Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Panowie pytanie mam: gdzie można zregenerować turbo?

http://www.turbotechnika.eu

moja przekładnia była tam właśnie wczoraj regenerowana i turbo też ale turbo to w październiku

no i wóz odebrany, jestem lżejszy o 1120 zł :kwasny:

...moje dalej stoi...i będzie stało ze dwa tygodnie...w tym miesiącu szwagier się chajta i koło domu też trzeba porobić :facepalm:

..niby turbo, ale jak już ściągnąłem czapkę to: "łoo Panie, kto tu Panu tak spierdoooolił?!" :grin: wygrzebałem parę "łopatek" z tłoków. Diagnoza uff...gładzie w idealnym stanie jak na 280tkm...rys brak, ale głowica już nie...jak już zacząłem rozbierać, to okazało się...wałek wytarty (nowy 550)...krzywka zaworu wydechowego od strony od strony koła wytarta o 1,2mm :blink: reszta kolejno mniejsza, przy tym wymienię szklanki (240), panewki na wałku (140) bo starte aż do miedzianej powierzchni na 5, 4, 3 mocowaniu wałka. Oczywiście uszczelniacze (12.80 :decayed: ), planowanie głowicy (40), śruby do tego wszystkie (350) uszczelki (250) do tego pompa vaccum z uszczelką, bo stara miała powierzchnię niby pucpapiur 80-tka (880), wąż wodny co do niej przychodzi (40), świece żarowe (120), świece wstępnego grzania płynu (70), uszczelnienia nowe na pompowstryski (120), do tego nowe filtry oleje (250) i turbo (800) na to ostatnie muszę czekać chyba, że ktoś ma BRD na stanie :naughty: .

Opublikowano

Nie lepiej wrzucić zdrowe 2,5 ;) ?

Za 5-6 stówek już chodzą ;):D

Opublikowano

moja przekładnia była tam właśnie wczoraj regenerowana i turbo też ale turbo to w październiku

...moje dalej stoi...i będzie stało ze dwa tygodnie...w tym miesiącu szwagier się chajta i koło domu też trzeba porobić :facepalm:

..niby turbo, ale jak już ściągnąłem czapkę to: "łoo Panie, kto tu Panu tak spierdoooolił?!" :grin: wygrzebałem parę "łopatek" z tłoków. Diagnoza uff...gładzie w idealnym stanie jak na 280tkm...rys brak, ale głowica już nie...jak już zacząłem rozbierać, to okazało się...wałek wytarty (nowy 550)...krzywka zaworu wydechowego od strony od strony koła wytarta o 1,2mm :blink: reszta kolejno mniejsza, przy tym wymienię szklanki (240), panewki na wałku (140) bo starte aż do miedzianej powierzchni na 5, 4, 3 mocowaniu wałka. Oczywiście uszczelniacze (12.80 :decayed: ), planowanie głowicy (40), śruby do tego wszystkie (350) uszczelki (250) do tego pompa vaccum z uszczelką, bo stara miała powierzchnię niby pucpapiur 80-tka (880), wąż wodny co do niej przychodzi (40), świece żarowe (120), świece wstępnego grzania płynu (70), uszczelnienia nowe na pompowstryski (120), do tego nowe filtry oleje (250) i turbo (800) na to ostatnie muszę czekać chyba, że ktoś ma BRD na stanie :naughty: .

O matko. Jak na taki przelot to grubo. Zrobisz to to za chwile coś następnego i tak w kółko wiem co mówię.

Stare to jest dobre wino a nie audi

Opublikowano

Ja mam BRD na zbyciu.

