jednak sie nie wypowiem bo jej nie znam :( ta montero1 i montero2 moge Ci polecic idealne sa ale ten nowy bieznik serio nie wiem ;(

Opublikowano

siemka, i czas do pracy

Opublikowano

za dobre opony trzeba trochę więcej zapłacić, nie ma się co oszukiwać.

Ja masz zamiar kupić nowe opony to dołóż te 200zł więcej a nie będziesz załował. :)

wlasnie Stanley czesto te z wyzszym indeksem predkosci sa drozsze :( a na duzy snieg i lod sie mniej nadaja bo bieznik maja niby zimowy a jak na nie spojrzysz to taki "autostradowy" raczej niz agresywny.. dlatego jak zawsze.. trzeba wybrac co sie chce :(

ja mam teraz asymetryczne pirelli snowsport i jakos srednio zadowolony jestem :(

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

z opon to w ubiegłym roku zaskakiwały mnie SAVA Eskimo. Na suchym i wodzie były super , na śniegu i błocie cały czas pod kontrolą. Jeździłem na nich w samochodzie służbowym, a wiadomo że takim jeździ się zawsze agresywnej. Nie ścierają się jak np. Pirelli Carving. Przejechane na nich 2 sezony (ok 30tkm), bieżnik jeszcze na dwie zimy powinien wystarczyć :przebiegly:.

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://en.febishop.eu/images/assets/sava_eskimo_s3_plus_1.jpg&imgrefurl=http://en.febishop.eu/tyres/sort/radius/brand/sava/page/2&usg=__ZiwlLeEoaAuUAQKqPF9_LZVcMrs=&h=612&w=640&sz=95&hl=pl&start=0&sig2=nMN9LtsudlRT0xg5jdP35w&zoom=1&tbnid=BqWHmQ-l9LB7KM:&tbnh=121&tbnw=127&ei=NSq8TMTaF8uQswbQyoW3DQ&prev=/images%3Fq%3DSAVA%2BEskimo%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1126%26bih%3D675%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=203&vpy=58&dur=1801&hovh=220&hovw=230&tx=134&ty=127&oei=NSq8TMTaF8uQswbQyoW3DQ&esq=1&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:1,s:0

:shocked: kuwa dłuższego linka już nie mogłem wkleić

Opublikowano

:bry:

właśnie wybieram się do wulkanizatora na sprawdzenie zimówek przez wyważarkę i dopompowanie powietrza, jutro zakładam :gwizdanie:

Talib, ja rok temu kupiłem nowe 15stki a tu ich test i opinie

http://www.opony.com/testy-opon/osobowych/Uniroyal/MS-Plus-66

dałem 200 zł sztuka z założeniem na felgi i auto, mogę je polecić, nawet za bardzo bokiem nie dało się polatać bo tak trzymają drogi :)