Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Witam

Michał chciałbym wyrezac u siebie składane lusterka(może nie do końca ja sam :grin:) fotochrom wiem ze są 10 pinowe i wewnętrzne tez chce załozyc nie wiem ile czego potrzebuje czy po 20 pinów 10m 10z do tych lusterek zew wystarczy :facepalm: :facepalm: :facepalm:czy cos do tego jeszcze potrzebuje? Sorry tak to jest jak się ma zerowe pojęcie o rezaniu :grin:

pzdr

:bry: quwa juz w robo

Franciszek jeszcze z Pajdą możesz pogadać ile pinów trzeba

Edytowane przez franciszek

Opublikowano

Siema! :wink:

Lecę na piłeczkę!

Opublikowano

Do :bry:. Niektórzy mają dluugi weekend, a niektórzy idą jutro do pracy. :facepalm:

Pozazdrościć :wink:

Opublikowano

Niektórzy są w pracy cały weekend :wink:

Opublikowano

Franciszek po kiego grzyba aż tyle tych pinów?

Jak chcesz założyć składanie to żadnych pinów nie potrzebujesz tylko lustra i silniczki

Jak masz wew. Foto to w b6 3 kable jeden do MCE o ile dobrze pamiętam dwa do słupka A

Czyli pinów potrzeba ci 4 męskie 4 żeńskie

I chodzi mi o te co łączą słupek z drzwiami

Jak będziesz zamawial to możesz mi wziąść po 10 z każdego czyli 10M 10Z

Tylko żebyś nie przestrzelil numerów bo milimet to nie miara a jednak może być problem z montażem

nie wiem czy przeglądałęś ale podsyłam dla informacji

tu masz foto chrom co prawda wew ale jezeli nie masz to :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/46797-all-b6-lusterko-fotochromowe-montaz-i-podlaczenie-fotochrom-samosciemniajace/

a tu masz składane lustra

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-montaz-el-skladanych-lusterek-zewnetrznych-diy/

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Oprych potrzeba po;

2 męskie i 2 żeńskie na slupek +2 żeńskie do silniczkow,to wszystko x2 (dwoje drzwi)+ do podpiecia wewnetrznego lusterka ile???

Pajda jak mozesz to policz ;-)

Opublikowano

Franciszek po kiego grzyba aż tyle tych pinów?

Jak chcesz założyć składanie to żadnych pinów nie potrzebujesz tylko lustra i silniczki

Jak masz wew. Foto to w b6 3 kable jeden do MCE o ile dobrze pamiętam dwa do słupka A

Czyli pinów potrzeba ci 4 męskie 4 żeńskie

I chodzi mi o te co łączą słupek z drzwiami

Jak będziesz zamawial to możesz mi wziąść po 10 z każdego czyli 10M 10Z

Tylko żebyś nie przestrzelil numerów bo milimet to nie miara a jednak może być problem z montażem

nie wiem czy przeglądałęś ale podsyłam dla informacji

tu masz foto chrom co prawda wew ale jezeli nie masz to :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/46797-all-b6-lusterko-fotochromowe-montaz-i-podlaczenie-fotochrom-samosciemniajace/

a tu masz składane lustra

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-montaz-el-skladanych-lusterek-zewnetrznych-diy/

Oprych nie ma problemu zamowie ci 10m i 10z :wink:

Oprych potrzeba po;

2 męskie i 2 żeńskie na slupek +2 żeńskie do silniczkow,to wszystko x2 (dwoje drzwi)+ do podpiecia wewnetrznego lusterka ile???

Pajda jak mozesz to policz ;-)

Ktos jeszcze potrzebuje??Zamowie 20m i 20z z tej aukcji którą Grzesiek podałes.

