Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nom to czyli nadal ja :decayed Nie kwalifikujesz się
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nom to czyli nadal ja :decayed Nie kwalifikujesz się masz za mało postów żeby startować
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nom to czyli nadal ja :decayed Nie kwalifikujesz się masz za mało postów żeby startować Chyba za dużo
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nom to czyli nadal ja :decayed Nie kwalifikujesz się masz za mało postów żeby startować Chyba za dużo nie ważne i tak nie może startować
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Ja spadam chłopaki Jadę z kumplem do chrzanowa a później do Keżora po złączkę :gwizdanie:
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 jak mnie zdegradujecie z funkcji prezesa to usune wątek i c**j nie no , najbardziej bym chciał A4 , jednak sporo gratów bym sobie przerzucił swoich , grill zawias kiera fele
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 jak mnie zdegradujecie z funkcji prezesa to usune wątek i ch***j nie no , najbardziej bym chciał A4 , jednak sporo gratów bym sobie przerzucił swoich , grill zawias kiera fele Zawias raczej nie jakbyś kupił Quattro
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pan MAGISTER już pije..... możecie mu pogratulować krótki ten dzisiejszy dzień będzie miał
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 no to Stanley gratki chociaż i tak to przeczyta po zlocie jak mnie zdegradujecie z funkcji prezesa to usune wątek i ch***j nie no , najbardziej bym chciał A4 , jednak sporo gratów bym sobie przerzucił swoich , grill zawias kiera fele Zawias raczej nie jakbyś kupił Quattro wsumie mosz recht
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pan MAGISTER już pije..... możecie mu pogratulować krótki ten dzisiejszy dzień będzie miał :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr Stanley
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pan MAGISTER już pije..... możecie mu pogratulować krótki ten dzisiejszy dzień będzie miał :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr.Stanley :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 pomagałem mu się bronić także niebyło innej możliwości Keżor jaki alko kupujesz? [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 15:00_________________________________________________mi się ze szkoła niepowiodło noi teraz mam dwie opcje albo zostać: 1. albo 2. ale raczej mi bardziej pasuję ta 1 opcja :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 15:03_________________________________________________ :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr.Stanley :polew: hehe on jest wyjątkiem więc skrót magistra by miał napisany tak Mag.Stanley[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 15:08_________________________________________________Keżor dobre :slina:
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 kedzior, kiedy ostatni raz ogarniałeś swój pokój? może czas zamówić serwis sprzątający
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 kedzior, kiedy ostatni raz ogarniałeś swój pokój? może czas zamówić serwis sprzątający niebyło by mnie stać zapewne
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 kedzior, kiedy ostatni raz ogarniałeś swój pokój? może czas zamówić serwis sprzątający niebyło by mnie stać zapewne Ty od razu musisz pesymistyczne wersje zakładać... może one to robią dla przyjemności
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 kedzior, kiedy ostatni raz ogarniałeś swój pokój? może czas zamówić serwis sprzątający niebyło by mnie stać zapewne Ty od razu musisz pesymistyczne wersje zakładać... może one to robią dla przyjemności buhehehehe nieoszukujmy się :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 co tak wszyscy umarli ? pakujecie się czy jak ?
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Keżor jaki alko kupujesz? ja tam jade na sępa ale jak już będe musiał to wyborową
krolu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr.Stanley po mgr nie stawia się kropki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja kupiłem Finlandie + reedsy Stanley gratulacje [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 16:46_________________________________________________Jak coś to mogę zostać prezesem - i mogę wtedy nawet dać sobie w podpisie - że lubię spoty katowickie bardziej od gliwickich
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr.Stanley Ja kupiłem Finlandie + reedsy fiu,fiu ... wybuchowa mieszanka
Rekomendowane odpowiedzi