Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ???
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ??? no w 2020 coś chłopaki mówili, że planują kupić
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ???
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ??? no w 2020 coś chłopaki mówili, że planują kupić miszka tam brakuje "T" a ten silnik to taki adr w b6 :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 widzisz jak ja cie znam... wiedziałem od razu, o czym myślisz [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 20:32_________________________________________________ ej , chodźcie do Spiżaaaaaaaa ja już wypiłem 2 reedsy :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ej , chodźcie do Spiżaaaaaaaa chetnie ale co z rodzina :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ej , chodźcie do Spiżaaaaaaaa chetnie ale co z rodzina :gwizdanie: mówisz, o Kasi?
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ej , chodźcie do Spiżaaaaaaaa chetnie ale co z rodzina :gwizdanie: mówisz, o Kasi? no ja innej jeszcze nie mam :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ej , chodźcie do Spiżaaaaaaaa chetnie ale co z rodzina :gwizdanie: mówisz, o Kasi? no ja innej jeszcze nie mam :gwizdanie: jeszcze :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ??? no w 2020 coś chłopaki mówili, że planują kupić miszka tam brakuje "T" a ten silnik to taki adr w b6 :gwizdanie: :gwizdanie: co to znaczy adr??? a 2020 planuja kupić co to niby śmieszne am byc???
keżor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja moge dziś jeździć Diman , Ciebie nie kusze , bo faktycznie masz rodzine ale reszta by sie mogła przejść
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ??? no w 2020 coś chłopaki mówili, że planują kupić miszka tam brakuje "T" a ten silnik to taki adr w b6 :gwizdanie: :gwizdanie: co to znaczy adr??? a 2020 planuja kupić co to niby śmieszne am byc??? tłumaczenie : kolega myślał o silniku 2.0 TFSi -który jest super wypas itp... niestety ty masz 2.0 FSI - a ten silnik z kolei jest następcą silnika ADR - a tak sie składa, ze kolega Miszka ma ten silnik i chyba nie jest zbyt szczęśliwy z tego powodu
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Arek, a wiesz co pod maską w b2? tej co Miszka pokazal nie wiem i pierwszy raz ja widze ale ladna jest i oby tam bylo 2.2 T :gwizdanie: Najważniejsze, żeby miała Q
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ku ku spocik na wtorek bedzie o godz 19:00 chcialbym podjechac i posłuchać silniczka 2,0FSI jest tam jakiś taki ??? no w 2020 coś chłopaki mówili, że planują kupić miszka tam brakuje "T" a ten silnik to taki adr w b6 :gwizdanie: :gwizdanie: co to znaczy adr??? a 2020 planuja kupić co to niby śmieszne am byc??? a co nie jest
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kezor wpadaj na Rybnik do Imperium ja tam bede
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja moge dziś jeździć Diman , Ciebie nie kusze , bo faktycznie masz rodzine ale reszta by sie mogła przejść a wlasnie widze ze jak mam rownie wielka ochote isc jak ty a kasia mi jeszcze do tego mowi idz jak chcesz ja z toba nie ide :gwizdanie: ale jednak dam spokoj posiedze z nia dzisiaj
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ja mam go 3 miechy od stycznia zrobiłem nim 3tyś km i jeśli mam być szczery to mi siedzi cool, tylko nie wiem czy one tak chodzą jakoś dziwnie czy mam coś luźnego blacha osłona że tak se dziwnie pyka, no i płyn mi z chłodnicy jakoś schodzi .... za ten okres okolo 0,8l wlalem.... i na razie obserwuję
Rekomendowane odpowiedzi