Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
:hi::kox:
Opublikowano

kto będzie taki dobry i powie mi ile mi siądzie auto na takich sprężynach bo nie mogę nigdzie znaleźć tył K.A.W. AUDI 8E HA 10-70/2/M 07-07 i przód K.A.W. AUDI 8E VA 10-84/1/O 08-07

Opublikowano
kto będzie taki dobry i powie mi ile mi siądzie auto na takich sprężynach bo nie mogę nigdzie znaleźć tył K.A.W. AUDI 8E HA 10-70/2/M 07-07 i przód K.A.W. AUDI 8E VA 10-84/1/O 08-07

HA - tył 10-70mm

VA - przód 10-84mm

:whistling:

Czemu nie chcesz FK?

Opublikowano

HA - tył 10-70mm

VA - przód 10-84mm

:whistling:

Czemu nie chcesz FK?

znalazłem w garażu pozostałości jeszcze z b6 ale nie mam żadnego zdjęcia jak siedziała wiem że nisko bardzo jak siądzie za bardzo to wezme fk ale musze najpierw sprawdzić :decayed:

Opublikowano

No jak siądzie tak jak mówi H4mm3R to srogo! Chyba nie będzie się na tym dało jeździć.:naughty:

Opublikowano

dobry :decayed:

Opublikowano
No jak siądzie tak jak mówi H4mm3R to srogo! Chyba nie będzie się na tym dało jeździć.:naughty:

w b6 wytrzymałem 3 miechy dopuki nie zobaczyłem że nie mam lakieru na błotnikach :faceplam: tylko że tam jeszcze były dystanse ciut za duże i koła 18 chyba zostaje przełożyć tył i zobaczyć czy da rade zrobić pług :naughty:

Opublikowano
dobry :decayed:

:hi: Jeszcze 12 Dni Adaś :grin::decayed:

Opublikowano

siemanko

po ile zalatwisz bilet? bo na gruponie jest za 10zl hehe
bierz z grupona :decayed:

:ssij:

Opublikowano

dobry :wink: jest tu ktos kto ogarnia temat audio w B5tce i pomoglby w jego montazu ? ; o

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ----------

dobry :wink: jest tu ktos kto ogarnia temat audio w B5tce i pomoglby w jego montazu ? ; o

co chcesz wyciągnąć ,a co założyć.....bo chyba nie chodzi Ci o ściąganie/zakładanie tapicerki :decayed:

Opublikowano

napisz cos wiecej, chcesz instalacje pociagnac na wzmacniacz i sub? czy cos innego?

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------

b676883f154bda05c6867bcca751b6df.gif?1350900786

Opublikowano

zaraz wam pocisne pw panowie zeby nie robic syfu ;)

Opublikowano
zaraz wam pocisne pw panowie zeby nie robic syfu ;)

pisz tu :wink:

Opublikowano

za pozno no ale tak do reszty

poprostu seryjne audio mi padlo, dwa glosniki juz charczą przy dla mnie cichym graniu :kwasny:

W tym temacie jestem kompletnie zielony, nie chce rezać pod 16tki z przodu. Seryjne granie mnie zadowalalo wsumie, chce cos troszeczke wyzszej jakosci niz seria. Padly mi glosniki z prawej strony przod i tyl półka. chce jakis zestawik pod to co da sie wlozyc (czyli o ile wiem to przod 13 i tyl 16? nie jestem pewien) No i ew myslalem nad wygluszeniem drzwi z przodu i pozniej jakims wzmacniaczem. Co do kwoty jaka moge wydac hm, nie orientuje sie w cenach. Nie chce tez kupic dziadostwa, wiadomo. Jak da rade ogarnac to do 600/700 cos kupie ? (majac na mysli glosniki i ew wygluszenie) Wiem, ze na wysoka półke w tej cenie sie nie zalapie wiec licze ze ktos mi podpowie co nieco :) No i ew. jak juz sie dowiem co kupic itd. przydalby sie jeszcze ktos kto by mi to podlaczyl. Ja ew moge porozbierac elementy wnetrza reszta tak jak wyzej- jestem zielony ;d Oczywiscie nic za darmo, bedzie trzeba zaplacic nie ma problemu wiec licze sie z kosztami.

Radyjko jakie mi tam gra to Clarion CZ201ER i ono zostaje ;)

Opublikowano

moim zdaniem seria gra dobrze zarówno przód jaki i tył, ja bym kupił ori przód i tył - pewnie za śmieszne pieniądze, a za resztę jakiś mały wzmak + jakiś sub żeby to wzmocnić, zależy też czego oczekujesz

tył jak wymienisz na nie ori to musisz dawać dystanse na głośniki z przodem nie wiem jak jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.