Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dobry :> a taki sobie Krolu czym się objawiało to piękno B6?? no jak sie siedzi w pracy a nie w domu przy piwku to moze taki sobie
Kanar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 :slina: jakie piwo.. o piwie to moge zapomnieć do poniedziałkowego wieczora
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ooo bidulek ;( łącze się z tobą w bólu bo ja tylko jedno mialem a teraz to juz tylko poł
Kanar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to na Twoim miejscu już bym się szykował na wycieczke do sklepu bo jednym to nie warto drażnić kubków smakowych
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dobry :> a taki sobie Krolu czym się objawiało to piękno B6??ą czarną podsufitką :gwizdanie: BOSE :gwizdanie: kubłami z pół-skóry :gwizdanie: z zewnątrz też dawało radę S-linowe 17' i dokładki w kolor :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dobra nie mam pytań.. może poza tym BOSE(bo za tą cenę to idzie coś lepszego poskładać), ale czarna podsufita i kubły w pół-skórze to
Kanar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Pare postów wyżej Krolu wspomniał że vagował coś co mu się spodobało
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Siemaaaa, wiecie cooo?? haratacz powrócił :decayed: :decayed: może skoczymy do City Rocka na cole z Wiolką, żeby wk***ić kędziora on i tak by cię niechciała bo jest zakochana we mnie Seski jak tam założyłeś listwe?
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania ooo no to czekamy... a z rezania przy twoim dupuwózku?
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ brawo zalozyles już zderzak :>
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Siemaaaa, wiecie cooo?? haratacz powrócił :decayed: :decayed: może skoczymy do City Rocka na cole z Wiolką, żeby wk***ić kędziora on i tak by cię niechciała bo jest zakochana we mnie Seski jak tam założyłeś listwe? założylem oczywiście nie bez problemu ale założyłem nie moglem wykręcić tej śrubki która jest z produ listwy i wkoncu ją ciachnołem
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ eee.. no tak felgi sa a przyczyna kłopotów zlokalizowana?
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 założylem oczywiście nie bez problemu ale założyłem nie moglem wykręcić tej śrubki która jest z produ listwy i wkoncu ją ciachnołem hehe ja ją wycinałem szlifierką
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ eee.. no tak felgi sa a przyczyna kłopotów zlokalizowana? jutro auto wkońcu wyjeżdża z garażu na lince ale może we wtorek na spota już sie przykulom o własnych siłach :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ :kox: :sex:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 założylem oczywiście nie bez problemu ale założyłem nie moglem wykręcić tej śrubki która jest z produ listwy i wkoncu ją ciachnołem no to ja kombinerkami ciachnołem bo się bałem ze szlifierką porysuje jeszcze drzwi hehe ja ją wycinałem szlifierką
Rekomendowane odpowiedzi