Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

akjam robisz se jaja? poważnie czy jak?

to gdzie krolu

kapa silnika i tyle :decayed:

nie gadajcie...proszę Was nie róbcie jaj...bo idę sobie ;( strzelic w łeb

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wyluzuj :gwizdanie: Audi sie nie psuje :wink4: (przynajmniej moje :tongue4:)

Opublikowano

baaa jakbyś zrobił swapa to to jest taki błąd że nowego silnika też byś musiał od razu kapitalke robić.. :wink4:

ja tu poważnie a Wy se w kule lecicie...jeszcze na małe bramki :kox::evil:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:10_________________________________________________

moje też nie ale jakieś ciulate przewody pewnie w łeb dały, dziureczka jakaś malusia ... czy cóś (albo cycuś) hehehe

Opublikowano

:hi:

:siema:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:00_________________________________________________mały jest przejebaniutki :polew: :polew:

http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=16229

Dziecku wystarczy kawałek kartki, i jej podarcie dla śmiechu i dobrej zabawy... :cool1:

A nam 0,5l na łeb żeby mieć dobry ubaw :naughty: Coś w tym jest.... :wink4:

dla Kędziora i dla mnie, wystarczy 0,5l na dwóch :gwizdanie:

I dwa piwa... :decayed:

trzy :decayed:
Opublikowano

jakbym Ci pokazał moje miesięczne rachunki za części to byś się za głowe złapał :gwizdanie: zawsze sie zaczyna od dziurka malusia, drobny stuk, słabiutkie chrobotanie a potem jeb ciul d*p i lawetą do warsztatu :polew:

Opublikowano

jakbym Ci pokazał moje miesięczne rachunki za części to byś się za głowe złapał :gwizdanie: zawsze sie zaczyna od dziurka malusia, drobny stuk, słabiutkie chrobotanie a potem jeb ciul d*p i lawetą do warsztatu :polew:

wrrrrrrrrr........ale ja nei chce tak :tongue4:

Opublikowano

:naughty::cool1:
Opublikowano

odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat

:>

Opublikowano

hej ale Twoje to chyba ostatnio nie chciało odpalić jeśli dobrze kojarzę .... :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________a cóż to ten cały "remap" :shocked:

Opublikowano

odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat

powiem krótko mało przejechałeś ale jeszcze mniej wydałeś :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Się chwali! :kox: Ja też odpukać nic poza eksploatacyjnymi naprawami (klocki etc.) nie robiłem. :good: Ale teraz jak polecę z pompowtryskami to wyczerpie limit na kilka lat! :polew: :polew: :polew: Oby nie! :cool1:
Opublikowano
Opublikowano

:hi: Jak w "Nokaucie" było wczoraj? :decayed:
Opublikowano

zrobiłem dziś porządek z kabelkami i mam fajnego lapka... w moim wieku ale VCDS hula na nim jak malina - akjam kiedy sprawdzamy to twoje padło?

Opublikowano

zrobiłem dziś porządek z kabelkami i mam fajnego lapka... w moim wieku ale VCDS hula na nim jak malina - akjam kiedy sprawdzamy to twoje padło?

Jutro! :kox: Jak dojadę do GL!
Opublikowano

Jutro! :kox: Jak dojadę do GL!

ok :naughty:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:31_________________________________________________ja muszę, też sprawdzić eSę, bo mnie ostatnio ktoś tu objechał... :gwizdanie:
Opublikowano

hej ale Twoje to chyba ostatnio nie chciało odpalić jeśli dobrze kojarzę .... :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________a cóż to ten cały "remap" :shocked:

nie było przypadku żeby nie odpalił lub zgasł itp :>

remap -> chip[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________

powiem krótko mało przejechałeś ale jeszcze mniej wydałeś :polew: :polew: :polew: :polew:

nie wspomniałem o tym, ze zrobiłem sobie korektę o 60kkm żeby nie było ponad 300kkm na szafie :polew:

Opublikowano

nie było przypadku żeby nie odpalił lub zgasł itp :>

remap -> chip[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________

nie wspomniałem o tym, ze zrobiłem sobie korektę o 60kkm żeby nie było ponad 300kkm na szafie :polew:

:gwizdanie:
Opublikowano

Ale jedziecie z koksem :gwizdanie:

Opublikowano

Ale jedziecie z koksem :gwizdanie:

Koks to dopiero w weekend! :kox::decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.