Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał właśnie takie. :wink4:

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

mg5362c.jpg

mg5381h.jpg

:whistling:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziękówa za spota :hi:

No! Zabieram grilla i do zoba!:wink:

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

Ja odpadam jednak chyba.......dopiero klocki z jednej strony mam wymienione :/
po co ci klocki? Będziesz hamował silnikiem plus rewers ostry i stoisz w miejscu. :decayed:

Przód sie skończył ,a tył też ma sie ku końcowi ;)...7 m-cy :doh: c...a warte te heble.....ścierają sie jak kazde tyle ,ze ciul lepiej hamują :grin: .....

..wracam na chatę....jak Emi nie śpi to ja zabiore i jadę....jak będziecie jechac na grila to tyrknij który....

tak jest jak się jebie gaz - hamulec, gaz- hamulec bezmyślnie :grin:

2 tonowa padlina :facepalm:

co myślicie ?

http://s4.postimg.org/7shz1p0zh/20140330_212120.jpg

RS4 ET29 9 cali:whistling:

pier**l to po co Ci takie :doh:.............

.....poślij linka na pw :wink::decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

psyt :wink:...jessszcze tylko jedno i nyny :decayed:.........

Pajda...max ceramika :wink:

Opublikowano

:hi:

co myślicie ?

http://s4.postimg.org/7shz1p0zh/20140330_212120.jpg

RS4 ET29 9 cali:whistling:

Będzie tarło...:decayed:

ale na bogato:whistling:

czester takich czasem nie miał ?

no to są właśnie od niego ,

ale szkoda że te ET takie kiepskie :kwasny:

jakie bedzie dobre ET ? żeby nie obcierało ?

Opublikowano

No zależy jaka felga szeroka i inne parametry. :wink4: Ja mam u siebie 35 jesli dobrze pamiętam ale chyba tak. :guma:

Opublikowano

Et35 przy 9 jest ok

---------- Post dopisany at 06:56 ---------- Poprzedni post napisany at 06:56 ----------

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ----------

Pajda, ja bym się zastanowił na tymi kołami jeszcze... troszke vez sensu kupic ładne koło i się wkurzać że coś przyciera :kwasny:

Ja jak coś przy 9" mam przód et36 tył 34 i jest ok :wink:

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ----------

Pajda, ja bym się zastanowił na tymi kołami jeszcze... troszke vez sensu kupic ładne koło i się wkurzać że coś przyciera :kwasny:

niymiec ......ale Ty tam masz opone ze ścigacza naciągniyntom :grin:

Opublikowano
Opublikowano

narazie to badam rynek :whistling:

przeca ty masz tam po 3 dystanse na strone zakładane :grin: to jakie tam et ty mnie chcesz podawać

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ----------

1330675023_by_DragDay7_500.jpg

Opublikowano

u mnie et40 przy 19" i felga nie obciera

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

po co ci klocki? Będziesz hamował silnikiem plus rewers ostry i stoisz w miejscu. :decayed:

Przód sie skończył ,a tył też ma sie ku końcowi ;)...7 m-cy :doh: c...a warte te heble.....ścierają sie jak kazde tyle ,ze ciul lepiej hamują :grin: .....

..wracam na chatę....jak Emi nie śpi to ja zabiore i jadę....jak będziecie jechac na grila to tyrknij który....

Arturek, ważyłeś to to ? Bo z danych wychodzi 1535 kg, ja mialem 1360kg wiec juz mamy 175kg roznicy, chyba nie chcesz mi powiedziec,że Q + 2.5 TDI wazy 640kg, byc ze czlowiekiem i uspokoj fantazje :) a6 c5 1.9 oska wazy 1615 kg ;)

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

C5 Q 2.5 wazy 1680kg :)

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

Chyba, że to bylo za czasow, jak miales napierdolony pełny bagażnik taili :grin:

Opublikowano
u mnie et40 przy 19" i felga nie obciera

im masz większe ET to felga bedzie bardziej schowana

ja obecnie mam ET 43 8J 18" zawias -30mm/-30mm , ale jak wrzuce dystans 17mm na tył to przy pełnym załadunku wozu na muldach trzą nadkola

Opublikowano

Arturek, ważyłeś to to ? Bo z danych wychodzi 1535 kg, ja mialem 1360kg wiec juz mamy 175kg roznicy, chyba nie chcesz mi powiedziec,że Q + 2.5 TDI wazy 640kg, byc ze czlowiekiem i uspokoj fantazje :) a6 c5 1.9 oska wazy 1615 kg ;)

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

Chyba, że to bylo za czasow, jak miales napierdolony pełny bagażnik taili :grin:

Daniel, będę miał chyba sprawę, aleto zadzwonię kiedyś przy okazji :wink:

Opublikowano

niymiec ......ale Ty tam masz opone ze ścigacza naciągniyntom :grin:

Tyż prowda... :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

narazie to badam rynek :whistling:

przeca ty masz tam po 3 dystanse na strone zakładane :grin: to jakie tam et ty mnie chcesz podawać

hola holaaa.... jak już to po 2 na strone a nie 3 :decayed::grin::grin::grin:

Felgi mają et 60 więc odjąłem wszystkie dystanse co po zaokrągleniu dało et 36 i 34 :decayed:

Opublikowano

ważyłem :wink: na wadzę dla ciężarówek....teraz dodatkowo uważam na ITD :decayed:..........

pusty bagażnik...(zapasówka+lewarek+klucz do kół) ,~20L zupy w zbiorniku i wynik 1845...:doh:.....masakra

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ----------

to co masz w papierach to se można.....:wink:.........fakt coś do auta dołożone(inne koło od serii,inne heble,idąc w drugą stronę....lżejsze wałki w silniku :grin:).....skąś te kilogramy się wzięły :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.