morsik26 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Morsika jak nie ma to nie ma ale jak już wpadnie to smaka zawsze narobi. Ostatnio mało się udzielam bo Audi już nie ma [emoji17] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie jest ważna marka, a ludzie. Dziś rozpoczęty sezon i pierwsze przetarcie.
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja dzisiaj moje koło oddałem na przedsezonowy serwis, trzeba w końcu ruszyć d*pę Zawartość dodana 1 minute later 10 godzin temu, afroo. napisał: Morsika jak nie ma to nie ma ale jak już wpadnie to smaka zawsze narobi. dokładnie, mógłby podawać żarcie na zlocie food tracków
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Pogoda Pajda, Merida już przetestowana? A gdzie tam [emoji20] Totalny brak czasu! Ostatnio pytałeś o detaling to było tylko pakiet zima [emoji3] czyli nałożenie twardego wosku ale powiem ci ze pozytywnie. Spoko gostek na pewno się jeszcze do niego zgłoszę na jakąś małą korektę lakieru.
turzol Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jägermeister myk, uwa miałem w niedziele nie pić
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Turzol ja też dryn po przegranej Tychów ?
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 SiemaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Posiedziane dziś w nowej A5ce Sportback. Całkiem to przyjemnie wygląda. Ale mam dziwne wrażenie, że we wszystkich nowych modelach, czy to A4, czy A5, lusterka zewnętrzne są z jednej strony strasznie duże, a z drugiej częściowo zasłonięte przez linię drzwi i jakby wpływa to na brak sensu tak dużych luster. Może to przez to, że ustawiam fotel zawsze dosyć nisko ale mimo wszystko spoglądając w lustro boczne wyrabia się dziwny nawyk podnoszenia głowy, czy prostowania na fotelu. To tak żeby ponarzekać trochę w poniedziałek. 12 godzin temu, pajda napisał: Ostatnio pytałeś o detaling to było tylko pakiet zima czyli nałożenie twardego wosku ale powiem ci ze pozytywnie. Spoko gostek na pewno się jeszcze do niego zgłoszę na jakąś małą korektę lakieru. Grunt, że zadowolony. Szukałem na ich fanpejdżu zdjęć z realizacji ale widać ni dostali pozwolenia od właściciela.
afroo. Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 6 godzin temu, stanley napisał: Jutro Dolina ? Druga zmiana także ominie mnie inauguracja.
Rekomendowane odpowiedzi