Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc Stanley i Ty nigdy nie zaprosiłeś KOLEGÓW? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 NO Z TYM ZE PRZYBYWA MI NIBY PŁYNU;) A ODNOŚNIE PIWKA JUŻ JESTEM PO DWOCH I 0,5L Z TEŚCIEM;) kolego to widac bo piepszysz od rzeczy jak cholera no co Ty po takiej ilości się jeszcze nie pieprzy ... :gwizdanie: jestem duży chłopczyk to moge chyba więcej.... obstawiam zebys sobie dal spokój [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:54_________________________________________________ Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc stanley ty nie wiesz co mowisz on tam robic bedzie takie imprezy ze ci sie odechce tego tysiaca no i ja mam zamiar tam u niego tez nocowac po dysce :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc wytrwacie 3 imprezy w tygodniu ? :kox:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc wytrwacie 3 imprezy w tygodniu ? :kox: wtorek sroda i piatek czassami sobota
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 stanley ty nie wiesz co mowisz on tam robic bedzie takie imprezy ze ci sie odechce tego tysiaca no i ja mam zamiar tam u niego tez nocowac po dysce :gwizdanie: dokładnie :kox:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman a z czym spokój dać?? z ta zachwiana gadka
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc wytrwacie 3 imprezy w tygodniu ? :kox: spoko, ja bede kasował za wejście na każda impreze po 50zł od łeba
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no jeśli uważasz ze to jest zachwiana gadka??? ja nie uważam....
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman a z czym spokój dać?? z ta zachwiana gadka ej nie lubię takiego napinania - kolega jest nowy, nie ma takiej siły przebicia dajmy spokój żartujemy to żartujemy [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:58_________________________________________________ no jeśli uważasz ze to jest zachwiana gadka??? ja nie uważam.... proszę
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc Stanley i Ty nigdy nie zaprosiłeś KOLEGÓW? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: będzie okazja
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc wytrwacie 3 imprezy w tygodniu ? :kox: spoko, ja bede kasował za wejście na każda impreze po 50zł od łeba materialista :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:00_________________________________________________ no jeśli uważasz ze to jest zachwiana gadka??? ja nie uważam.... ok luz
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu ukłon w Twoim kierunku no i teraz juz i w Twoim diman
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc wytrwacie 3 imprezy w tygodniu ? :kox: spoko, ja bede kasował za wejście na każda impreze po 50zł od łeba materialista :gwizdanie: ej, ale całe 50 zł mielibyście do wykorzystania
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu ukłon w Twoim kierunku no i teraz juz i w Twoim diman [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:05_________________________________________________ Krolu, jak szukasz mety jak najbliżej Spiża, to my z Basią wynajmiemy Ci jeden pokój. Do Spiża 5 min na nogach 1000zł + media/ miesiąc wytrwacie 3 imprezy w tygodniu ? :kox: spoko, ja bede kasował za wejście na każda impreze po 50zł od łeba materialista :gwizdanie: ej, ale całe 50 zł mielibyście do wykorzystania to zmienia moje nastawienie do ciebie
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spokojnie Panowie, wypijmy sobie :> Stanley, to mam nadzieje że kiedyś NAS zaprosisz a potem pójdziemy do spiża, najlepiej środa
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 poczytajcie to: http://sport.wp.pl/kat,60960,oid,15774436,title,Pudzianowski-moze-nim-rzucac-jak-mala,wid,12140423,opinie.html ubaw po jaja
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spokojnie Panowie, wypijmy sobie :> Stanley, to mam nadzieje że kiedyś NAS zaprosisz a potem pójdziemy do spiża, najlepiej środa wporzo, już Basi mówiłem żeby zaprosiła tylko fajne koleżanki
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spokojnie Panowie, wypijmy sobie :> Stanley, to mam nadzieje że kiedyś NAS zaprosisz a potem pójdziemy do spiża, najlepiej środa i to ta najbliższa środa :polew: :polew:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spokojnie Panowie, wypijmy sobie :> Stanley, to mam nadzieje że kiedyś NAS zaprosisz a potem pójdziemy do spiża, najlepiej środa i to ta najbliższa środa :polew: :polew: najblizsza nie bo mnie nie ma ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi