Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak w ogóle Kędzior, nie wiem co to za laski :rolleyes:

jakies pustaki z neta [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________

Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. :thumbdown:

zaraz ktoś tutaj zarobi kropka od prezesa o rozmowach nie na temat :polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. :thumbdown:

zaraz ktoś tutaj zarobi kropka od prezesa o rozmowach nie na temat :polew: :polew: :polew: :polew:

:tongue4:

P.S. Wiem bo przerabiałem to dokładnie. :gwizdanie:

Opublikowano

a tak w ogóle Kędzior, nie wiem co to za laski :rolleyes:

jakies pustaki z neta [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________

nie masz ich w Złotych Myślach ? :blink:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:08_________________________________________________

:tongue4:

P.S. Wiem bo przerabiałem to dokładnie. :gwizdanie:

kropka ? :polew:

Opublikowano

nie masz ich w Złotych Myślach ? :blink:

mialem ale wytargalem te kartki :decayed:
Opublikowano

Pucek orientowałeś się w tych alarmach do scyzora :gwizdanie:

Opublikowano

Akjam, 1BE to -20, 1BV to -30 i twardszy amor :)

Nie Pucek! Tak jest dopiero w B8. :cool1:

1BA = standard suspension/shock absorption

1BE/1BV = sports suspension/shock absorption

1BE: - 20mm (montowane jako sportowe)

1BV: - 30mm (zawieszenie montowane w S-line))

Twardość:

1BA - miękkie - 1BE średnie - 1BV - twarde[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:56_________________________________________________wydaje mi się, ze dotyczy to B6/B7 bo w B5 nie było 1BV :gwizdanie:

No do jakiegoś czasu tak wszyscy myśleli i żyli w nieświadomce. :wink4: Ale ktoś to już sprawdził i potwierdził, że 1BV względem 1BE róż się tylko twardością. BTW Gdzie to znalazłeś?

dokładnie Stasiu, w B5 nie ma 1BV

Akjam, jak Ty nie miałeś B7 to ja już to miałem w głowie :rolleyes:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:58_________________________________________________a w B8 znowu pozmieniali ale tym już się nie interesowałem

No nie macie racji ale uparcie si sprzeczacie. :naughty:

ostatnio właśnie na Rybnikich była o tym mowa

ja jestem na 90% pewien, że jak piszę kosztorysy napraw i dobieram wyposażenie pojazdu, to ELSA wyszczególnia 1BV jako -30mm, a 1BE jako -20mm w przypdaku A4, bo w A3 to już są inne parametry

Opublikowano

Akjam, co Ty możesz wiedzieć :decayed:

a na poważnie, już dawno ktoś o tym pisał na forum, nawet był jakiś skan z ulotki ori audi

scyzor mam, teraz tylko dokupuję płytkę do pilota + centralka, ale to za tydzień :naughty:

Opublikowano

a na poważnie, już dawno ktoś o tym pisał na forum, nawet był jakiś skan z ulotki ori audi

scyzor mam, teraz tylko dokupuję płytkę do pilota + centralka, ale to za tydzień :naughty:

ja pierd*ole, ale bedzie lans pod biedronką :polew:

Opublikowano

się śmiej, ori scyzor banan z B7 :kox:

Opublikowano

porozmawiamy dzisiaj o czyms normalnym? :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie, dziś leci napinka :polew:

nie ma Miszki i nie ma tematów o alkoholu :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________czyżby odwyk? :polew:

Opublikowano

nie, dziś leci napinka :polew:

nie ma Miszki i nie ma tematów o alkoholu :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________czyżby odwyk? :polew:

pewnie juz lezy za***any jak swinia hehe
Opublikowano

Brałeś to co tam mrogal wklejał :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:17_________________________________________________

porozmawiamy dzisiaj o czyms normalnym? :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

Zagadaj do elvisa on zawsze zadaje normalne pytania :decayed:
Opublikowano

ty lepiej gadaj co z ta Wiola :tongue4:
Opublikowano

No Ci dalej swoje, no! :angry: Jesteście w błędzie i koniec. Oba zawieszenia 1BE i 1BV obniżają furkę o 20mm tylko 1BV jest twardsze. :evil:

Opublikowano

Bulczas, będę dzwonił właśnie do nich, jedyne wporzo wyjście :rolleyes:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Akjam, nie spieraj się, przekonasz się że nie masz racji

Opublikowano

Skarżyła się że już nikt jej nie pokazuje swojej klaty :naughty:
Opublikowano

Bulczas, będę dzwonił właśnie do nich, jedyne wporzo wyjście :rolleyes:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Akjam, nie spieraj się, przekonasz się że nie masz racji

mocny argument :polew:

Opublikowano

Do mnie też już leci scyzor i poczekam aż zdasz relacje :naughty:
Opublikowano

Skarżyła się że już nikt jej nie pokazuje swojej klaty :naughty:

ee gdzies ja widzial to ja pojade odwiedzic :polew: napewno by sie ucieszyla :cool1: