Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie ma się czego wstydzić :gwizdanie: hehe no ty niemasz czego ale jaa? :polew: :polew: chyba zrobiłem za mały przelew na konto Dimana ;(
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 everybody co tam ziomek, chcieliśmy z tobą zrobić video-rozmowę ale niebyło tam zasięgu w 3G
A-rek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 czesc Miszka reszta pewnie odsypia weekend :>
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 miałem już nie pić, ale chyba wstapię po drodze do żabki miałem już nie jeść w maku, a dziś kupiłem jednego czisa przed robotą i dostałem znowu kupony zniżkowe... :wallbash:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 miałem już nie pić, ale chyba wstapię po drodze do żabki miałem już nie jeść w maku, a dziś kupiłem jednego czisa przed robotą i dostałem znowu kupony zniżkowe... :wallbash: ta sportowy tryb życia
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 KEŻOR dasz radę nagrać na jutro dla mnie płytkę ze zdjęciami i filmikami ?
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 KEŻOR dasz radę nagrać na jutro dla mnie płytkę ze zdjęciami i filmikami ? też bym chciał
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 miałem już nie pić, ale chyba wstapię po drodze do żabki miałem już nie jeść w maku, a dziś kupiłem jednego czisa przed robotą i dostałem znowu kupony zniżkowe... :wallbash: ...i wszystkie Twoje postanowienia wielkopostne legły w gruzach :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 miałem już nie pić, ale chyba wstapię po drodze do żabki miałem już nie jeść w maku, a dziś kupiłem jednego czisa przed robotą i dostałem znowu kupony zniżkowe... :wallbash: ...i wszystkie Twoje postanowienia wielkopostne legły w gruzach :gwizdanie: jeszcze miało być zero sexu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 miałem już nie pić, ale chyba wstapię po drodze do żabki miałem już nie jeść w maku, a dziś kupiłem jednego czisa przed robotą i dostałem znowu kupony zniżkowe... :wallbash: ...i wszystkie Twoje postanowienia wielkopostne legły w gruzach :gwizdanie: jeszcze miało być zero sexu :gwizdanie: jesteś zbyt piękny i zbyt młody żeby tak sobie odmawiać zostaw to sobie ta starość, wtedy to wszystko i tak Ci będzie szkodzić :polew:
Bulczas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 KEŻOR dasz radę nagrać na jutro dla mnie płytkę ze zdjęciami i filmikami ? Ja też :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 a keżor co fura naprawiona i zaś w miasto pocisnął i kick down trenuje
Bulczas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 spadam do dom Ty do domu a ja do roboty ;(
A-rek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 spadam do dom Ty do domu a ja do roboty ;( a ja urlop do srody :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 spadam do dom Ty do domu a ja do roboty ;( a ja urlop do srody :gwizdanie: a ja w ogóle nie robię
diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 KEŻOR dasz radę nagrać na jutro dla mnie płytkę ze zdjęciami i filmikami ? jak cos to ja tez chce
Rekomendowane odpowiedzi