pajda Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Stanley wielkie dzięki za dzisiaj Temat ogarnięty perfekto łącznie z dojazdem. Ps. Fajnie to ci jeździ A teraz psyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 łohohoho, zapachniało Chorwacją PS. Nie ma problemu, zawsze do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 łohohoho, zapachniało Chorwacją PS. Nie ma problemu, zawsze do pomocy No a jakCzekało na odpowiednią chwilę [emoji6] Pajda - Mediaexpert Galeria Manhattan na Piotrach. Jutro tam jestem Ja uważam że szkoda kasy na ten pro skoro Pajda i tak głownie szpila w fife,...No co ty gadasz. Parametry lepsze [emoji6]Poza tym jak już kupię to na dość długo więc warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 łohohoho, zapachniało Chorwacją PS. Nie ma problemu, zawsze do pomocy No a jakCzekało na odpowiednią chwilę [emoji6] Pajda - Mediaexpert Galeria Manhattan na Piotrach. Jutro tam jestem Ja uważam że szkoda kasy na ten pro skoro Pajda i tak głownie szpila w fife,...No co ty gadasz. Parametry lepsze [emoji6]Poza tym jak już kupię to na dość długo więc warto W arenie w Gliwicach masz za 1699 z jakąś tam gierka Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Miszka spoko. Dwa wahacze miałeś wymienione bo miały luz więc nie do końca niepotrzebnie dostałeś je z tego co pamiętam nawet spowrotem bo miałeś je reklamować z tego co pamiętam. Co do czujnika poziomu to z tego co ja pamiętam usterka u mnie nie wystąpiła i powiedziałem Ci że trzeba podmienić czujnik poziomu miałeś podjechać później i już wiecej sie nie pojawiłeś. Ale spoko luz nie mam do nikogo pretensji. A teraz Psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 łohohoho, zapachniało Chorwacją PS. Nie ma problemu, zawsze do pomocy No a jakCzekało na odpowiednią chwilę [emoji6] Pajda - Mediaexpert Galeria Manhattan na Piotrach. Jutro tam jestem Ja uważam że szkoda kasy na ten pro skoro Pajda i tak głownie szpila w fife,...No co ty gadasz. Parametry lepsze [emoji6]Poza tym jak już kupię to na dość długo więc warto W arenie w Gliwicach masz za 1699 z jakąś tam gierka Naciapane z GT-N7105 Jesteś pewny że ps4 pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja uważam że szkoda kasy na ten pro skoro Pajda i tak głownie szpila w fife,... Z tym to jak z rezaniem, każdy posiada własną granicę w posiadaniu czegoś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak widniał na kartce pod konsola playstation 4 pro Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 psyt, za rok do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 psyt, za rok do roboty Mam tak samo jak Tyyy Red Label na smak, a jutro rano atakujemy Nową Osadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 psyt, za rok do roboty tacierzyński sie szykuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak widniał na kartce pod konsola playstation 4 pro Naciapane z GT-N7105 W jakim sklepie? Jakoś nie chce mi się wieżyc że to jeszcze z grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Mediaexpert chyba ze mi się w oczach pojebalo Naciapane z GT-N7105 psyt, za rok do roboty To kto mi tera walki ogarnie ? I inne części Naciapane z GT-N7105 Edytowane 29 Grudnia 2016 przez walada1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 psyt, za rok do roboty tacierzyński sie szykuje ? no co Ty, nic z tych rzeczy, za stary już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 gdzie na Śląsku najlepiej w moich okolicach umyją mi porządnie silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Stasiu nie przesadzaj między nami nie wielka różnica a ty mówisz ze za stary jstes Naciapane z GT-N7105 gdzie na Śląsku najlepiej w moich okolicach umyją mi porządnie silnik ? Mam kobitke w pyskowicach co mój silnik myje ... miszka tylko BZ skojarzeń chodzi o b5 Naciapane z GT-N7105 Edytowane 29 Grudnia 2016 przez walada1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 gdzie na Śląsku najlepiej w moich okolicach umyją mi porządnie silnik ? w firmie Olmet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 gdzie na Śląsku najlepiej w moich okolicach umyją mi porządnie silnik ? w firmie Olmet kaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Stasiu chodzi ci o olmet tarnowskie góry ? Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Stasiu chodzi ci o olmet tarnowskie góry ? Naciapane z GT-N7105 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi