Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a tak w ogóle Kędzior, nie wiem co to za laski jakies pustaki z neta [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________ Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. zaraz ktoś tutaj zarobi kropka od prezesa o rozmowach nie na temat :polew: :polew:
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. zaraz ktoś tutaj zarobi kropka od prezesa o rozmowach nie na temat :polew: :polew: P.S. Wiem bo przerabiałem to dokładnie. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a tak w ogóle Kędzior, nie wiem co to za laski jakies pustaki z neta [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________ Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. zaraz ktoś tutaj zarobi kropka od prezesa o rozmowach nie na temat :polew: :polew: nie masz ich w Złotych Myślach ? [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:08_________________________________________________ Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. zaraz ktoś tutaj zarobi kropka od prezesa o rozmowach nie na temat :polew: :polew: P.S. Wiem bo przerabiałem to dokładnie. :gwizdanie: kropka ?
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie masz ich w Złotych Myślach ? mialem ale wytargalem te kartki
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pucek orientowałeś się w tych alarmach do scyzora :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Akjam, 1BE to -20, 1BV to -30 i twardszy amor Nie Pucek! Tak jest dopiero w B8. 1BA = standard suspension/shock absorption 1BE/1BV = sports suspension/shock absorption 1BE: - 20mm (montowane jako sportowe) 1BV: - 30mm (zawieszenie montowane w S-line)) Twardość: 1BA - miękkie - 1BE średnie - 1BV - twarde[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:56_________________________________________________wydaje mi się, ze dotyczy to B6/B7 bo w B5 nie było 1BV :gwizdanie: No do jakiegoś czasu tak wszyscy myśleli i żyli w nieświadomce. Ale ktoś to już sprawdził i potwierdził, że 1BV względem 1BE róż się tylko twardością. BTW Gdzie to znalazłeś? dokładnie Stasiu, w B5 nie ma 1BV Akjam, jak Ty nie miałeś B7 to ja już to miałem w głowie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:58_________________________________________________a w B8 znowu pozmieniali ale tym już się nie interesowałem No nie macie racji ale uparcie si sprzeczacie. Tak czy tak to powiedz Pajdzie, że wymiana to nie jest taka prosta sprawa. Trafić z kategoriami wagowymi (żeby ładnie/równo) usiadło to jest masakara! Nikt nie wie dlaczego tak siędzieje ale jest sporo przypadków na forum gdzie mimo dobrze dobranych kategorii waowych autko krzywo się układa - przód względem tyłowi. ostatnio właśnie na Rybnikich była o tym mowa ja jestem na 90% pewien, że jak piszę kosztorysy napraw i dobieram wyposażenie pojazdu, to ELSA wyszczególnia 1BV jako -30mm, a 1BE jako -20mm w przypdaku A4, bo w A3 to już są inne parametry
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Akjam, co Ty możesz wiedzieć a na poważnie, już dawno ktoś o tym pisał na forum, nawet był jakiś skan z ulotki ori audi Pucek orientowałeś się w tych alarmach do scyzora :gwizdanie: scyzor mam, teraz tylko dokupuję płytkę do pilota + centralka, ale to za tydzień
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Akjam, co Ty możesz wiedzieć a na poważnie, już dawno ktoś o tym pisał na forum, nawet był jakiś skan z ulotki ori audi Pucek orientowałeś się w tych alarmach do scyzora :gwizdanie: scyzor mam, teraz tylko dokupuję płytkę do pilota + centralka, ale to za tydzień ja pierd*ole, ale bedzie lans pod biedronką
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 się śmiej, ori scyzor banan z B7 porozmawiamy dzisiaj o czyms normalnym? :polew:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie, dziś leci napinka nie ma Miszki i nie ma tematów o alkoholu [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________czyżby odwyk?
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie, dziś leci napinka nie ma Miszki i nie ma tematów o alkoholu [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________czyżby odwyk? pewnie juz lezy za***any jak swinia hehe
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Akjam, co Ty możesz wiedzieć a na poważnie, już dawno ktoś o tym pisał na forum, nawet był jakiś skan z ulotki ori audi Pucek orientowałeś się w tych alarmach do scyzora :gwizdanie: scyzor mam, teraz tylko dokupuję płytkę do pilota + centralka, ale to za tydzień Brałeś to co tam mrogal wklejał :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:17_________________________________________________ się śmiej, ori scyzor banan z B7 porozmawiamy dzisiaj o czyms normalnym? :polew: Zagadaj do elvisa on zawsze zadaje normalne pytania
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zagadaj do elvisa on zawsze zadaje normalne pytania ty lepiej gadaj co z ta Wiola
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 No Ci dalej swoje, no! Jesteście w błędzie i koniec. Oba zawieszenia 1BE i 1BV obniżają furkę o 20mm tylko 1BV jest twardsze.
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bulczas, będę dzwonił właśnie do nich, jedyne wporzo wyjście [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Akjam, nie spieraj się, przekonasz się że nie masz racji
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zagadaj do elvisa on zawsze zadaje normalne pytania ty lepiej gadaj co z ta Wiola Skarżyła się że już nikt jej nie pokazuje swojej klaty
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bulczas, będę dzwonił właśnie do nich, jedyne wporzo wyjście [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Akjam, nie spieraj się, przekonasz się że nie masz racji mocny argument
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bulczas, będę dzwonił właśnie do nich, jedyne wporzo wyjście [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Akjam, nie spieraj się, przekonasz się że nie masz racji Do mnie też już leci scyzor i poczekam aż zdasz relacje
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zagadaj do elvisa on zawsze zadaje normalne pytania ty lepiej gadaj co z ta Wiola Skarżyła się że już nikt jej nie pokazuje swojej klaty ee gdzies ja widzial to ja pojade odwiedzic napewno by sie ucieszyla
Rekomendowane odpowiedzi