Jak ktoś będzie potrzebowal piny to pisać jutro zamawiam :wink:

pzdr

Opublikowano

a za tem co do lusterek to nie trzeba żadnych pinów jak to maja być tylko składane

co do foto wew to radze ci wypuści 6 kabli , bo za pół roku zachce ci się mieć foto zew. i bedziesz musiał na nowo wszystko rozbierać

pinów weź sobie więcej , bo to nie jest pewnie ostatnia rzecz co bedziesz robił, :wink: po za tym musisz mieć włącznik swiateł z auto i od razu uruchomisz living home

Opublikowano

a za tem co do lusterek to nie trzeba żadnych pinów jak to maja być tylko składane

co do foto wew to radze ci wypuści 6 kabli , bo za pół roku zachce ci się mieć foto zew. i bedziesz musiał na nowo wszystko rozbierać

pinów weź sobie więcej , bo to nie jest pewnie ostatnia rzecz co bedziesz robił, :wink: po za tym musisz mieć włącznik swiateł z auto i od razu uruchomisz living home

Dzięki a wiec tak kupic dużo :D pinów lusterka zew są składane podgrzewane i w fotochromie bez ramek(obwódki) jutro forumowicz ma mi wysłąc lusterko fotochrom wew tylko czy te lusterka fotoch do b6 wszystkie były takie same jedne są z kompasem lub bez i pod automatyczne swiatła CLH.A te kable jakie mam dokupić rozumiem ze zrobienie od razu fotochromu plus składanie lusterek to kupa roboty :kwasny:.Jutro zakupie w aso włącznik musze mieć jakiś numer czy wystarczy ze poproszę z funkcją auto.Sorry panowie mam sraczke jak kierownik produkcji ale nie znam się na tym i zawracam rurę :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Edytowane przez franciszek

Opublikowano

Przeczytaj i przemysl to co wkleilem te linki

a co masz przelicz zobacz przeczytaj i dopiero zamawiaj bo na hura to nie za bardzo zamawiać i rezac

A włącznik auto w aso to kupa kasy a używki kupisz w normalnej kasie a nie jak za zboże tylko zobacz co ci potrzeba

UCHEM NIE gadaj bo on za chwile będzie kupował części do 2,5w porsche polska

Skompletuj graty wszystkie graty a dopiero uderzając do Pajdy

On stary rezacz to ci nawet kanapki zrobi jak zglodniejerz

Spokojnie

Edytowane przez oprych

Opublikowano

Dzięki a wiec tak kupic dużo :D pinów lusterka zew są składane podgrzewane i w fotochromie bez ramek(obwódki) jutro forumowicz ma mi wysłąc lusterko fotochrom wew tylko czy te lusterka fotoch do b6 wszystkie były takie same jedne są z kompasem lub bez i pod automatyczne swiatła CLH.A te kable jakie mam dokupić rozumiem ze zrobienie od razu fotochromu plus składanie lusterek to kupa roboty :kwasny:.Jutro zakupie w aso włącznik musze mieć jakiś numer czy wystarczy ze poproszę z funkcją auto.Sorry panowie mam sraczke jak kierownik produkcji ale nie znam się na tym i zawracam rurę :facepalm: :facepalm: :facepalm:

czy ja wiem czy kupa , troche jest ale wszytko da sie opanowac

i musisz troche poczytać w dziale technicznym :wink:

Opublikowano

Kupiłeś foto chrom wew? Pod mały uchwyt?

To potrzeba ci wtyczki jak w linku co podałem

Masz włącznik CLH?

Jezeli nie to musisz kupić

Poczytaj

Gdzies mam notatki ale gdzie one są??????????????

Opublikowano

:baseball: ktoś się tu prosi

:bicz:

Edytowane przez ucho.77

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Przeczytaj i przemysl to co wkleilem te linki

a co masz przelicz zobacz przeczytaj i dopiero zamawiaj bo na hura to nie za bardzo zamawiać i rezac

A włącznik auto w aso to kupa kasy a używki kupisz w normalnej kasie a nie jak za zboże tylko zobacz co ci potrzeba

UCHEM NIE gadaj bo on za chwile będzie kupował części do 2,5w porsche polska

Skompletuj graty wszystkie graty a dopiero uderzając do Pajdy

On stary rezacz to ci nawet kanapki zrobi jak zglodniejerz

Spokojnie

zapomniałeś jeszcze o % :grin:

Opublikowano

+1 dla Pajdy

% sa najważniejsze

Opublikowano

No bez % się nie obejdzie rezanko. :wink4:

Opublikowano

ucho ty masz wtorek wolny ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.