Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Artur, wypijmy za te niepasujące trójniki, no co, dobry powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 no i dotarlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty: skoro plazmę oblewaliśmy na jakiś domkach, to B8 trzeba w Gołębiewskim To będzie pewnie już 4000 stron więc można by co wykonać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty: skoro plazmę oblewaliśmy na jakiś domkach, to B8 trzeba w Gołębiewskim To będzie pewnie już 4000 stron więc można by co wykonać... pochytasz jakis transport lotniczy w obie str? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty: skoro plazmę oblewaliśmy na jakiś domkach, to B8 trzeba w Gołębiewskim To będzie pewnie już 4000 stron więc można by co wykonać... pochytasz jakis transport lotniczy w obie str? Tylko w jedną bez przyjaznego lądowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Artur, wypijmy za te niepasujące trójniki, no co, dobry powód nawet mi nie gadaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty: skoro plazmę oblewaliśmy na jakiś domkach, to B8 trzeba w Gołębiewskim To będzie pewnie już 4000 stron więc można by co wykonać... pochytasz jakis transport lotniczy w obie str? Tylko w jedną bez przyjaznego lądowania... w sumie w jedna starczy bo pozniej kazdy bedzie mial taki helikopter ze... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 zbieram sie w kimono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 zbieram sie w kimono ja tez narazicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja też lecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty: skoro plazmę oblewaliśmy na jakiś domkach, to B8 trzeba w Gołębiewskim To będzie pewnie już 4000 stron więc można by co wykonać... pochytasz jakis transport lotniczy w obie str? Tylko w jedną bez przyjaznego lądowania... w sumie w jedna starczy bo pozniej kazdy bedzie mial taki helikopter ze... :polew: :polew: No i załatwione! zbieram sie w kimono zbieram sie w kimono ja tez narazicho Ja też lecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Miszka a ty zaś dorabiasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Miszka a ty zaś dorabiasz :polew: Ja pierd...!!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dobry... dzis sroda :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dobry... dzis sroda :banan3: Czekając na sobotę tzn. byle do środy... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja spadam do domu się drzemnąć chwilę. Narta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 powstałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi