Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde spot widze udany a ja tematu nie poczytałem bo grałem... Kur... Szkoda bo mogłem.wpaść...

Naciapane z Z2

Się kiedyś z ręką w nocniku obudzisz :]
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde spot widze udany a ja tematu nie poczytałem bo grałem... Kur... Szkoda bo mogłem.wpaść...

Naciapane z Z2

Się kiedyś z ręką w nocniku obudzisz :]

A koleś z bloku obok bedzie na kawie u jego Kobity :)

:hi:

ro***erdala mnie podejście mechaników...

Przy najbliższej okazji wypijemy za gamoni ;)

Ja tez mam pewne doświadczenia przez ostatnie 2 miesiące .

Dramat :( .

Opublikowano
Opublikowano

Hi

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano
Opublikowano

Prześlij mi ta twoja ofertę na chorwacje na wakacje
Opublikowano

Opublikowano

małe podsumowanie roku:

jeździłem na wymianę oleju, wtrysków itp ogólnie 4 wizyty zaliczyłem w tym roku ( wszystkie na przełomie września/listopada) zawsze mówiłem, że cieknie olej ale nie wiem skąd + wywala kontrolkę oleju po dłuższej trasie wpadając do miasta ( mniejsze obciążenie/obroty) i żeby przy okazji naprawy to sprawdzili - żaden tego nie zrobił czyli wychodzi na to że trzeba powiedzieć wprost - Panie cieknie i świeci olej zrób to !

finał taki, że zawiozłem do Turbo Expert w Kato i to zrobią, przy okazji znów wymiana oleju w skrzyni i kilka pierdółek czyli pewnie zaś 3k

B6 zostaje już ostatecznie na dożywocie - Sara dostanie na 18 :grin:

jeszcze dwa dni ale już dziś postanowiłem złamać zasadę - myk kielonek na bogato koniaczek 200gr :decayed:

Bo jeździsz po jakichś partaczach zamiast do forumowego Hornetha. Nie takie rzeczy załatwia od reki ;)

Opublikowano

Cześć

Opublikowano

Opublikowano

małe podsumowanie roku:

jeździłem na wymianę oleju, wtrysków itp ogólnie 4 wizyty zaliczyłem w tym roku ( wszystkie na przełomie września/listopada) zawsze mówiłem, że cieknie olej ale nie wiem skąd + wywala kontrolkę oleju po dłuższej trasie wpadając do miasta ( mniejsze obciążenie/obroty) i żeby przy okazji naprawy to sprawdzili - żaden tego nie zrobił czyli wychodzi na to że trzeba powiedzieć wprost - Panie cieknie i świeci olej zrób to !

finał taki, że zawiozłem do Turbo Expert w Kato i to zrobią, przy okazji znów wymiana oleju w skrzyni i kilka pierdółek czyli pewnie zaś 3k

B6 zostaje już ostatecznie na dożywocie - Sara dostanie na 18 :grin:

jeszcze dwa dni ale już dziś postanowiłem złamać zasadę - myk kielonek na bogato koniaczek 200gr :decayed:

Bo jeździsz po jakichś partaczach zamiast do forumowego Hornetha. Nie takie rzeczy załatwia od reki ;)

i tu się kolego mylisz, akurat byłem swojego czasu u Hornetha i w dwóch przypadkach nie pomógło

1. stukało coś z przodu zostały wymienione (wg mnie niepotrzebnie) dwa wahacze i stukało dalej - późniejsza diagnoza przekładnia kierownicza - błąd winny był amortyzator

2. świeciła się kontrolka ciśnienia oleju - diagnoza w sumie nie pamiętam ale usterka nie została usunięta

podsumowując zawiozłem auto na 3 rzeczy (wymieniałem jeszcze napinacz bo stukał i został wymieniony - tu nie mam zastrzeżeń)

a została zrobiona 1

oczywiście Horneth nie jest to nic osobistego , w moim przekonaniu zawiozłem auto i wróciłem z tymi samymi usterkami więc pojechałem gdzie indziej i tyle, nie mam pretensji ale kolega Onyks wywołał do tablicy to się wypowiedziałem

Opublikowano

Nikt nie jest alfą i omegą, każdy może mieć słabszy dzień ;) Ja osobiście jak juz pisałem w innym temacie żałuję, że tak późno trafiłem do Krzycha. Jeżdżę do niego z najróżniejszymi problemami ( mowa oczywiście o motoryzacji :) ) i póki co nie zdazylo się by postawił błędna diagnozę.

Opublikowano

Pajda - Mediaexpert Galeria Manhattan na Piotrach. :)

20161229_154748_1.jpg

Opublikowano

Opublikowano

Siemka

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja uważam że szkoda kasy na ten pro skoro Pajda i tak głownie szpila w fife,...

Opublikowano

Opublikowano

Pani zapisywać się na bukowine

Naciapane z GT-N7105

Edytowane przez walada1987

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.