Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu na następnym spocie był bym zainteresowany tym twoim vagiem

ok :good:

Panowie dziś byłem u mechanika i stało tam pewne auto - które w serii posiada takie kratki :wallbash: :wallbash: :wallbash:

auto-part-renault-dacia-logan-bumper-grille.jpg

kto zgadnie co to za furacz :kox: - już nie chce grilla z rs4 :gwizdanie: :gwizdanie:

DL :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy jak myslicie, oplaca sie :?:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12703255

na osłonie silnika jest napisane 285 000 więc obstawiam że to przebieg :gwizdanie: ale robione coś przy silniku przy takim przebiegu

ogólnie auto z każdej strony ma jakieś problemy, obdarte zderzaki, na tylnej klapie brak oznaczeń i to jak zostały perfidnie wyrwane :)

ale cena robi swoje :gwizdanie:

osobiście wątpię że bym się zainteresował

Opublikowano

Panowie dziś byłem u mechanika i stało tam pewne auto - które w serii posiada takie kratki :wallbash: :wallbash: :wallbash:

kto zgadnie co to za furacz :kox: - już nie chce grilla z rs4 :gwizdanie: :gwizdanie:

zapomniałem dopisać nie sprawdzać po źródle... :gwizdanie: zderzak 70 zł kosztuje a jest tam siatki na 3 grille :kox: :kox:
Opublikowano

zderzak 70 zł kosztuje a jest tam siatki na 3 grille :kox: :kox:

z wózek z pod GO sportu kosztuje zeta :decayed: a z tego zrobisz 30 grili :polew:

:kox:

Opublikowano

zapomniałem dopisać nie sprawdzać po źródle... :gwizdanie: zderzak 70 zł kosztuje a jest tam siatki na 3 grille :kox: :kox:

ale duże te plastry miodu...to już lepsze z Transita tego po lifcie :gwizdanie:

Opublikowano

Właśnie, że nie, na żywo wydają się idealne :banan3:

Opublikowano

Ile kosztuje te k**wiszon co znalazłeś Kędzior?! Ty już idź do roboty bo wydasz całą kasę na dziwki! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

150zeta chyba :wink4:

nom cena przyzwoita :gwizdanie: ciekawe jaki stan mechaniczny autka :naughty:

Opublikowano

Szukam jakiegoś pewnego wozidła dla brata, świeży kierowca, coś typu golf III/corsa B/ E30/E36 i tym podobne, ogólnie coś do 7 000 zł :)

benzyna lub benzyna z podtlenkiem LPG :decayed:

Opublikowano

Szukam jakiegoś pewnego wozidła dla brata, świeży kierowca, coś typu golf III/corsa B/ E30/E36 i tym podobne, ogólnie coś do 7 000 zł :)

volvo s40 :wink4:

Opublikowano

taaaaa :gwizdanie:

Opublikowano

taaaaa :gwizdanie:

:tongue4:

Opublikowano
na osłonie silnika jest napisane 285 000 więc obstawiam że to przebieg ale robione coś przy silniku przy takim przebiegu

tez to zauwazylem ale nie wiadomo czy to przebieg przy ktorym byl robiony rozrzad czy przy ktorym trzeba zrobic rozrzad

ogólnie auto z każdej strony ma jakieś problemy, obdarte zderzaki, na tylnej klapie brak oznaczeń i to jak zostały perfidnie wyrwane

to najmniejszy problem bo sie pomaluje ale tak wlasnie wygladaja auta z Wloch

ale cena robi swoje

no i to jest duzy plus. szkoda ze z drugiego konca Polski :confused4:

Opublikowano

może generalizuje, ale ja auto z Włoch nie kupie nigdy :gwizdanie:

trochę ich sie naoglądałem przed kupnem swojego

sprawdzanie VIN nie wiem czy ma sens, bo we Włoszech słabo z serwisowaniem aut.

Włoch to nie Niemec, że jak nie ma wbitej pieczątki w książce to nie śpi po nocach :)

:wink4:

Opublikowano

Dobra Pany! Ja lecę do knajpki na meczyk! :kox:

Opublikowano

Dobra Pany! Ja lecę do knajpki na meczyk! :kox:

ja to samo tylko, że w domu :naughty: 4pak Leszka już mam

Opublikowano

a ja do czekolady na d... :decayed:

Opublikowano

witam :hi:

koledzy potrzebowałbym namiar na jakiegoś gościa od diagnostyki(dobry i niedrogi :wink4:),chciałbym dowiedzieć się w jakim stanie jest motor-pompowtryski(wydaje mi się że trochę za dużo sobie popala).

Opublikowano

koledzy potrzebowałbym namiar na jakiegoś gościa od diagnostyki(dobry i niedrogi :wink4:),chciałbym dowiedzieć się w jakim stanie jest motor-pompowtryski(wydaje mi się że trochę za dużo sobie popala).

krolu pisz mu pw jest tani

Opublikowano

AVF-y wszystkie dużo palą- w porównaniu do AWX-ów :cool1:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 20:33_________________________________________________

krolu pisz mu pw jest tani

:no: ja się nie podejmuję
Opublikowano

Co tam zboczeńcy?! :kox:

a tam od razu zboczeńcy

:slina: :slina: :slina::jerk: :jerk: :jerk:

Nowa2

fajne ma majtki :kox:

Kiedyś, to panie można było powiedzieć, że majtki opinały pupę, a dziś pupa opina majtki :polew: :polew:

WOW, ale szybka! :shocked: