Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne No! kolega....
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne No! kolega.... do roboty ! Dobrze, że dziś wolne... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne No! kolega.... do roboty ! Dobrze, że dziś wolne... :gwizdanie: byle do 14
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja jeszcze nie wiem o której zacznę ale wiem, że skończę po 3h
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne No! kolega.... do roboty ! Dobrze, że dziś wolne... :gwizdanie: byle do 14 ja jeszcze nie wiem o której zacznę ale wiem, że skończę po 3h Tak czy tak to się nie napracujecie...
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne prawdziwa praca zaczyna się od 16 h +
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne prawdziwa praca zaczyna się od 16 h + to się już nazywa frajerstwo
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne prawdziwa praca zaczyna się od 16 h + to się już nazywa frajerstwo :naughty:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli jak nie zapierdalam 12h+ to znaczy, że mam wolne prawdziwa praca zaczyna się od 16 h + to się już nazywa frajerstwo :naughty: no a ja już wiem jak będę robił dziś, wychodzę z domu ok 13 i wracam ok 16 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:10_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-155km-oryginal-abt-alu-19-cali-i1385164688.html
Seski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 hmm nie droga miszka... cos dla ciebie... i niedaleko... tylko 2002... i ten zderzak troche za wielki...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak wkleiłem bo wydaje się fajna h*j że 2002, i tak przed 30-tką nie zmieniam fury [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 12:50_________________________________________________huj nie robię dziś wcale....wstałem rano, przygotowałem się do pracy, potwierdziłem spotkania na dziś, moja pojechała do roboty i przyszedł czas żeby zbierać się do roboty a tu patrzę ni h*j nie mam kluczyka z Yarisa dzwonie do mojej a to głupia ....... mi mówi, że ma go w torebce ja pier**lę czemu baby nie myślą,dodam że pojechała do roboty Audi :wallbash: czyli mam już weekend
talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Miszka spoko hahahaahahahahahaahahahhaahah - może chcesz buszka. jade zaraz na uczelnie dobrze, ze nie musze prowadzic :kox:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Miszka spoko hahahaahahahahahaahahahhaahah - może chcesz buszka. jade zaraz na uczelnie dobrze, ze nie musze prowadzic :kox: jakbyś podrzucił na Tychy to chętnie
Seski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 oj miszka miszka... nie stresuj sie... pamietaj ze to tylko podgatunek i zawsze z nimi sa problemy... patrz na pozytywy... ty masz weekend... inni nie... :/
talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Miszka spoko hahahaahahahahahaahahahhaahah - może chcesz buszka. jade zaraz na uczelnie dobrze, ze nie musze prowadzic :kox: jakbyś podrzucił na Tychy to chętnie w Poniedziałek bede tamtedy przejeżdżał bo jade do Digitun do Czechowic Dziedzic
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 oj miszka miszka... nie stresuj sie... pamietaj ze to tylko podgatunek i zawsze z nimi sa problemy... patrz na pozytywy... ty masz weekend... inni nie... :/ i jestem uziemiony na chacie bez fury, tzn z Yarisem bez kluczka albo z kompletem 3 kluczyków do Audi a Audi w Katowicach [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 13:32_________________________________________________ Miszka spoko hahahaahahahahahaahahahhaahah - może chcesz buszka. jade zaraz na uczelnie dobrze, ze nie musze prowadzic :kox: jakbyś podrzucił na Tychy to chętnie w Poniedziałek bede tamtedy przejeżdżał bo jade do Digitun do Czechowic Dziedzic w poniedziałek to już będzie musztarda po obiedzie
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Coś słabo się czuję! chlaj więcej :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 08:54_________________________________________________ :dance: fajne ale słabe tak w ogóle to Cześć Katowiczanie
Rekomendowane odpowiedzi