Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wtedy trochę się zagrzała [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm zagrzała się do temperatury roboczej :gwizdanie: :gwizdanie: (granicznej ale ciiiiiii) nie gadaj, ciąłem do 4,2 k rpm :naughty: ciąłeś do 4200 rpm a i tak byłeś zadowolony, to teraz będziesz zaszkowany to i tak nic - mój senior napinacz - ciągle się śmieje, że moje auto ma 50 koni i nie jedzie... a taki z niego super kierowca ze pasatem co ma 2x większą moc wykręcił czas na 1/4 mili o 0.1 sekundy lepszy od mojego :polew: a teraz niszcz mu psychę :>
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a teraz niszcz mu psychę :> no stary 2 lata śmiania się z mojej eSy - teraz muszę sobie to odbić :polew:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a teraz niszcz mu psychę :> no stary 2 lata śmiania się z mojej eSy - teraz muszę sobie to odbić :polew: Ty zakładaj tego A.. i pokażesz tym co zawsze śmiali się z eSy między innymi mi :gwizdanie: B2
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 znam tą S5 goniłem się kiedyś za nią po Katowicach 150km/h (passatem akurat byłem) opowiadałem [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:50_________________________________________________ a teraz niszcz mu psychę :> no stary 2 lata śmiania się z mojej eSy - teraz muszę sobie to odbić :polew: Ty zakładaj tego A.. i pokażesz tym co zawsze śmiali się z eSy między innymi mi :gwizdanie: B2 na razie pierdziele rezanie - teraz mam inny priorytet :cool1:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał.......
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu dokladnie pochwal sie, a nie ciagle te niedomowienia i tajemnice Miszka dzieki za foty tej B2, jest mega
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu gejów to nie dotyczy OD LAT 18stu http://www.joemonster.org/filmy/3853/Who_s_your_daddy piosenka nie wszystkim się spodoba, ale teledysk nawet nawet [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:59_________________________________________________Arek, a wiesz co pod maską w b2? :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Arek, a wiesz co pod maską w b2? tej co Miszka pokazal nie wiem i pierwszy raz ja widze ale ladna jest i oby tam bylo 2.2 T :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu gejów to nie dotyczy to dlaczego Ty o tym rozmawiasz z Krolem ?
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu gejów to nie dotyczy to dlaczego Ty o tym rozmawiasz z Krolem ? bo nam młodym i pięknym tego potrzeba
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu dokladnie pochwal sie, a nie ciagle te niedomowienia i tajemnice Miszka dzieki za foty tej B2, jest mega szukam "mety" na mieście najlepiej blisko spiża :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu dokladnie pochwal sie, a nie ciagle te niedomowienia i tajemnice Miszka dzieki za foty tej B2, jest mega szukam "mety" na mieście najlepiej blisko spiża :naughty: :naughty: :gwizdanie: :dance: :drool:
keżor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu dokladnie pochwal sie, a nie ciagle te niedomowienia i tajemnice Miszka dzieki za foty tej B2, jest mega szukam "mety" na mieście najlepiej blisko spiża :naughty: :naughty: jak już gadasz o spiżu , to może by my sie dziś wybrali ?
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu dokladnie pochwal sie, a nie ciagle te niedomowienia i tajemnice Miszka dzieki za foty tej B2, jest mega szukam "mety" na mieście najlepiej blisko spiża :naughty: :naughty: jak już gadasz o spiżu , to może by my sie dziś wybrali ? dziś nie - bo niedziela... wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nawet wiem jaki :kox: :kox: :kox: ja też bym chciał....... spoko spoko pochwal się Krolu dokladnie pochwal sie, a nie ciagle te niedomowienia i tajemnice Miszka dzieki za foty tej B2, jest mega szukam "mety" na mieście najlepiej blisko spiża :naughty: :naughty: jak już gadasz o spiżu , to może by my sie dziś wybrali ? dziś nie - bo niedziela... wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: w srode ja odpadam bo mam delegacje ;(
keżor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja też odpadam w środe , bo w czwartek do roboty na 3cią , a dziś jest niedziela imprezowa , bo jutro jest wolne ustawowo ja raczej ide
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 może już o 18:00 ktoś tam bedzie....
Rekomendowane odpowiedzi