tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kto dziś będzie? Ja kończę obiadek w Szczyrku i postaram się być No właśnie, będzie coś tam dzisiaj u Was się działo?
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Pajda coś dla Ciebie [emoji12] http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-ID6ypMeF.html cena kosmos jak za takiego starucha + kilometrów za dużo najechanych jadą oglądać ten BPW, ten 2.0T jest jeszcze za granicąJeszcze nie jadą bo szwagier musiał dzisiaj z rana na załadunek jechać i jak jeszcze będzie stał po jego powrocie to pojedziemy a szwagra instersuje tylko b7 ?
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Pajda coś dla Ciebie [emoji12] http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-ID6ypMeF.html cena kosmos jak za takiego starucha + kilometrów za dużo najechanych jadą oglądać ten BPW, ten 2.0T jest jeszcze za granicąJeszcze nie jadą bo szwagier musiał dzisiaj z rana na załadunek jechać i jak jeszcze będzie stał po jego powrocie to pojedziemy a szwagra instersuje tylko b7 ? Podobno tylko B7U mnie z dzisiejszym spotem 50/50
afroo. Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Podjadę ale tylko na max godzinkę i lecę świętować. W końcu dziś międzynarodowy dzień seksu.
diman Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Pajda coś dla Ciebie [emoji12] http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-ID6ypMeF.html cena kosmos jak za takiego starucha + kilometrów za dużo najechanych jadą oglądać ten BPW, ten 2.0T jest jeszcze za granicąJeszcze nie jadą bo szwagier musiał dzisiaj z rana na załadunek jechać i jak jeszcze będzie stał po jego powrocie to pojedziemy a szwagra instersuje tylko b7 ? Nie tylko b7 jeszcze zagląda za mazda 6 ale b7 mo lepsze ☺
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Podjadę ale tylko na max godzinkę i lecę świętować. W końcu dziś międzynarodowy dzień seksu.
tolek85 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 ja z fuchy dopiero zjechalem ps. 2.0t po programie na serio juz lata... duzo lepiej niz moje 2.0 tdi choc wydawaloby sie ze moment cos podziala...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki ja z fuchy dopiero zjechalem ps. 2.0t po programie na serio juz lata... duzo lepiej niz moje 2.0 tdi choc wydawaloby sie ze moment cos podziala... Jeden minus, ze LPG nie bardzo
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki ja z fuchy dopiero zjechalem ps. 2.0t po programie na serio juz lata... duzo lepiej niz moje 2.0 tdi choc wydawaloby sie ze moment cos podziala... Jeden minus, ze LPG nie bardzo nie bardzo bo się nie da, czy się da ale nie lubi gazu ? dzięki za spota w piątek walimy do ryja
morsik26 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Chłopaki znacie kogoś kto robi tanio a dobrze tatuaże?
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki ja z fuchy dopiero zjechalem ps. 2.0t po programie na serio juz lata... duzo lepiej niz moje 2.0 tdi choc wydawaloby sie ze moment cos podziala... Jeden minus, ze LPG nie bardzo nie bardzo bo się nie da, czy się da ale nie lubi gazu ? dzięki za spota w piątek walimy do ryja Założyć można ale musi to być instalacja która spala 30% PB i 70%LPG, więc mniejsza oszczędność, wiadomo, teraz to i tak się opłaca, ale nie wiadomo co dalej z LPG
keżor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Chłopaki znacie kogoś kto robi tanio a dobrze tatuaże? ja znam takich co robią tanio lub dobrze
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki ja z fuchy dopiero zjechalem ps. 2.0t po programie na serio juz lata... duzo lepiej niz moje 2.0 tdi choc wydawaloby sie ze moment cos podziala... Jeden minus, ze LPG nie bardzo nie bardzo bo się nie da, czy się da ale nie lubi gazu ?dzięki za spota w piątek walimy do ryja Założyć można ale musi to być instalacja która spala 30% PB i 70%LPG, więc mniejsza oszczędność, wiadomo, teraz to i tak się opłaca, ale nie wiadomo co dalej z LPG Tak, oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi