diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem co mu będziesz rezał???? bose ???? czy puknął z coś
diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem co mu będziesz rezał???? bose ???? czy puknął z coś nie no moze sie za te bixy wezmiemy
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Max bier 3.0 a nie tam BRD nie stać mnie ale m]nie ukrywam że takie 3.0 bym przytulił z miłą chęcią chyba że poczekam i może dozbieram na 3.0, albo na Mirona wozidło poczekam
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Piękna... szkoda, ze nie sedan :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem co mu będziesz rezał???? bose ???? czy puknął z coś nie no moze sie za te bixy wezmiemy fakt ty zakładałeś u siebie więc jakieś doświadczenie w tej materii masz... widziałem że na bukowinę się zapisałeś a Kasia chce cię puścić ja mam wtedy termin więc zlota spędzę na porodówce :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:59_________________________________________________ Piękna... szkoda, ze nie sedan :gwizdanie: Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek)
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) a4 dla rodziny :polew: ... mój jest max 2 osobowy... a w b7 jest jeszcze mniej miejsca z tyłu :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) a4 dla rodziny :polew: ... mój jest max 2 osobowy... a w b7 jest jeszcze mniej miejsca z tyłu :gwizdanie: krolu jak masz coś co waży 5 kg w pełnym ekwipunku, wież mi na pewno mu w a4 kombi będzie wygodnie ja nie narzekam na brak miejsca a reszcie jak nie pasuje proponuję PKP Interciti :polew: :polew:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) a4 dla rodziny :polew: ... mój jest max 2 osobowy... a w b7 jest jeszcze mniej miejsca z tyłu :gwizdanie: krolu jak masz coś co waży 5 kg w pełnym ekwipunku, wież mi na pewno mu w a4 kombi będzie wygodnie ja nie narzekam na brak miejsca a reszcie jak nie pasuje proponuję PKP Interciti :polew: :polew: jak waży 5 kg to wejdzie do sedana... wyszło na moje :kox:
diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem co mu będziesz rezał???? bose ???? czy puknął z coś nie no moze sie za te bixy wezmiemy fakt ty zakładałeś u siebie więc jakieś doświadczenie w tej materii masz... widziałem że na bukowinę się zapisałeś a Kasia chce cię puścić ja mam wtedy termin więc zlota spędzę na porodówce :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:59_________________________________________________ Piękna... szkoda, ze nie sedan :gwizdanie: Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) tu wlasnie o kasie chodzi to ona mnie męczy rzebym jechal ale chyba nie pojade jeszcze zobacze zapisalem sie narazie proforma
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem co mu będziesz rezał???? bose ???? czy puknął z coś nie no moze sie za te bixy wezmiemy fakt ty zakładałeś u siebie więc jakieś doświadczenie w tej materii masz... widziałem że na bukowinę się zapisałeś a Kasia chce cię puścić ja mam wtedy termin więc zlota spędzę na porodówce :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:59_________________________________________________ Piękna... szkoda, ze nie sedan :gwizdanie: Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) tu wlasnie o kasie chodzi to ona mnie męczy rzebym jechal ale chyba nie pojade jeszcze zobacze zapisalem sie narazie proforma no co ty gadasz Kasia cię wygania no nieźle, ja jak wspomniałem to od razu "zapomnij" i krótka piłka ;( ale coż może za rok w 3 pojedziemy
diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ??? no wlasnie nie ale mamy do roboty u akjama w wozidle rezanko i pomyslalem ze moze to opanujemy ale spoko jakos moze innym razem co mu będziesz rezał???? bose ???? czy puknął z coś nie no moze sie za te bixy wezmiemy fakt ty zakładałeś u siebie więc jakieś doświadczenie w tej materii masz... widziałem że na bukowinę się zapisałeś a Kasia chce cię puścić ja mam wtedy termin więc zlota spędzę na porodówce :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:59_________________________________________________ Piękna... szkoda, ze nie sedan :gwizdanie: Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) tu wlasnie o kasie chodzi to ona mnie męczy rzebym jechal ale chyba nie pojade jeszcze zobacze zapisalem sie narazie proforma no co ty gadasz Kasia cię wygania no nieźle, ja jak wspomniałem to od razu "zapomnij" i krótka piłka ;( ale coż może za rok w 3 pojedziemy no ja wlasnie tez mysle ze za rok pojade razem z moja zobaczymy
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) a4 dla rodziny :polew: ... mój jest max 2 osobowy... a w b7 jest jeszcze mniej miejsca z tyłu :gwizdanie: krolu jak masz coś co waży 5 kg w pełnym ekwipunku, wież mi na pewno mu w a4 kombi będzie wygodnie ja nie narzekam na brak miejsca a reszcie jak nie pasuje proponuję PKP Interciti :polew: :polew: jak waży 5 kg to wejdzie do sedana... wyszło na moje :kox: nie wydaje mi się ale niech ci będzie ja tam ugodowy człowiek jestem próbowałeś rozkminić temat kodowania kluczyków ??? bo zastanawiam się czy nie kupiś jakiś używek i je spróbować przekodować [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:16_________________________________________________ no ja wlasnie tez mysle ze za rok pojade razem z moja zobaczymy i tak właśnie zrobimy ja właśnie szukam mebli może masz jakieś namiary na jakieś fajne w dobrej cenie czy jeszcze narazie o tym nie myślałeś. w lutym czeka mnie malowanie więc może zaczerpnę opinii fachowca jak farba itd
diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Krolu dla rodziny rozwojowej jak ja idealna (patrz wózek) a4 dla rodziny :polew: ... mój jest max 2 osobowy... a w b7 jest jeszcze mniej miejsca z tyłu :gwizdanie: krolu jak masz coś co waży 5 kg w pełnym ekwipunku, wież mi na pewno mu w a4 kombi będzie wygodnie ja nie narzekam na brak miejsca a reszcie jak nie pasuje proponuję PKP Interciti :polew: :polew: jak waży 5 kg to wejdzie do sedana... wyszło na moje :kox: nie wydaje mi się ale niech ci będzie ja tam ugodowy człowiek jestem próbowałeś rozkminić temat kodowania kluczyków ??? bo zastanawiam się czy nie kupiś jakiś używek i je spróbować przekodować [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:16_________________________________________________ no ja wlasnie tez mysle ze za rok pojade razem z moja zobaczymy i tak właśnie zrobimy ja właśnie szukam mebli może masz jakieś namiary na jakieś fajne w dobrej cenie czy jeszcze narazie o tym nie myślałeś. w lutym czeka mnie malowanie więc może zaczerpnę opinii fachowca jak farba itd pokoju dziecięcego narazie nie robie kupuje narazie ino łóżeczko i przewijak reszta jak troche podrosnie czyli urzadzenie pokoju dziecinnego a co do farby nie ma sprawy pogadamy na spocie jak sie spotkamy
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie róbcie OT, co to, forum rodzinne ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie róbcie OT, co to, forum rodzinne ? :gwizdanie: noooo rodzinne, motoryzacyjne, i takie tam
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie róbcie OT, co to, forum rodzinne ? :gwizdanie: nie zagaduj tylko pytaj [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:31_________________________________________________ nie róbcie OT, co to, forum rodzinne ? :gwizdanie: noooo rodzinne, motoryzacyjne, i takie tam dobra diman koniec bo nas zbanują choć na nasze forum A4 TATO PL tam będziemy mogli w spokoju o pampersach pogadać bo tu nie ma klimatu :polew: :polew: :tongue4: :tongue4:
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 i po pracy http://otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-170km-s-line-unikat-C16848265.html k**wa skąd wy tą kase macie to ja niewiem
Rekomendowane odpowiedzi