Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 jak dla mnie ochyda, wygląda jakby wszystko to co jest pod maską i lampami oraz z boku nadkola były jakoś doklejone - albo taka jakby nakładka B8 lift w RS 200 razy ładniejszy
turzol Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dobry ! Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 jak dla mnie ochyda, wygląda jakby wszystko to co jest pod maską i lampami oraz z boku nadkola były jakoś doklejone - albo taka jakby nakładka B8 lift w RS 200 razy ładniejszy zgadzam sie beznadziejny
siwytychy Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Panowie znacie może jakieś konkrety apropo SummerCarsParty? jest informacja że katowice 8-10 września, dziwnie czwartek-sobota i żadnych dodatkowych informacji, wiele osob piszę że niby impreza ma być zamknieta w spodku co uważam że jest jest słabym pomysłem, ktoś coś wiecej ?
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Panowie znacie może jakieś konkrety apropo SummerCarsParty? jest informacja że katowice 8-10 września, dziwnie czwartek-sobota i żadnych dodatkowych informacji, wiele osob piszę że niby impreza ma być zamknieta w spodku co uważam że jest jest słabym pomysłem, ktoś coś wiecej ?Jest osobny wątek o SCP
afroo. Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Panowie znacie może jakieś konkrety apropo SummerCarsParty? jest informacja że katowice 8-10 września, dziwnie czwartek-sobota i żadnych dodatkowych informacji, wiele osob piszę że niby impreza ma być zamknieta w spodku co uważam że jest jest słabym pomysłem, ktoś coś wiecej ? Wystarczy wejść na oficjalny profil SCP na fb i dowiesz się, że w tym roku impreza się nie odbędzie.
Polko_V Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 p.s. Ten RS ohydny, ale tylko przedni zderzak, ale kolor łaaadny i pssyt po robocie
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 psssssssyt a w zasadzie to nie bo nawet woda nie gazowana
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Kurwin a ja na sucho... nocka Współczuje Brachu [emoji20]Twoje zdrówko
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 wczoraj miałem "przyjemność" pić różnego rodzaju piwa tzn z 4 różne lane i wszystkie kapa - moje szczyny lepiej smakują - tak sprawdzałem. nie wiem jak można łoić browary, wypiłem 4 i zero fazy, po pierwszymi prawie zasnąłem, później się przemogłem ale dalej nic, w domu walnąłem dwa kielony ale nie pomogło - zasnąłem. także - może mi ktoś wytłumaczyć tajemnicę picia Piwa ? jak dla mnie to piwo ma sens 1. Na mega kacu mega zimne. 2. Pilsner. ?
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czasem zimny browar dobrze zrobi na pragnienie . Ja nie wypijam 10 tylko jedno może dwa do smaku . 3.Piwo dobrze filtruje nereczki A jak potrzeba mi stężenia we krwi to kielon wjeżdża
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 wczoraj miałem "przyjemność" pić różnego rodzaju piwa tzn z 4 różne lane i wszystkie kapa - moje szczyny lepiej smakują - tak sprawdzałem. nie wiem jak można łoić browary, wypiłem 4 i zero fazy, po pierwszymi prawie zasnąłem, później się przemogłem ale dalej nic, w domu walnąłem dwa kielony ale nie pomogło - zasnąłem. także - może mi ktoś wytłumaczyć tajemnicę picia Piwa ? jak dla mnie to piwo ma sens 1. Na mega kacu mega zimne. 2. Pilsner. ? Wychodzi na to, że alkonowi wszystko jedno [emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi