piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Krolu już się chwalił że ma wyrezany kąt wtrysku :polew: :polew: A tak wogóle to Katosy jakby nie wasz tajny Agent ( wiadomo że chodzi o Krola) :decayed: :decayed: to porażka a jak poczytacie na Gliwickich to ELYTA zapewniła mega atrakcje żałujcie że was nie było Maxito nie masz czego żałować było MEGA żarło :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wielkie dzięki za kąt :notworthy: A dlaczego wpierw piszesz na katowickich a potem na gliwickich... ? :evil: Kiedy mam cie rozwalić w starcrafta ? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Krolu już się chwalił że ma wyrezany kąt wtrysku :polew: :polew: A tak wogóle to Katosy jakby nie wasz tajny Agent ( wiadomo że chodzi o Krola) :decayed: :decayed: to porażka a jak poczytacie na Gliwickich to ELYTA zapewniła mega atrakcje żałujcie że was nie było Maxito nie masz czego żałować było MEGA żarło :evil: :evil: do czego pijesz Koleżko...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wielkie dzięki za kąt :notworthy: A dlaczego wpierw piszesz na katowickich a potem na gliwickich... ? :evil: Kiedy mam cie rozwalić w starcrafta ? :polew: :polew: ja ci mogę coś innego rozwalić .........wiesz co mam na myśli :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:37_________________________________________________A TY Miszka nie filozuj mi tutaj Bo znam pewne fakty z twojego życia Pantoflarzu jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wielkie dzięki za kąt :notworthy: A dlaczego wpierw piszesz na katowickich a potem na gliwickich... ? :evil: Kiedy mam cie rozwalić w starcrafta ? :polew: :polew: ja ci mogę coś innego rozwalić .........wiesz co mam na myśli :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:37_________________________________________________A TY Miszka nie filozuj mi tutaj Bo znam pewne fakty z twojego życia Pantoflarzu jeden to co pisałeś, że możesz rozwalić Krolowi to ja Ci to rozwalę [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:40_________________________________________________dobry blef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ja tego nie mam :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:41_________________________________________________a z czym niby blefffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 hmmm myslałem, że mówisz o twarzy.... ale jeśli nie to trudno ja Ci ją rozwalę[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________blef z tym pantoflarzem... rozwiń temat [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________dobra ide spac narka Piterrka jak cos rozkminisz to napisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Pantofel i tyle i Ty mnie tu nie strasz że mi facjatę rozkwasisz :decayed: :polew: :polew: Oj Miszka Ja mam nadzieję że z tymi rękoczynami to tylko żarty :mysli: :mysli: Bo nie w smak mi zlać człowieka z forum [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:50_________________________________________________ale chyba nie chcesz żebym na forum rozwijał temat pantofla :polew: :polew: Kobiety są wymagające i niestety czasem lepiej się poddać bo te ich ględzenie, trajkotanie, gadanie bez sensu non-stop, powala i człowiekowi nie chce się słuchać bo to gorsze niż dostać od jakiegoś kolesie w ryja :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Mam smaki na ADP vs. ADR, może być i nawet kręta wąska scieżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Piterra rozumiem, że z doświadczenia mówisz :polew: :polew: :polew: :polew: Stanley a Ty co o dwa piwka za dużo i już wyścigi w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Mam smaki na ADP vs. ADR, może być i nawet kręta wąska scieżka to szykuje się mega pojedynek :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Siemka, chce ktoś moje zawieszenie ? amory plus sprężyny :gwizdanie: Mam smaki na ADP vs. ADR, może być i nawet kręta wąska scieżka to szykuje się mega pojedynek :kox: :kox: dużo będzie zależeć od kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ADP to co to za silnik ? bo ADR to wiem, że mega [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 10:53_________________________________________________aha już wiem...brałem się z jednym 1.6 wracając z wakacyjnego spota od Keżora, czuć różnicę a ja jeszcze wtedy miałem zdupcone sprzęgło aha i mój rywal był z ełu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ADP to co to za silnik ? bo ADR to wiem, że mega [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 10:53_________________________________________________aha już wiem...brałem się z jednym 1.6 wracając z wakacyjnego spota od Keżora, czuć różnicę a ja jeszcze wtedy miałem zdupcone sprzęgło aha i mój rywal był z ełu :gwizdanie: epicki pojedynek :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 to i tak o 3 klasy wyżej niż Ty........... poeta się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 to i tak o 3 klasy wyżej niż Ty........... poeta się znalazł akurat się myślisz obydwu robię jak chce pojadę za wami na wstecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ziomki w niedzelna piękną pogodę a śniegu jak nie było tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 to i tak o 3 klasy wyżej niż Ty........... poeta się znalazł akurat się myślisz obydwu robię jak chce pojadę za wami na wstecznym i po co ja mu ten kąt wtrysku ustawiałem teraz myśli że naprawdę ma S4 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 to i tak o 3 klasy wyżej niż Ty........... poeta się znalazł akurat się myślisz obydwu robię jak chce pojadę za wami na wstecznym i po co ja mu ten kąt wtrysku ustawiałem teraz myśli że naprawdę ma S4 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wcześniej tylko myslał teraz jest już pewny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi