akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? Tylko B7... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? tobie nawet by b7 niepomogło musowo musiał byś jeździć tak :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? Tylko B7... :polew: :polew:
OKO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? hehe na b5 można jeszcze wyrywać laski w kieleckim... dlatego jeżdżę tam co tydzień :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? hehe na b5 można jeszcze wyrywać laski w kieleckim... dlatego jeżdżę tam co tydzień :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________tvn turbo teraz biczys
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? hehe na b5 można jeszcze wyrywać laski w kieleckim... dlatego jeżdżę tam co tydzień :polew: hmm to muszę częściej jeździć w te strony :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? hehe na b5 można jeszcze wyrywać laski w kieleckim... dlatego jeżdżę tam co tydzień :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kupiłeś jakiś scyzoryk żebyś nie czuł się taki wyobcowany?
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 jakiś podobno fajny klub tam macie w Pszczynie VIP, ale nic specjalnego OK, spadam na trening....
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 OK, spadam na trening.... penie taki
OKO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rynek że Łohoho Z cztery kółka zrobie, zimny łokieć, muza na full, i może co przygarne na noc :polew: ja mam blisko do SPS to może pokażesz mi jak to się robi....czy musiałbym mieć B7 żeby był efekt ? hehe na b5 można jeszcze wyrywać laski w kieleckim... dlatego jeżdżę tam co tydzień :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kupiłeś jakiś scyzoryk żebyś nie czuł się taki wyobcowany? normalnie zawsze przy sobie mam jeden jak jade na wiochy to dla pewności siebie zabieram drugi [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 14:52_________________________________________________ OK, spadam na trening.... penie taki a ty zawsze o tym samym jak nie geje to alkohol
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 tvn turbo teraz biczys hehe dobre :polew: współczuje gościowi
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 hehe na b5 można jeszcze wyrywać laski w kieleckim... dlatego jeżdżę tam co tydzień :polew: normalnie padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 tvn turbo teraz biczys hehe dobre :polew: współczuje gościowi zawsze wiedziałem, że B7 to c**jnia [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 15:12_________________________________________________ j**ana robota :sick3: więcej optymizmu :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 j**ana robota :sick3: więcej optymizmu :polew: buhehehehehehehe głowa do góry :polew:
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dobry Dzień Oczywiście, że na B5 można wyrywać lachony
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Co tam zboczeńcy?! a tam od razu zboczeńcy :slina: :jerk:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Co tam zboczeńcy?! a tam od razu zboczeńcy :slina: :jerk: fajne ma majtki
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Co tam zboczeńcy?! a tam od razu zboczeńcy :slina: :jerk: Faaaaaajne kształty, szkoda że to ku*wa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi