Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Furem kazałem umyć ....

to ty masz widzę ludzi od tego ja musze myś sam na murzyna mi zabrakło :polew:

Nie mam żadnych ludzi tylko najprościej na świecie pojechałem do myjni ręcznej i zapłaciłem ...
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

Miszka , tu nie chodzi o to że auto nie pójdzie więcej ... mój by sie i do 240 rozpędził tak myśle , ale przy 220 mnie osobiście sie skończyła skrzynia :wink4:

http://images50.fotosik.pl/146/c76689714f903f3d.jpg :cool1: auto sie już nie rozpędzało , a było jeszcze troche z górki :mysli: a AJM z tego co wiem ma tą samą skrzynie :gwizdanie:

Opublikowano

siema wszystkim

wczora z wieczora na gliwice wpadłem takm standard ekipa zgrana ta sama

nie wiem czy wszyscy doczytali dla wszystkich posiadaczy CB kalał 04 w razie problemów 40

tam będziemy nadawać

moja fura umyta na bezdotykowej ale troche sie wkur... bo 5 złoty zjadło i już tam nie pojade

jutro wieki dzień oby pogoda dopisała [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:34_________________________________________________

:hi:

Furem kazałem umyć ....

to ty masz widzę ludzi od tego ja musze myś sam na murzyna mi zabrakło :polew:

Nie mam żadnych ludzi tylko najprościej na świecie pojechałem do myjni ręcznej i zapłaciłem ...

ile to kosztuje nie poniszczą lakieru[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:35_________________________________________________

:hi: z rana

Miszka , tu nie chodzi o to że auto nie pójdzie więcej ... mój by sie i do 240 rozpędził tak myśle , ale przy 220 mnie osobiście sie skończyła skrzynia :wink4:

http://images50.fotosik.pl/146/c76689714f903f3d.jpg :cool1: auto sie już nie rozpędzało , a było jeszcze troche z górki :mysli: a AJM z tego co wiem ma tą samą skrzynie :gwizdanie:

keżor ale to nie twoje zegary??? :mysli:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:36_________________________________________________keżor i jeszcze jedno aparat weź baterie zacznij juz teraz ładować bo zapomniesz i co najważniejsze weź jakąś karte do aparatu jak coś to mam zapasową to ci pożycze

Opublikowano
  • Autor

moje zegary :decayed: w tym setupie co mam teaz czyli prawie 150koni :)

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_kezorowoz_reaktywacja-t79609.0.html tu masz reszte :evil:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:41_________________________________________________i zauważ na fotce , że to jest w mieście i przygotowywałem sie do skrętu w lewo :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_kezorowoz_reaktywacja-t79609.0.html tu masz reszte :evil:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:41_________________________________________________i zauważ na fotce , że to jest w mieście i przygotowywałem sie do skrętu w lewo :polew: :polew: :polew:

keżor ty i te twoje fantazje

nie wiem co bieżesz ale przestań to brać :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:46_________________________________________________co z wolfem jedzie

Opublikowano
  • Autor

no nie wiem , nie odpisuje mi , chyba do niego przedzwonie

Opublikowano

Keżor czyli niewierzysz czy jak :doh1:

jak tam panowie nastroje przed jutrem ? :dance::lol1:

Opublikowano

ja mam auto brudne, kto mi przyjedzie z pomocą ?

Opublikowano

osobiście jechałem z keżorem 220 km/h :gwizdanie:

[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 18:15_________________________________________________A teraz idę pograć w Race Driver Grid - tam Audi R10 jechałem 416 km/h na Le manse...[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 18:17_________________________________________________keżor i miszka co to za podpisy :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

1ucohi.jpg

Koledzy może wy coś poradzicie próbowałem kleić ale ni hu.. nie da rady. Może ktoś z was wymyśli jakiś patent bo nie mam regulacji góra dól :wallbash:

Opublikowano

Rafał ja też mam trouble z moim reflektorami :confused4:

Ja jestem zły na firmę Valeo za takie ciu..two co wyprodukowali

Opublikowano

Lampy są ogólnie ok tylko ja sam sobie takie coś przez moją głupotę zrobiłem :wallbash:

Opublikowano

Widzę, że sporo osób ma problem z Valeo

Ja już kupiłem z troszkę "wypalonymi" reflektorami

Z uwagi na skromny budżet pod koniec roku nie mogę doprowadzić ich do stanu jakiego od nich oczekuje ( czyszczenie ew. regeneracja + ksenon)

Opublikowano
  • Autor

1ucohi.jpg

Koledzy może wy coś poradzicie próbowałem kleić ale ni hu.. nie da rady. Może ktoś z was wymyśli jakiś patent bo nie mam regulacji góra dól :wallbash:

albo rozkleić i wymienić mechanizm (ja tak zrobiłem z Wolfem w tych lampach co będzie odemnie brał ;) miałem akurat taki mechanizm :good:

albo wdupc tam kleju jak będziesz miał dobrze ustawione :mysli: ale to wtedy jednorazowa regulacja i jak obniżysz fure to może być ciężko przestawić :wink4:

Opublikowano

Kezor i co z wolfem ?

Opublikowano

Jakbym rozklejał to na pewno bym malował środek na czarno. Kurde jak lipa taka bzdura a tyle kłpotu.. :mysli:

Opublikowano

wolf zaginoł szukałem go na dzielni ale kapa zaszył sie czy co

kanar a ty masz nr do wolfa może by pojechał tylko nie zagląda i nie wie chłopaczyna[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 22:15_________________________________________________a tak na marginesie byłem na 2012 dla mnie "szłu ni ma"

ale jakbilety za friko dostałem to co darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda

Opublikowano
a tak na marginesie byłem na 2012 dla mnie "szłu ni ma"

ale jakbilety za friko dostałem to co darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda

tez slyszalem ze lichy ten film

Opublikowano

nie mam numeru do Wolfa ale z tego co wiem to Keżor ma.. w ogóle to numet mam tylko do Stanleya ale z Nimproblemów ni ma :wink4: bawcie sie dobrze i nie naróbcie siary :naughty::polew: a ja se kulturalnie popracuje :)

Opublikowano

nie mam numeru do Wolfa ale z tego co wiem to Keżor ma.. w ogóle to numet mam tylko do Stanleya ale z Nimproblemów ni ma :wink4: bawcie sie dobrze i nie naróbcie siary :naughty::polew: a ja se kulturalnie popracuje :)

kanar no coż zawiodłeś mnie :thumbdown:

ale masz jedną przebaczke i właśnie ją wykożystałeś za kare jak będziesz we wtorek na spocie czeka cię chłosta :bicz3: :bicz:od każdego kto pojechał :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.