Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 powiedziała, że troszkę zostawi sobie na jutro troszkę Elvis, a Ty wyluzuj
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 powiedziała, że troszkę zostawi sobie na jutro troszkę Elvis, a Ty wyluzuj walnij piwko, albo drina
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ja mam go 3 miechy od stycznia zrobiłem nim 3tyś km i jeśli mam być szczery to mi siedzi cool, tylko nie wiem czy one tak chodzą jakoś dziwnie czy mam coś luźnego blacha osłona że tak se dziwnie pyka, no i płyn mi z chłodnicy jakoś schodzi .... za ten okres okolo 0,8l wlalem.... i na razie obserwuję to sprawdzaj czy nie przybywa plynu chlodzacego :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 20:49_________________________________________________ TYŚ JEST MEGA POŚMIEWNY.... WIDZĘ nie kumam...
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 NO Z TYM ZE PRZYBYWA MI NIBY PŁYNU;) A ODNOŚNIE PIWKA JUŻ JESTEM PO DWOCH I 0,5L Z TEŚCIEM;)
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 królu...Elvisa mało kto rozumie, więc spoko Ps. wnioskuję to tym że po zarejestrowaniu na forum od razu był moderowany Elvis...NIE PISZ Z DUŻEJ LITERY :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 NO Z TYM ZE PRZYBYWA MI NIBY PŁYNU;) A ODNOŚNIE PIWKA JUŻ JESTEM PO DWOCH I 0,5L Z TEŚCIEM;) a tu luzik
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Basia już kończy baniak :gwizdanie: :polew: dżołk
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 pucek coś taki wypominalski....? krolu no trochę se krupniczek z teściuniem "pojadlem" hehehe a i zupke piwną zakąsiło sie
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 pucek coś taki wypominalski....? krolu no trochę se krupniczek z teściuniem "pojadlem" hehehe a i zupke piwną zakąsiło sie pucek chyba to źle odebrał tak jak ja w pierwszej chwili ale lajt
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 co to jest "Dominator" ? PudzianDrink pisałem że impreza dla ubogich Diman, z bratem ją upijam, ale jak chcesz to wpadaj, coś się zmontuje dobra to jade wezme swoja flache
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elvis, po prostu to pamiętam, aa i nie ma się czego wstydzić :gwizdanie: co to jest "Dominator" ? PudzianDrink pisałem że impreza dla ubogich Diman, z bratem ją upijam, ale jak chcesz to wpadaj, coś się zmontuje dobra to jade wezme swoja flache wpadaj
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i gites;) inaczej będzie....
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 NO Z TYM ZE PRZYBYWA MI NIBY PŁYNU;) A ODNOŚNIE PIWKA JUŻ JESTEM PO DWOCH I 0,5L Z TEŚCIEM;) kolego to widac bo piepszysz od rzeczy jak cholera
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 co to jest "Dominator" ? PudzianDrink pisałem że impreza dla ubogich Diman, z bratem ją upijam, ale jak chcesz to wpadaj, coś się zmontuje dobra to jade wezme swoja flache jak ja żałuję, że dziś nie mogę... :wallbash: :wallbash: ale dodatkowa motywacja żeby osiągnąć cel...
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a z tym upomnieniem to było trochę według mnie przesadzone - dla świeżych powinno się te reguły trochę mniej rygorystyczne wprowadzać
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dalej "tej" szukasz :gwizdanie: ? elvis, pisałeś głupoty, pytałeś o to samo, zakładałeś wątki nawet po ich usunięciu, widocznie zasłużyłeś
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a z tym upomnieniem to było trochę według mnie przesadzone - dla świeżych powinno się te reguły trochę mniej rygorystyczne wprowadzać tak samo powinienes sie do zasad stosowac jak inni
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 NO Z TYM ZE PRZYBYWA MI NIBY PŁYNU;) A ODNOŚNIE PIWKA JUŻ JESTEM PO DWOCH I 0,5L Z TEŚCIEM;) kolego to widac bo piepszysz od rzeczy jak cholera no co Ty po takiej ilości się jeszcze nie pieprzy ... :gwizdanie: jestem duży chłopczyk to moge chyba więcej....
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ojjj dobra juz dobra... bylo minęło...
Rekomendowane odpowiedzi