Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

awaria usunięta :banan: co się okazało przerwany kabelek na czujniku otwarcia maski, i komputer nie widział że maska jest otwarta i po dolaniu oleju nie przetwarzał informacji bo nie widzial że coś robiłem pod maską. i po kłopocie, musze tylko kupić wtyczke i bedzie gites , narazie to nachwile zrobiłem mu zwarcie żeby bład wykasowało. :dancing:

---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

ma ktoś nr do krola?? podeślijcie na PW thx

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

awaria usunięta :banan: co się okazało przerwany kabelek na czujniku otwarcia maski, i komputer nie widział że maska jest otwarta i po dolaniu oleju nie przetwarzał informacji bo nie widzial że coś robiłem pod maską. i po kłopocie, musze tylko kupić wtyczke i bedzie gites , narazie to nachwile zrobiłem mu zwarcie żeby bład wykasowało. :dancing:

taka pierdoła a gacie pełne :decayed:

Pajda znalazłem dla ciebie lustro fotochrom

wkyUBPF.jpg

:polew:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
Opublikowano

Tyś to jest elektromechanik. :decayed:
Opublikowano
:decayed: no :kox:
Opublikowano
:naughty:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Mi Johnny III idealnie wchodzi w lukę pod kierownicą :wink:
:good: A antenę jaką masz do tego? :wink4:

ja u siebie w audi mam presidenta Teddy, dla mnie idealne radio... 2 pokrętła i automatyczne wycinanie szumów ... antenka Wilson Little Will ma ok 100 cm. Dzisiaj szefowi kupowałem zestaw do nowego focusa i kupiłem tez teddy (230zł) i antenke Sirio Omege 27( 100 zł ) sam też chyba będe dziure w dachu robił na tą antenke

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

dokładnie tak szumy wycina :wink::wink::wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

Pajda znalazłem dla ciebie lustro fotochrom

http://i.imgur.com/wkyUBPF.jpg

:polew:

gdzie taki bajer idzie dostać

:polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

ma ktoś nr do krola?? podeślijcie na PW thx

a ja specjalnie do Miszki z kablem goniłem

Opublikowano

Również polecam Teddego : Thumbup1: w tasie super mi zbiera :wink: w mieście troche szumi ale jest ok :wink:

talib często widzę twoją b5 zaparkowaną przed blokiem :decayed:

Mi Johnny III idealnie wchodzi w lukę pod kierownicą :wink:
:good: A antenę jaką masz do tego? :wink4:

ja u siebie w audi mam presidenta Teddy, dla mnie idealne radio... 2 pokrętła i automatyczne wycinanie szumów ... antenka Wilson Little Will ma ok 100 cm. Dzisiaj szefowi kupowałem zestaw do nowego focusa i kupiłem tez teddy (230zł) i antenke Sirio Omege 27( 100 zł ) sam też chyba będe dziure w dachu robił na tą antenke

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

dokładnie tak szumy wycina :wink::wink::wink:

Opublikowano

jutro na spocie będziemy testować :decayed:

quwa a mnie nie będzie:doh:a taka zabawa się szykuje

Opublikowano

jak sprawdzisz to daj znac :)

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

Neonówka - rozmowa z Bogiem 10.03.2013 - YouTube

najlepsze jest od 7,10min :polew::polew::polew:

dobra stop koniec bo umowilismy sie na picie :kox::kox::kox::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.