Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:38_________________________________________________ :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 22:52_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ale ma zabki hehe :seksiasty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 kto dzisiaj będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przyjmiecie kilka osób z Gliwic jak się zdecydują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 kto dzisiaj będzie ? no właśnie się zastanawiam czy nie podjechać ale czy tam ktoś wtedy będzie oprócz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przyjmiecie kilka osób z Gliwic jak się zdecydują? pod warunkiem, że nie będzie z wami tego niskiego gieja z urodą persa [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 11:08_________________________________________________ kto dzisiaj będzie ? no właśnie się zastanawiam czy nie podjechać ale czy tam ktoś wtedy będzie oprócz mnie nie bój żaby tatko... a później idziemy na galerianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przyjmiecie kilka osób z Gliwic jak się zdecydują? pod warunkiem, że nie będzie z wami tego niskiego gieja z urodą persa [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 11:08_________________________________________________ kto dzisiaj będzie ? no właśnie się zastanawiam czy nie podjechać ale czy tam ktoś wtedy będzie oprócz mnie nie bój żaby tatko... a później idziemy na galerianki u mniam to się chyba ojcze przejadę do was ale kurde byłbym bez mojego małego wabika na laski pod imieniem Wiktor więc słabe będzie pewnie branie na starego ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przyjmiecie kilka osób z Gliwic jak się zdecydują? pod warunkiem, że nie będzie z wami tego niskiego gieja z urodą persa [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 11:08_________________________________________________ kto dzisiaj będzie ? no właśnie się zastanawiam czy nie podjechać ale czy tam ktoś wtedy będzie oprócz mnie nie bój żaby tatko... a później idziemy na galerianki :polew: :polew: no właśnie coś wspominał że szuka frajera aby mu coś zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ja też sie postaram podjechać na galerianki :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 11:25_________________________________________________Jak będziecie pierwsi to zaparkujcie dalej pod ścianą, tak żeby było jeszcze trochę cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Nooooo ja myśle... ba ja specjalnie przyjade :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Panowie a gdzie Wy się spotykacie? 3stawy, silesia gdzie dokładnie bo już zgłupiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Nooooo ja myśle... ba ja specjalnie przyjade :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To ja nie jadę :tongue4: :tongue4: A tak poważnie to niestety będę w robocie ;( Panowie a gdzie Wy się spotykacie? 3stawy, silesia gdzie dokładnie bo już zgłupiałem SCC zielony parking z króliczkiem Playboya :polew: :polew: Keżor znowu się zagapił i nie zaktualizował pierwszego posta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Nooooo ja myśle... ba ja specjalnie przyjade :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To ja nie jadę :tongue4: :tongue4: A tak poważnie to niestety będę w robocie ;( Panowie a gdzie Wy się spotykacie? 3stawy, silesia gdzie dokładnie bo już zgłupiałem SCC zielony parking z króliczkiem Playboya :polew: :polew: Keżor znowu się zagapił i nie zaktualizował pierwszego posta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a gdzie te napinające się mendy zwane moderatorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi