stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Vectra czy patrol zwykły :gwizdanie: Jeszcze 16 i pkt i mnie pobijesz radiowóz Kia tak zapierdalałem i rozmawiałem przez tel że musiałem do niego cofać bo nie wyhamowałem
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 stasiu przegoniles mnie aktualnie 7pkt na koncie
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak na takie małe gówno to 90KM i zapierdalacz jak nie wiem
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak na takie małe gówno to 90KM i zapierdalacz jak nie wiem non stop na bucie i banan na ryju, następne auto będzie klekot
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak na takie małe gówno to 90KM i zapierdalacz jak nie wiem non stop na bucie i banan na ryju, następne auto będzie klekot coś małego TDI i do tego program i wciągasz Mirona
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Marzy mi się taki golf z 3,0TDI na pokładzie
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 300 zł i 8 pkt, q***wa ale lubię zasuwać ta ja tez przy 140 wyprzedzalem tira a ten nagle zaczal wjezdzac na moj pas przehuj hamulca to chyba nigdy tak mocno nienaciskalem
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Marzy mi się taki golf z 3,0TDI na pokładzie ale chyba nie było takiego następne auto tylko z q na pokładzie chyba, że będzie mnie stac na A7, dla mnie fura kozak
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Marzy mi się taki golf z 3,0TDI na pokładzie ale chyba nie było takiego następne auto tylko z q na pokładzie chyba, że będzie mnie stac na A7, dla mnie fura kozak dla mnie porazka
Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak na takie małe gówno to 90KM i zapierdalacz jak nie wiem non stop na bucie i banan na ryju, następne auto będzie klekot coś małego TDI i do tego program i wciągasz Mirona :gwizdanie: Pięknie jedziecie z tym Kozakowaniem.... Ja mam na nazwisko akurat KOZAK
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Marzy mi się taki golf z 3,0TDI na pokładzie ale chyba nie było takiego następne auto tylko z q na pokładzie chyba, że będzie mnie stac na A7, dla mnie fura kozak Myślisz że chciałbym jeździć żeby coś było seryjnie wyprodukowane U mnie też następne tylko z Q
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Marzy mi się taki golf z 3,0TDI na pokładzie ale chyba nie było takiego następne auto tylko z q na pokładzie chyba, że będzie mnie stac na A7, dla mnie fura kozak dla mnie porazka co Ty gadasz, najładniejsze zaraz po B5 Avant a na serio, moim zdaniem jedne z ładniejszych Audi w ostatnich 10 latach będzie się sprzedawało [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:34_________________________________________________ hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak na takie małe gówno to 90KM i zapierdalacz jak nie wiem non stop na bucie i banan na ryju, następne auto będzie klekot coś małego TDI i do tego program i wciągasz Mirona :gwizdanie: Pięknie jedziecie z tym Kozakowaniem.... Ja mam na nazwisko akurat KOZAK nie dość, że cfaniak to jeszcze KOZAK
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 hehe ładnie chłopaki...mi dziś padło sprzęgło w Yarise i dali mi zastępczego Yarisa tyle, że w dieslu D-4D 1.4 66KW zasuwa 3 razy szybciej jak ADR normalnie kozak na takie małe gówno to 90KM i zapierdalacz jak nie wiem non stop na bucie i banan na ryju, następne auto będzie klekot coś małego TDI i do tego program i wciągasz Mirona :gwizdanie: Pięknie jedziecie z tym Kozakowaniem.... Ja mam na nazwisko akurat KOZAK :kox: na zdrowie panowie
Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka... r8
Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Miszka cycu jak ja Cię dawno nie widziałem, kiedy się można spodziewać Cię na spocie ? Pracujesz ciągle "widzie" i pijesz.....
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka... 300 koła trzeba mieć, a żeby dojść do 400 tyś też nawet nie trzeba się starac... :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:40_________________________________________________ A7 Tylko też nieżle kosztuje..... Może jak wygram w totka... r8 jestem zbyt poważnym człowiekiem żeby jeździć tak nisko nad ziemią [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:40_________________________________________________ Miszka cycu jak ja Cię dawno nie widziałem, kiedy się można spodziewać Cię na spocie ? Pracujesz ciągle "widzie" i pijesz..... Miszka ma kare
Rekomendowane odpowiedzi