Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bulczas , co do sprzedaży auta Mirona to wczoraj dla przypomnienia był 1.04.10 :wink4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bulczas , co do sprzedaży auta Mirona to wczoraj dla przypomnienia był 1.04.10 :wink4:

Wiem nie chciało mi się w to wierzyć. Tak pytałem. Ale wkręt dobry bo tak jak pisali w wątku gotówka w firmie potrzebna może być nagle :gwizdanie:
Opublikowano

koledzy - żarty żartami ale po samej cenie było widać że to wkręt :decayed:

Opublikowano

Ja spadam na chwilę Keżor lecisz do SGL??

Opublikowano

leszcz :polew:

no i co miszka poskladali ci bo juz sufit u siorki zdarzylem podwiesic :gwizdanie:

Opublikowano

no i co miszka poskladali ci bo juz sufit u siorki zdarzylem podwiesic :gwizdanie:

dimam kiedy będą foty od ciebie nagrał byś mi je na płytke ???

Opublikowano

spoko dzisiaj bede mial lapa na spocie wiec podjedz to ci je dam a co do wrzucenia na forum to nie dam rady bo sie na tym nie znam :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
"felgi jeździły w touranie kierowanym przez kobiete " czyli nie omijała dziur ? :polew: :polew:

a co do samych felg to brzydkie są , nie kupuj felg bo są tanie , nie o to chodzi w zmianie felg na aluminiowe :gwizdanie: chyba że Ci sie podobają to inna bajka. [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:11_________________________________________________

nie wiem jeszcze , i tak nie mam transportu ,ale na bibke bym sie jakąś wybrał :kox:
Opublikowano

spoko dzisiaj bede mial lapa na spocie wiec podjedz to ci je dam a co do wrzucenia na forum to nie dam rady bo sie na tym nie znam :gwizdanie: :decayed:

nie dam rady po pracy pruje na wioske do teściów :kox: :kox:

jak bedziesz miał chwile w święta to wrzuć je na cd lub dvd i może Krolowi daj, albo we wtorek do nas wpadniesz to osobiście odbiore :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:13_________________________________________________

"felgi jeździły w touranie kierowanym przez kobiete " czyli nie omijała dziur ? :polew: :polew:

a co do samych felg to brzydkie są , nie kupuj felg bo są tanie , nie o to chodzi w zmianie felg na aluminiowe :gwizdanie: chyba że Ci sie podobają to inna bajka. [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:11_________________________________________________

nie wiem jeszcze , i tak nie mam transportu ,ale na bibke bym sie jakąś wybrał :kox:

pijok :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

tez bym sie na jakas bibe wybral :cool1: moze jednak do tego miszki by podjechal :gwizdanie:

oki max wezme ci je do kato na spota zgram na plyte :good:

Opublikowano

ale po bukowinie zamuliło :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:15_________________________________________________

tez bym sie na jakas bibe wybral :cool1: moze jednak do tego miszki by podjechal :gwizdanie:

oki max wezme ci je do kato na spota zgram na plyte :good:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

:good: :good:

Opublikowano

A macie jakieś fajne z oponami do załatwienia do 600,- ??

Opublikowano

A macie jakieś fajne z oponami do załatwienia do 600,- ??

allegro ale może być ciężko choć czasem trafi się jakiś rodzynek

Opublikowano

siedzę od dwóch dni i lipa

Opublikowano

siedzę od dwóch dni i lipa

ja szukałem dwa msc. aż znalazłem ciepliwości

takie rzeczy leiej w zime szukać taniej tak na przyszłość

Opublikowano

ale za nim znajdę to zjadę zimówki :confused4:

Opublikowano

:hi:

Wujek, chcesz dać 600 zł za 4 opony i 4 alu felgi? dołóż drugie 600 zł a wtedy coś kupisz, bo za taką kwotę to kupisz ledwo co 4 opony