krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś z mikołowa to nikt nie jeździ na spoty ani do Gliwic, ani do Katowic, ile masz lat że nie możesz sam przyjechać? Pucek - co ty się tak napinasz :kwasny: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:19_________________________________________________ Diman, ale z Ciebie dobry tato no jakos mam sentyment do pomocy ludziom :> altruista
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś z mikołowa to nikt nie jeździ na spoty ani do Gliwic, ani do Katowic, ile masz lat że nie możesz sam przyjechać? Pucek - co ty się tak napinasz :kwasny: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:19_________________________________________________ Diman, ale z Ciebie dobry tato no jakos mam sentyment do pomocy ludziom :> altruista 1.8 T quattro - temu się tak napina,ach i po chipie
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________ jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: przyjdziesz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolega chce wpaść niech wpada ja bym go zabrał ale nie mam za bardzo po drodze
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________ jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: przyjdziesz :gwizdanie: po nicku może wywnioskować, że jego data urodzenie to 1990 rok :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:a po co miałbym przyjść? jak już to tylko prosić o przejażdżkę...
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek chodzi o to, że piszesz tak jakby za wszystkich :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________ jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: przyjdziesz :gwizdanie: kolego pucek ja tez nie mam w podpisie wieku o moj wiek nie pytales :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________ jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: przyjdziesz :gwizdanie: kolego pucek ja tez nie mam w podpisie wieku o moj wiek nie pytales :gwizdanie: i ja też :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________ jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: przyjdziesz :gwizdanie: kolego pucek ja tez nie mam w podpisie wieku o moj wiek nie pytales :gwizdanie: i ja też :polew: ty to wiadomo, że stary gej jesteś :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo Was znam dziady pytałem tylko dla swojej informacji, jest jeszcze jeden szczegół, Kolega chce żeby go ktoś zabrał z dworca PKP w SK... więc tym sposobem jest większa ilość ludzi którzy mogą Go zabrać
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________ jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: przyjdziesz :gwizdanie: kolego pucek ja tez nie mam w podpisie wieku o moj wiek nie pytales :gwizdanie: i ja też :polew: ty to wiadomo, że stary gej jesteś :polew: :polew: gej to wiadomo ale dlaczego od razu stary
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo Was znam dziady pytałem tylko dla swojej informacji, jest jeszcze jeden szczegół, Kolega chce żeby go ktoś zabrał z dworca PKP w SK... więc tym sposobem jest większa ilość ludzi którzy mogą Go zabrać właśnie nie bo wszyscy jadą autostradą... a dworzec jest w centrum... :disgust:Pucke kiedy mi pokażesz jak twoja fura "wciska" w fotel ? :pociesz:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo Was znam dziady pytałem tylko dla swojej informacji, jest jeszcze jeden szczegół, Kolega chce żeby go ktoś zabrał z dworca PKP w SK... więc tym sposobem jest większa ilość ludzi którzy mogą Go zabrać właśnie nie bo wszyscy jadą autostradą... a dworzec jest w centrum... :disgust:Pucke kiedy mi pokażesz jak twoja fura "wciska" w fotel ? :pociesz: że niby co ? to nie jedzie :gwizdanie: ale do centrum może podjechać każdy, więc to bliżej niż ktoś ma jechać do Mikołowa
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 bo Was znam dziady pytałem tylko dla swojej informacji, jest jeszcze jeden szczegół, Kolega chce żeby go ktoś zabrał z dworca PKP w SK... więc tym sposobem jest większa ilość ludzi którzy mogą Go zabrać właśnie nie bo wszyscy jadą autostradą... a dworzec jest w centrum... :disgust:Pucke kiedy mi pokażesz jak twoja fura "wciska" w fotel ? :pociesz: że niby co ? to nie jedzie :gwizdanie: ale do centrum może podjechać każdy, więc to bliżej niż ktoś ma jechać do Mikołowa jeszcze nim nie jechałem od czasu "zagrzania turbiny na strefie" [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________tzn. wystarczy, że mnie przewieziesz
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wtedy trochę się zagrzała [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wtedy trochę się zagrzała [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm zagrzała się do temperatury roboczej :gwizdanie: :gwizdanie: (granicznej ale ciiiiiii) nie gadaj, ciąłem do 4,2 k rpm :naughty:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wtedy trochę się zagrzała [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm zagrzała się do temperatury roboczej :gwizdanie: :gwizdanie: (granicznej ale ciiiiiii) nie gadaj, ciąłem do 4,2 k rpm :naughty: ciąłeś do 4200 rpm a i tak byłeś zadowolony, to teraz będziesz zaszkowany
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wtedy trochę się zagrzała [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm zagrzała się do temperatury roboczej :gwizdanie: :gwizdanie: (granicznej ale ciiiiiii) nie gadaj, ciąłem do 4,2 k rpm :naughty: ciąłeś do 4200 rpm a i tak byłeś zadowolony, to teraz będziesz zaszkowany to i tak nic - mój senior napinacz - ciągle się śmieje, że moje auto ma 50 koni i nie jedzie... a taki z niego super kierowca ze pasatem co ma 2x większą moc wykręcił czas na 1/4 mili o 0.1 sekundy lepszy od mojego :polew:
Rekomendowane odpowiedzi