Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co za głupie czopki, w tej policji to serio półgłówki pracują :wallbash:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 11:24_________________________________________________"nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine" :polew: :polew: :polew:

:good:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

ku***a mać :decayed: wyjąłem portfel telefon i ch***j

a on to wszystko ?

keżor to miałes szczescie ze nie było mrozu bo byś zamarzł
Opublikowano

:hi: K-ce

nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

a to tak mozna :?: :mysli:

Bulczas mam do ciebie zla i dobra wiadomosc, wszystko dotyczy sie felg BBS 18" :naughty:

Opublikowano

Bulczas mam do ciebie zla i dobra wiadomosc, wszystko dotyczy sie felg BBS 18" :naughty:

wydaje mi się, że jeśli mają podejrzenia, "że coś tam" to mogą Cię przeszukać. chyba :mysli:

Opublikowano

wydaje mi się, że jeśli mają podejrzenia, "że coś tam" to mogą Cię przeszukać. chyba :mysli:

ale zeby przeszukiwali portfel i telefon podczas zatrzymania na drodze :mysli:

Opublikowano

ale zeby przeszukiwali portfel i telefon podczas zatrzymania na drodze :mysli:

popytam czy można tak robić :)

Opublikowano

O co chodzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 12:13_________________________________________________

siema ciuliki :hi:

ale miałem wczoraj ciekawą akcje :decayed:

jade sobie "normalnie" . :kox: jechałem ul.dobrego urobku (tak będe pisał jakby ktoś znał kato :P ) i na wlocie na Bocheńskego (ta nad autostradą koło reno) złapały mnie światła , ale stałem jako 3ci :evil: no ale nic , czekam , włączyło sie zielone. Ruszyłem jak inni i odrazu jak sie zrobił plac to wy***ałem całkiem na prawo na zjazd w strone Gliwic :kox: zakręt na piskach , ale patrze jakiś napinacz za mną chce sie sprawdzić :kox:

no to łogień i na łuku prawie bokiem poleciałem hehe , a na dojazdówce do A4ki zostali wc**j z tyłu :D

wjeżdżam tą szykaną na A4 a tu ch***j . ŁŁIIIŁŁŁ za mną i niebieski kogut :P

zatrzymałem sie: dogonili mnie :kox:

podchodzi tajniak i pado o dokumenty i żebym zgasił auto i położył kluczyki na podszybiu :blink:

to ja mu : nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine :polew: :polew:

wziął papiery , zaraz przyszedł drugi żebym wyszedł z auta i zgasił je , no to już wsumie ostygło to zgasiłem wylazłem

a oni : wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

a on to wszystko ? a ja , że tak

a ten ku***a wziął mi wsadził ręce po kieszeniach i ku***a znalazł kartke papieru i 20zł i mówi powiedziałem WSZYSTKO :wallbash: :wallbash:

co za ciul :decayed:

no i ogólnie przeczepali mi auto , nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

Jeszcze ponapinali sie , że jechałem jak szatan itp :P a ja mówie , że tyle tam przecież wolno jechać :polew: a oni taaaa i wyprzedzać prawą stroną. ogólnie takie dwa czopki sfrustrowane , że im ta kijanka nie jechała :polew: :polew:

no ale nie dostałem , żadnego mandatu i mnie puścili :gwizdanie:

a potem na autostradzie lece sobie 150 a nagle oni przelecieli jakieś 2 paczki obok mnie i pojechali :decayed:

na szczęście nie doj**ali sie o brak tablicy z przodu :decayed:

Dobra akcja :kox: i hasło " nie mogę zgasić" :polew: :polew:
Opublikowano

ale zeby przeszukiwali telefon podczas zatrzymania na drodze :mysli:

moze kezor ma jakis nowy model ,a oni jeszcze takiego nie widzieli

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ej k**wa , spieszyłem sie. jakbym miał sie jeszcze z nimi hajać co mogą , a co nie mogą to bym k**wa pewnie na dołku wylądował :thumbdown:

a tak to zrobili co zrobili i puścili bez mandatu , to mnie tam reszta jebie :) ja tam nie mam nic do ukrycia :wink4:

no z tego zgaszenia auta to sie sam potem śmiałem , bo nie wiedziałem , że chodzi o przeszukanie hehe. ale k**wa troche szacunku do turbin by sie nauczyli :polew: :polew:

