afroo. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Taki białas dziś spotkany w Mikołowie. Kierownik w podeszłym wieku i nie miał ochoty pokazać na co stać SQ5.
Bulczas Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Miło było zobaczyć stare twarze może teraz jakoś uda mi się częściej wpadać...
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 thx ucho się pokazał i nagle frekwencja dopisała
franciszek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dzieki Pany za spocik .Niestety dzisiaj bez kebsa.Miło było poznac
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Taki białas dziś spotkany w Mikołowie. Kierownik w podeszłym wieku i nie miał ochoty pokazać na co stać SQ5. jakoś ostatnio często dobre furki na czeskich blachach spotykam
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Miszka kiedy w końcu wpadniesz na spota!?
afroo. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 jakoś ostatnio często dobre furki na czeskich blachach spotykam Też zauważyłem, albo Pepiki się dorobiły albo jest jakiś patent na podwójne obywatelstwo i tańsze furki.
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 I co, już wszyscy poszli spać? Ja yhmmm...
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nikt nie pije to cisza Panowie powiedzcie z kad sie biora te czarne tluki na bramach, pala waskie drzwi i lac quwa takie to madre
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nikt nie pije to cisza Panowie powiedzcie z kad sie biora te czarne tluki na bramach, pala waskie drzwi i lac quwa takie to madre Przecież to stara generacja ryli, co od niego wymagasz? Jak to ma 3 klasy i kurs tańca
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ten kurs tanca to juz chyba zaocznie robil Od kilku tu moze ci sie dostac za te ryle
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Quwa a najgorsze w tym ze z nimi byla mloda d*pa, co prawda byla inteligentniejsza talko co oan tam robi
Rekomendowane odpowiedzi