Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry :decayed::silacz:

juz po :silacz:

dzisiaj niemoglem pojsc bo moja przyjechala, wiec jutro przypakuje :wink4:

To miałeś siłke z Twoją ... :gwizdanie: przyjemniejsza niż z spoconymi napinaczami... :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:facepalm:

nom co zrobisz milosc :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:39_________________________________________________

To miałeś siłke z Twoją ... :gwizdanie: przyjemniejsza niż z spoconymi napinaczami... :decayed:

niestety nie :confused4: hehe
Opublikowano

Kędzior, ona miłość czy Ty? :naughty:

Bo nie wydaje mi się żebyś Ty do tego się przyznał :naughty:

Opublikowano

Kędzior, ona miłość czy Ty? :naughty:

Bo nie wydaje mi się żebyś Ty do tego się przyznał :naughty:

a co ku*wa niejestem moze romantyczny??? :nose:

moze ja tez potrzebuje czekaj jak to bylo o wiem uczucia hahaha

Opublikowano

No właśnie :polew:

Czyli nie przyznałeś się że ją kochasz :decayed:

Opublikowano

Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ...

Opublikowano

ale ten Passat od mojego zioma to sztrucel :wallbash: :wallbash:

po niedzielnej awarii auto zostało naprawione ( ponoć jakieś zwarcie było ) ale co dokłanie to nie pytałem , łącznie z wymianą rozrządu i tego imbusa w misce olejowej koszt wyniósł 3k ale teraz najlepsze auto naprawione wczoraj odebrane ładnie chodziło wszystko na tip top......

dziś jedzie tym Paskiem i nagle czarny dym w ruły zaczęło telepać autem, wyłączył silnik, po chwili odpalił i na max wciśniętym gazie obroty praktycznie zerowe i tu nagle sam z siebie obroty na max...dojechał na warsztat tam gdzie robił auto dwa dni temu i wstępna diagnoza to j**nięte turbo - ale jeszcze nie potwierdzona

co za patologia :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

No właśnie :polew:

Czyli nie przyznałeś się że ją kochasz :decayed:

niemusze wyznawac na forum swoich uczuc :decayed::wink4:

dobrze wiesz ze jestem czuly i jeszcze jakies tam bajery o ktorych teraz niepamietam :polew:

Opublikowano

Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ...

Kędzior,On jak się czymś zajmie to aż wióry lecą :good:

:polew:

Opublikowano

po niedzielnej awarii auto zostało naprawione ( ponoć jakieś zwarcie było ) ale co dokłanie to nie pytałem , łącznie z wymianą rozrządu i tego imbusa w misce olejowej koszt wyniósł 3k ale teraz najlepsze auto naprawione wczoraj odebrane ładnie chodziło wszystko na tip top......

dziś jedzie tym Paskiem i nagle czarny dym w ruły zaczęło telepać autem, wyłączył silnik, po chwili odpalił i na max wciśniętym gazie obroty praktycznie zerowe i tu nagle sam z siebie obroty na max...dojechał na warsztat tam gdzie robił auto dwa dni temu i wstępna diagnoza to j**nięte turbo - ale jeszcze nie potwierdzona

VW :nose:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:48_________________________________________________

true :decayed:
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:51_________________________________________________Ja już miesiąc czasu bez auta masakra :angry:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:51_________________________________________________Ja już miesiąc czasu bez auta masakra :angry:

ze skrzynia? czy cos innego? :mysli:
Opublikowano

Polecam, jeszcze 2 lata temu był mało ogarnięty bo nie potrafił powiększyć drzwi wejściowych do karocy, ale teraz myślę że da radę :naughty:

Opublikowano

Dalej ta skrzynia

Opublikowano

VW

przy Twoim kilometrażu to nawet Tico się nie zj**ie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

70cm to jak najbardziej wąskie typowe drzwi :P 73,84 jakbyś chciał to by były nietypowe :tongue4:
Opublikowano

Dalej ta skrzynia

A gdzie naprawiasz?

Kumpel ogarniał temat w Krakowie, niestety koszt to 5500 zł + kupa nerwów, a podobno najlepsi w okolicach :wallbash:

Opublikowano

nie ma żartów.... szukam i szukam na śląsku takich i d*pa.. na zamówienie... chyba bedzie trzeba z wawy zamówic wr..[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:58_________________________________________________

Dalej ta skrzynia

A gdzie naprawiasz?

Kumpel ogarniał temat w Krakowie, niestety koszt to 5500 zł + kupa nerwów, a podobno najlepsi w okolicach :wallbash:

znajomy wszystkie automaty ( a8, dodge caravan,x5 ) robi u faceta niedaleko Reala Mysłowice...

Opublikowano

W Mikołowie

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:59_________________________________________________Mechaników jest dużo ale wszyscy by chcieli wszystkie pieniądze

Opublikowano

W Mikołowie

A jakie objawy? on nie miał 5 biegu, poszedł jakiś hydrauliczny popychacz czy coś w tym stylu, ogólnie porażka :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.