turzol Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Pany siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Przyszła mi kontynuacja polisy OC+AC na Gulfa żony i nie wiem czy się śmiać czy płakać bo podwoili składkę x2
morsik26 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Pany siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Przyszła mi kontynuacja polisy OC+AC na Gulfa żony i nie wiem czy się śmiać czy płakać bo podwoili składkę x2 Ja mam dwie znajome co siedzą w ubezpieczeniach tylko że jedna jest w Starym Bieruniu a druga w Nowym Bieruniu
morsik26 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Pany siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Przyszła mi kontynuacja polisy OC+AC na Gulfa żony i nie wiem czy się śmiać czy płakać bo podwoili składkę x2 Poszło priv
Pucek Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 SiemkaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 23 godziny temu, oprych napisał: i A co tu się stało?
pajda Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Pany siedzi ktoś w ubezpieczeniach? Przyszła mi kontynuacja polisy OC+AC na Gulfa żony i nie wiem czy się śmiać czy płakać bo podwoili składkę x2 Mam jak coś to nr znasz
oprych Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) 26 minut temu, H4mm3R napisał: A co tu się stało? nowe oczy po małej przeróbce jeszcze tylko palniki musze zamówić i bedzie malina Edytowane 2 Maja 2017 przez oprych
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 33 minuty temu, oprych napisał: nowe oczy po małej przeróbce jeszcze tylko palniki musze zamówić i bedzie malina wpadły soczewki z polifta?
Rekomendowane odpowiedzi