Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemacie Katowyce nie gadamy z tymi co łamią regulamin forum :polew:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemacie Katowyce nie gadamy z tymi co łamią regulamin forum :polew:
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dwie godziny w robocie i nikogo nie było :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 z rana dwie godziny w robocie i nikogo nie było :gwizdanie: to co ty tam robisz :> Kezor byles w czwartek na streecie w nowym miejscu w Katowicach :?:
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jak tam nastroje przedświąteczne? jajka już wydrapane?
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jak tam nastroje przedświąteczne? jajka już wydrapane? taa wydrapane,ugotowane i pokolorowane :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jak tam nastroje przedświąteczne? jajka już wydrapane? taa wydrapane,ugotowane i pokolorowane :polew: :polew: pokolorowane też ? :doh1: no to ładnie się tam bawicie
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jak tam nastroje przedświąteczne? jajka już wydrapane? taa wydrapane,ugotowane i pokolorowane :polew: :polew: pokolorowane też ? :doh1: no to ładnie się tam bawicie a co raz w roku można
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy mogłby mnie ktoś wziąść na spota we wtorek?? bo ja nie stety nie posiadam samochodu i jestem z Mikołowa jak coś
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy mogłby mnie ktoś wziąść na spota we wtorek?? bo ja nie stety nie posiadam samochodu i jestem z Mikołowa jak coś co sie dziwisz?
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy mogłby mnie ktoś wziąść na spota we wtorek?? bo ja nie stety nie posiadam samochodu i jestem z Mikołowa jak coś stan pochwal sie czy masz juz swiąteczne barwy. :> ..a nie cytujesz cos co niewiadomo w co wpiąc
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy mogłby mnie ktoś wziąść na spota we wtorek?? bo ja nie stety nie posiadam samochodu i jestem z Mikołowa jak coś stan pochwal sie czy masz juz swiąteczne barwy. :> ..a nie cytujesz cos co niewiadomo w co wpiąc ja mam wojenne barwy dzisiaj wielki mecz: MAN UTD Vs BURAKI CHELSEA
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ja mam wojenne barwy dzisiaj wielki mecz: MAN UTD Vs BURAKI CHELSEA to juuuuż widze ten mecz :drunk: :drunk: :lazy:
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy mogłby mnie ktoś wziąść na spota we wtorek?? bo ja nie stety nie posiadam samochodu i jestem z Mikołowa jak coś stan pochwal sie czy masz juz swiąteczne barwy. :> ..a nie cytujesz cos co niewiadomo w co wpiąc ja mam wojenne barwy dzisiaj wielki mecz: MAN UTD Vs BURAKI CHELSEA jeszcze przyjdziesz żeby Ci pomalować :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jeszcze przyjdziesz żeby Ci pomalować :gwizdanie: ...chyba zmyc
Rekomendowane odpowiedzi