Opublikowano
O co chodzi

zla wiadomosc: te kola ktore mialem dla ciebie sprawdzic wygladaja tak ze dwie sa podrapane i maja uszkodzone opony (balony na bokach) wiec opony do wyrzucenia i nie wiadomo czy felgi nie sa krzywe :confused4:

dobra wiadomosc: dzis mi szwagier dzwonil ze ma dla mnie identyczne felgi na handel (ori BBS 18") z oponami Goodyear Eagle F1 235/40 w bardzo dobrym stanie (bodajrze dwu i trzy letnie i sporo miesa) za jakies 2500-2300 (cena ostateczna bedzie znana jak juz beda u mnie). jestes chetny bo nie wiem czy mam je sciagac z niemcowni :gwizdanie:

Opublikowano

21942.gif

:decayed:

Opublikowano

21942.gif

o ja jebie :shocked:
Opublikowano

21942.gif

na youtube jest caly filmik :gwizdanie:

Opublikowano

21942.gif

na youtube jest caly filmik :gwizdanie:

:naughty:

Opublikowano

keżor, kumpel też zadupiał Chorzowską i na bok go. Myślał że wideo-dziwki a tu puścili psa, przetrzepali go jak Ciebie i miłego dnia. Tak że nie pierwszy nie ostatni raz :)

Opublikowano

co tu taka cisza :mysli:

Opublikowano

bo ciebie nie bylo :naughty:

Opublikowano

Łykend qr**! Właśnie wróciłem z przejażdżki quadem! :kox: :kox: :kox: Idę się wykąpać bo uj***ny jestem srogo! :kox: :kox: :kox:

P.S. Cze wszystkim! :hi:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 17:17_________________________________________________

siema ciuliki :hi:

ale miałem wczoraj ciekawą akcje :decayed:

jade sobie "normalnie" . :kox: jechałem ul.dobrego urobku (tak będe pisał jakby ktoś znał kato :P ) i na wlocie na Bocheńskego (ta nad autostradą koło reno) złapały mnie światła , ale stałem jako 3ci :evil: no ale nic , czekam , włączyło sie zielone. Ruszyłem jak inni i odrazu jak sie zrobił plac to wy***ałem całkiem na prawo na zjazd w strone Gliwic :kox: zakręt na piskach , ale patrze jakiś napinacz za mną chce sie sprawdzić :kox:

no to łogień i na łuku prawie bokiem poleciałem hehe , a na dojazdówce do A4ki zostali wc**j z tyłu :D

wjeżdżam tą szykaną na A4 a tu ch***j . ŁŁIIIŁŁŁ za mną i niebieski kogut :P

zatrzymałem sie: dogonili mnie :kox:

podchodzi tajniak i pado o dokumenty i żebym zgasił auto i położył kluczyki na podszybiu :blink:

to ja mu : nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine :polew: :polew:

wziął papiery , zaraz przyszedł drugi żebym wyszedł z auta i zgasił je , no to już wsumie ostygło to zgasiłem wylazłem

a oni : wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

a on to wszystko ? a ja , że tak

a ten ku***a wziął mi wsadził ręce po kieszeniach i ku***a znalazł kartke papieru i 20zł i mówi powiedziałem WSZYSTKO :wallbash: :wallbash:

co za ciul :decayed:

no i ogólnie przeczepali mi auto , nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

Jeszcze ponapinali sie , że jechałem jak szatan itp :P a ja mówie , że tyle tam przecież wolno jechać :polew: a oni taaaa i wyprzedzać prawą stroną. ogólnie takie dwa czopki sfrustrowane , że im ta kijanka nie jechała :polew: :polew:

no ale nie dostałem , żadnego mandatu i mnie puścili :gwizdanie:

a potem na autostradzie lece sobie 150 a nagle oni przelecieli jakieś 2 paczki obok mnie i pojechali :decayed:

na szczęście nie doj**ali sie o brak tablicy z przodu :decayed:

Co za ciule! Ponapinali się i nawet nandatu nie dali! :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

ciebie tom już wieki nie widział :hi:

Opublikowano

ciebie tom już wieki nie widział :hi:

no widzisz jakos tak wyszlo ze mnie zucaja po polsce i nie moge na spota dotrzec impreze byc jakas zrobil to bym wpadl w weekend jestem w doma :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.