Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie chce mi się czytać - lekka bania - 3 reedsy :gwizdanie: Krolu! Nie chlej tak!!!! :polew: :polew: to za stare czasy było kumpel wyszedł z więźnia :gwizdanie: To w jakim on był więzieniu że piliście Redsy... chyba dla kobiet... :polew:
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Spadam na poważnie a w środę na bank idę krew oddać żeby mieć wolne
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dobra Pany ja też spadam... Zapodaje sobie "Skazanego na Bluesa" i ide odpoczywac... Do jutra w Kato... :hi: a możesz nie przyjeżdżać ?
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja nie czytam bi mi sie l;iterki mieszaja i pisze jednym palcem widać Krolu! Żebyś wytrzeźwiał do jutra bo masz coś dla mnie no chyba, że przehandlowałeś na redsy? :gwizdanie: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dobra Pany ja też spadam... Zapodaje sobie "Skazanego na Bluesa" i ide odpoczywac... Do jutra w Kato... :hi: a możesz nie przyjeżdżać ? Ok na siłe nie bede sie wcinał...
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie chce mi się czytać - lekka bania - 3 reedsy :gwizdanie: Krolu! Nie chlej tak!!!! :polew: :polew: to za stare czasy było kumpel wyszedł z więźnia :gwizdanie: To w jakim on był więzieniu że piliście Redsy... chyba dla kobiet... :polew: tylkoa ja jestem na tyle twardy zeby sie orzyznac ze lubie reedsy :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja nie czytam bi mi sie l;iterki mieszaja i pisze jednym palcem widać Krolu! Żebyś wytrzeźwiał do jutra bo masz coś dla mnie no chyba, że przehandlowałeś na redsy? :gwizdanie: :polew: :polew: Dokłądnie... a mnie ma Vagowac....
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dobra Pany ja też spadam... Zapodaje sobie "Skazanego na Bluesa" i ide odpoczywac... Do jutra w Kato... :hi: a możesz nie przyjeżdżać ? Ok na siłe nie bede sie wcinał... fajnie :polew:
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja nie czytam bi mi sie l;iterki mieszaja i pisze jednym palcem widać Krolu! Żebyś wytrzeźwiał do jutra bo masz coś dla mnie no chyba, że przehandlowałeś na redsy? :gwizdanie: :polew: :polew: pewnie nie pamięta gdzie to zostawił :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja nie czytam bi mi sie l;iterki mieszaja i pisze jednym palcem widać Krolu! Żebyś wytrzeźwiał do jutra bo masz coś dla mnie no chyba, że przehandlowałeś na redsy? :gwizdanie: :polew: :polew: ja łeeeeeeeee? [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:16_________________________________________________ ja nie czytam bi mi sie l;iterki mieszaja i pisze jednym palcem widać Krolu! Żebyś wytrzeźwiał do jutra bo masz coś dla mnie no chyba, że przehandlowałeś na redsy? :gwizdanie: :polew: :polew: Dokłądnie... a mnie ma Vagowac.... vagować to ja mogę nawet teraz kto chce 300 koni
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew:
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: wiem, zę jeden jest większy :kox:
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dobra Pany ja też spadam... Zapodaje sobie "Skazanego na Bluesa" i ide odpoczywac... Do jutra w Kato... :hi: a możesz nie przyjeżdżać ? Ok na siłe nie bede sie wcinał... Zapraszamy na EŁU :polew:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dobra Pany ja też spadam... Zapodaje sobie "Skazanego na Bluesa" i ide odpoczywac... Do jutra w Kato... :hi: a możesz nie przyjeżdżać ? Ok na siłe nie bede sie wcinał... fajnie :polew: Już posatnowione że nie przyjade ale zastanawiam się Co ja Ci takiego zrobiłem???? Aż tak Cie to boli że mam konkret fure a nie jakieś tam Audi... :polew: no powiedz....
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: dla mnie one zawsze falowały
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: bez stanika [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:18_________________________________________________ Dobra Pany ja też spadam... Zapodaje sobie "Skazanego na Bluesa" i ide odpoczywac... Do jutra w Kato... :hi: a możesz nie przyjeżdżać ? Ok na siłe nie bede sie wcinał... fajnie :polew: Już posatnowione że nie przyjade ale zastanawiam się Co ja Ci takiego zrobiłem???? Aż tak Cie to boli że mam konkret fure a nie jakieś tam Audi... :polew: no powiedz.... przejrzałeś mnie, to mój ostatni post na Katowickich
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: wiem, zę jeden jest większy :kox: tego to nawet ja po trzeźwemu nie zauwarzyłem... ale rzeczywiście...
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: dla mnie one zawsze falowały Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: bez stanika No bravo! A Krolu dalej się zastanawia!
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: wiem, zę jeden jest większy :kox: tego to nawet ja po trzeźwemu nie zauwarzyłem... ale rzeczywiście... miałem je w rękau to wiem
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Krolu! Krótki test! Cycki w Twoim avatarku się ruszają? TAK czy NIE? :polew: :polew: wiem, zę jeden jest większy :kox: tego to nawet ja po trzeźwemu nie zauwarzyłem... ale rzeczywiście... miałem je w rękau to wiem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi