Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spokojnie Panowie, wypijmy sobie :>

Stanley, to mam nadzieje że kiedyś NAS zaprosisz a potem pójdziemy do spiża, najlepiej środa :polew:

i to ta najbliższa środa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

najblizsza nie bo mnie nie ma ;( ;(

to tym bardziej pasuje :polew:

przynajmniej mi lasek nie wyrwiesz :disgust:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stanley, to mam nadzieje że kiedyś NAS zaprosisz a potem pójdziemy do spiża, najlepiej środa :polew:

;( ;( ;( [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:12_________________________________________________Killer się zaczął :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

ja ci nigdy laski nie wyrywalem tylko to ty nie chcesz nic wyrywac :gwizdanie:

Opublikowano

bo ja mam za daleko do SK żeby do laski jeździć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bo ja mam za daleko do SK żeby do laski jeździć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no to akurat prawda :wink4:

Opublikowano

diman fajna upcie pokazujesz na swoich danych ... ') wiesz o czym prawię co nie?

Opublikowano

diman fajna upcie pokazujesz na swoich danych ... ') wiesz o czym prawię co nie?

nooo :wink4:

Opublikowano

szukałem pomocy w szukaniu lasekk na ieczór kawalerski dl zioma... znalazlem ladna Ukrainkę koledzy...sztuka jak trza;) :good:

Opublikowano

szukałem pomocy w szukaniu lasekk na ieczór kawalerski dl zioma... znalazlem ladna Ukrainkę koledzy...sztuka jak trza;) :good:

no to spoko sie zabawisz :gwizdanie:

Opublikowano

poka zdjęcia :naughty:

Opublikowano

a tak na marginesie...jak ktoś chce cos z nierdzewki male AGD do kuchni to mam sklep, prezent dla zony tescowej itp jak znalazl :good:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:21_________________________________________________

z odloty znalazlem byłe looknąć i powiem wam wymiata...nie próbowalem jej ale cialo 1klasa;) na żywca lepsza niz na fotach[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:23_________________________________________________ta:

http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/24710?osCsid=sg11113mk3cqthl88q5r7bpco5 i jej olezanka POLKA, ta:

http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/23554[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:24_________________________________________________ :naughty: Katia mówi tak fajbie po lekko rosyjsku, i fajnie się "łasi" jak kotka!!! ze stanika jedna i druga wyskczyła prezentację zro :naughty:bily... 1500zl za noc za dziewczyne;) :good: czyli przy 10 chłopa masz za 300zl co chcesz...z d*pą łącznie;) hehe

Opublikowano

widzę że przeglądacie foty tylko ostroznie;) :tongue4:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________stanley konkret co?

Opublikowano

a tak na marginesie...jak ktoś chce cos z nierdzewki male AGD do kuchni to mam sklep, prezent dla zony tescowej itp jak znalazl :good:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:21_________________________________________________

z odloty znalazlem byłe looknąć i powiem wam wymiata...nie próbowalem jej ale cialo 1klasa;) na żywca lepsza niz na fotach[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:23_________________________________________________ta:

http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/24710?osCsid=sg11113mk3cqthl88q5r7bpco5 i jej olezanka POLKA, ta:

http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/23554[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:24_________________________________________________ :naughty: Katia mówi tak fajbie po lekko rosyjsku, i fajnie się "łasi" jak kotka!!! ze stanika jedna i druga wyskczyła prezentację zro :naughty:bily... 1500zl za noc za dziewczyne;) :good: czyli przy 10 chłopa masz za 300zl co chcesz...z d*pą łącznie;) hehe

kolego powiec co nas to obchodzi czy aby nie pomyliles forum :gwizdanie:

Opublikowano

kurcze - ja jeszcze z czegoś takiego nie korzystałem nigdy... ale kręciło by mnie taka jazda :kox:

Opublikowano

kurcze - ja jeszcze z czegoś takiego nie korzystałem nigdy... ale kręciło by mnie taka jazda :kox:

Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie:

Opublikowano

hahahahhahahaha leże i płacze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

300 zł za noc przy 10 chłopa, w d*pę też można :nabijasie: :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano

to już nie jest na pewno forum motoryzacyjne :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

diman coś Ty taki zasadniczy, a co obchodi kogo ile wypił kto piwa?? weź zluzuj...poważnie nie czepaij się, ok? bo dziwnie to wygląda...Krolu no ja też nie korzystałem i raczej nei zamierzam - mam żónę ale jeśli mie kolega prosi żebym mu wieczór zorganizowal to z pompą co nie? a laski są ul Sokolska;)