Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paweł juz sam wie... bylismy ustawieni mial podrzucic mi swiece i h*j dzownilem potwierdzilem ale juz o umowionej godzinie telefonu nie odbieral do teraz... :facepalm:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie mu bateria padła :gwizdanie: albo zepsuł swój telefon jak ja i nie wie kto dzwoni :polew:

BTW jakby ktoś dzwonił to sie nie obraźcie ale nie mam pojęcia z kim rozmawiam - więc gram na czas przez pierwsze 30 sekund zawsze :decayed:

Opublikowano

pewnie mu bateria padła :gwizdanie: albo zepsuł swój telefon jak ja i nie wie kto dzwoni :polew:

BTW jakby ktoś dzwonił to sie nie obraźcie ale nie mam pojęcia z kim rozmawiam - więc gram na czas przez pierwsze 30 sekund zawsze :decayed:

buehehe :polew:

Opublikowano

ale to że zepsułem telefon to jest jeszcze nic :embarrassed:

wziąłem się za wymiane tranzystorów we wzmacniaczu i okazało się że.. nie potrafię lutować :facepalm:

na szczęście w piciu browaru nie da się nic zepsuć :naughty:

Opublikowano

ale to że zepsułem telefon to jest jeszcze nic :embarrassed:

wziąłem się za wymiane tranzystorów we wzmacniaczu i okazało się że.. nie potrafię lutować :facepalm:

na szczęście w piciu browaru nie da się nic zepsuć :naughty:

ja też nie bardzo z lutowaniem, ale w piciu piwka :naughty: :naughty:

Opublikowano

no wiadomo we wszystkim nie można być najlepszym - ważne jest by umieć wybrać specjalizacje :decayed:

Opublikowano

Ja tam z lutowaniem jakoś sobie radzę ale w piciu jestem zdecydowanie lepszy :gwizdanie:

Opublikowano

ale tak sobie patrze w Twój profil.. ILE CI TO PALI? troche za dużo chyba :blink:

Opublikowano

ale tak sobie patrze w Twój profil.. ILE CI TO PALI? troche za dużo chyba :blink:

Jeżeli to do mnie to tak pali.Ostatnio udało mi się zejść do 8,8 gdzie większość trasy po mieście.Fis pokazuje 8,3-8,4

No i noga trochę ciężka.

Opublikowano

no to że noga ciężka to rozumiem - mam rozmiar buta 47 i gdzieś sie to musi oprzeć przecież :gwizdanie:

ale nie udało mi sie przekroczyć 8 litrów :blink: nie wiedziałem że diesle mogą tyle palić

Opublikowano

No ale Ty masz FWD a ja Quattro to też swoje robi.

Na trasie przy 130km/h na fisie mam 9,5l

Opublikowano

masakra jakaś, a ja myślałem że to mi dużo pali..

a tak po za tym to fajne masz lampy.. nie chcesz się zamienić :przebiegly:

Opublikowano

sporo jak na q

powinno być ok 7l-7,5l [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________przy predkościach 140-150km/h u mnie spalenie 6-6,5l

Opublikowano

Nie są drogie.Dałem coś koło 500zł.Ale na forum czytałem gdzieś że ich nie polecają,ja tam póki co nie narzekam.Chcę do nich wsadzić jeszcze HID-a bo daje lepsze światło.Musiałem wymienić bo na przeglądzie okazało się że prawą mam z anglika :disgust:

Miałem zwykłe soczewki wcześniej.

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:22_________________________________________________

sporo jak na q

powinno być ok 7l-7,5l [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________przy predkościach 140-150km/h u mnie spalenie 6-6,5l

Paliwo też swoje robi.Na ON z BP mi więcej palił.Teraz tankuję na Statoil i troszkę spalanie spadło.

Opublikowano

Nie są drogie.Dałem coś koło 500zł.Ale na forum czytałem gdzieś że ich nie polecają,ja tam póki co nie narzekam.Chcę do nich wsadzić jeszcze HID-a bo daje lepsze światło.Musiałem wymienić bo na przeglądzie okazało się że prawą mam z anglika :disgust:

żartowałem :decayed: mam identyczne nawet kolot auta mam ten sam

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:22_________________________________________________

sporo jak na q

Paliwo też swoje robi.Na ON z BP mi więcej palił.Teraz tankuję na Statoil i troszkę spalanie spadło.

ja gdziekolwiek nie zatankuje shell, neste, czy nawet tesco =8 litrów

Opublikowano

masakra jakaś, a ja myślałem że to mi dużo pali..

a tak po za tym to fajne masz lampy.. nie chcesz się zamienić :przebiegly:

:sarcastic:

Opublikowano

ogólnie to alkoholicy z was ;]

Opublikowano

wole określenie degustatorzy :kox:

Opublikowano

żartowałem :decayed: mam identyczne nawet kolot auta mam ten sam

Heh dużo nas łączy :kox: Urodziłem się w Bielszowicach a pierwsze lata życia spędziłem na Wirku :gwizdanie:

Opublikowano

ogólnie to alkoholicy z was ;]

:good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.