Myślę, że za 30,000.00 zł się dogadamy :)

Cena do niewielkiej negocjacji :P

Opublikowano

Co sądzicie o takim wynalazku daje to coś czy tylko tańsza wersja zastąpienia kata

http://allegro.pl/strumienica-luskowa-w-obudowie-katalizatora-awg-i5351655306.html

Naciapane z GT-N7105

Będzie jakiś inny dźwięk czy BZ zmian

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano
Opublikowano

a66913bcbbea026f29a549f6cb7f22d1.jpg

Potrzebna cwiartka lewa która widać na zdjęciu ma ktoś w posiadaniu

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

Który z Was podpowie gdzie znajdę przewody pod kierownicą od długich świateł żeby zamontować dodatkowy moduł dziennych na długich?

Opublikowano

Który z Was podpowie gdzie znajdę przewody pod kierownicą od długich świateł żeby zamontować dodatkowy moduł dziennych na długich?

gniazdo B

pin 16 prawe długie

pin 18 lewe długie

a poszukać to nie łaska

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-5-tdi-polskory-skladane-lusterka-klima-alusy-ID6yoXUR.html

tyle kilometrów i jeszcze dycho :decayed:

Opublikowano

Chłopaki ma ktoś z was schemat jak podpiac tylne aktywne głośniki do radia audi concert cd

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

pewnie drugie tyle skręcone

:decayed:

Opublikowano

gniazdo B

pin 16 prawe długie

pin 18 lewe długie

a poszukać to nie łaska

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-5-tdi-polskory-skladane-lusterka-klima-alusy-ID6yoXUR.html

tyle kilometrów i jeszcze dycho :decayed:

Ogarnąłem. Działa

Teraz jeszcze jakieś żarówki fajne założyć

Opublikowano

13413119_1001773386606859_25715388166446

Opublikowano
  • Autor

miałem dziś fajne spotkanie :P jechałem od mikołowa do kato i siadło mi na d*pie nowe A8, a jako że ja siedziałem już komuś innemu na d*pie to nie miałem mu jak zjechać , ale jak się ciut przejaśniło to przyjebałem prawa lewa prawa lewa prawa lewa prawa i został ziomek w dupce :P (nie wiem o co chodzi z ludźmi że jeżdżą zawsze tak że można ich wyminąć jadąc slalomem...) no ale że wyrobiłem sobie przewagę i pokazałem że A8 jest do d*py , to koleś chyba to wyczuł i w końcu mnie dosiadł jak oczywiście zaś ja cisnąłem tego przede mną. i jak zacząłem robić zaś szykanę to puścił się za mną i jako że przed tymi dwoma autami co blokowały drogę nie było już aut to jak przeskoczyliśmy przed nie, to jak koleś przypierdolił gazu to pomyślałem, że zaczynam jechać coraz wolniej :V nie wiem co to k**wa był za smok, ale koni to tam miał fciul fpiz*u :V no a na koniec jakiś zj** zatrzymał się na środkowym pasie żeby skręcić na lewy pas zamiast jechać i czekać na lukę i bym się o niego rozjebał bo zrobił to oczywiście po wskoczeniu przed maskę z prawego pasa. aż mu ujebałem lusterko w złości :) i to wszystko w ciągu dwóch minut :a4fan: chyba se muszę kupić auto z silnikiem 1.2 i pójść na kurs spokojnej jazdy. wszyscy gadali, że jak będziesz miał 30lat, to się uspokoisz, k**wa dorośniesz, a ja coraz głupszy :dancing:

Opublikowano

Ja mam BRD na zbyciu.

Myślę, że za 30,000.00 zł się dogadamy :)

Cena do niewielkiej negocjacji :P

...poważnie masz?! Bo jeśli tak to biorę...pod warunkiem, że jest coś warte :)

O matko. Jak na taki przelot to grubo. Zrobisz to to za chwile coś następnego i tak w kółko wiem co mówię.

Stare to jest dobre wino a nie audi

...nie no...można by było na tym jeszcze pośmiagać, ale jak już mam to na stole :wink: . Nie będę przynajmniej (odpukać) do czapki zaglądać :)

Opublikowano
Opublikowano

Morgen

Opublikowano

Opublikowano

Siema

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.