Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ale miałem dziś przygodę. Miałem okazję prowadzić Nissana 350Z z 2006 roku 3,5l V6. Jak to pięknie chodzi :kox: :kox: :slina: :slina: :jerk: :jerk:

wymiata co

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

myslalem kiedys nad nim :P albo... rx8 hehe

ale za drogie na mnie ;([br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 15:17_________________________________________________

dziweksów :decayed:

piczony :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 14:00_________________________________________________Weg war er

o fak

ja jebie jak on od 180 poszedl :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

anal , sex w dupe , z d*py do buzi , ruchanie , małolaty , cipki , zapinać , oral , lód

a tak se sprawdzam co sie podświetli na zielono :decayed:

Opublikowano

Kurde ale miałem dziś przygodę. Miałem okazję prowadzić Nissana 350Z z 2006 roku 3,5l V6. Jak to pięknie chodzi :kox: :kox: :slina: :slina: :jerk: :jerk:

i nie podjechałeś :thumbdown:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 15:58_________________________________________________

anal , sex w dupe , z d*py do buzi , ruchanie , małolaty , cipki , zapinać , oral , lód

tyś jest udany :polew:
Opublikowano

ześ sie synek udoł :decayed:

Opublikowano

a tak to się zaczęło :kox:

ale sieka :thumbdown: zero wyczucia rytmu, nic tylko kombajn zapodawać

a ciekawe jak tam Akjam :polew: pewnie jeszcze tłoczy pod spodkiem haha

Opublikowano

:hi: a ja wczoraj już nie wyrobiłem do Pomarańczy ;( chociaż jak widziałem kolejke to mi sie odechciało..

Pucek a gdzie foty olśniewająco pięknych niewiast??

Opublikowano

:hi: a ja wczoraj już nie wyrobiłem do Pomarańczy ;( chociaż jak widziałem kolejke to mi sie odechciało..

było za głośno żeby rozmawiać i poznać jakąś niewiastę

:polew:

Opublikowano
  • Autor

od 22 już nie wpuszczali , a o 21 już była kolejka do placu wolności :gwizdanie:

nam sie udało , bo byliśmy pare minut po 20tej :cool1:

Opublikowano

:hi:

byliście w pomarańczy...

czekaliście w tej kolejce...? :polew:

Opublikowano

no przejeżdżałem tam służbową furą (żeby sie zorientować w sytuacji) i pod pomarańczą do placu wolności, pod spiżem niewiele mniej.. a pod spodkiem prawie pusto :blink:

a o laski na maydayu pytam bo jak stałem pod spodkiem to na 300 przechodzących fajne były może ze 4.. także wyglądało to bardziej na bal samców i zlot miłośników kultury Loch Ness :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

no przejeżdżałem tam służbową furą (żeby sie zorientować w sytuacji) i pod pomarańczą do placu wolności, pod spiżem niewiele mniej.. a pod spodkiem prawie pusto :blink:

a o laski na maydayu pytam bo jak stałem pod spodkiem to na 300 przechodzących fajne były może ze 4.. także wyglądało to bardziej na bal samców i zlot miłośników kultury Loch Ness :thumbdown: :thumbdown:

hhehehehehh :polew:

Opublikowano

ehh poczekaj aż chłopaki wrzucą foty może się wybronią...

i się okaże że nie są takimi miłośnikami kultuty Loch Ness... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

byliście w pomarańczy...

całe 10 minut :tongue4:
Opublikowano

no właśnie na to czekam bo ja ich wcale o to nie posądzam tylko wiem jak łatwo sie wpier.. w takie gówno :

Idziesz na impreze,

dajesz 129zeta na bilet,

nieco siana na taksówke - bo w końcu mayday raz w roku to można,

oczywiście na impreze idzie sie już zrobionym (0,7 na 2 to optymalna opcja) ale jak 10 godzin skaczesz bo bas z kolumn nie pozwala Ci robić nic innego to po 2-3h chce sie pić ( tu kolejna kasa bo skoro w 2007 red bull kosztował 10zł to teraz pewnie więcej)

i całe to poświęcenie tylko po to żeby zobaczyć gościa za konsoletą i pokazać mu kciuk bo nie ma fajnych kobiet to sie idzie wqrwić :gwizdanie:

Opublikowano

byliście w pomarańczy...

całe 10 minut :tongue4:

ehh jak ja widziałem kolejkę to masakra była... :gwizdanie:

no właśnie na to czekam bo ja ich wcale o to nie posądzam tylko wiem jak łatwo sie wpier.. w takie gówno :

Idziesz na impreze,

dajesz 129zeta na bilet,

oczywiście na impreze idzie sie już zrobionym (0,7 na 2 to optymalna opcja) ale jak 10 godzin skaczesz bo bas z kolumn nie pozwala Ci robić nic innego to po 2-3h chce sie pić ( tu kolejna kasa bo skoro w 2007 red bull kosztował 10zł to teraz pewnie więcej)

i całe to poświęcenie tylko po to żeby zobaczyć gościa za konsoletą i pokazać mu kciuk bo nie ma fajnych kobiet to sie idzie wqrwić :gwizdanie:

czuję że ciebie to dotknęło... chcesz o tym porozmawiać... :decayed:

Opublikowano

Idziesz na impreze,

dajesz 129zeta na bilet,

co za śmiały i inteligentny wywód :wink4::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Idziesz na impreze,

dajesz 129zeta na bilet,

no , aż se jebne piwo :kox:
Opublikowano

Idziesz na impreze,

dajesz 129zeta na bilet,

no , aż se jebne piwo :kox:

ej... czemu to się tak głupio podświetla... :kwasny:

Opublikowano

no to tyskie, psssyt :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.