akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek I wolny weekend bo do pracy dopierow we wtorek... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek coś proponujesz? :noughty:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek I wolny weekend bo do pracy dopierow we wtorek... :gwizdanie: no ja akurat mam szkołę w weekend... przemyśle to jeszcze czy przetrwam po spizu na zajęciach...
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek coś proponujesz? :noughty: No w sumie można by coś zorganizować...
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek I wolny weekend bo do pracy dopierow we wtorek... :gwizdanie: hmm to jak ty pracujesz 12h na 24 czy coś takiego?
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek coś proponujesz? :noughty: No w sumie można by coś zorganizować... to organizujcie... ja jestem za :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek I wolny weekend bo do pracy dopierow we wtorek... :gwizdanie: hmm to jak ty pracujesz 12h na 24 czy coś takiego? Równoważny czas pracy... [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 23:23_________________________________________________ no ja akurat mam szkołę w weekend... przemyśle to jeszcze czy przetrwam po spizu na zajęciach... tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek coś proponujesz? :noughty: No w sumie można by coś zorganizować... to organizujcie... ja jestem za :gwizdanie: Nie potrzebowałeś dużo czasu na zastanowienie! :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?: irfanview ma taką opcje
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek coś proponujesz? :noughty: No w sumie można by coś zorganizować... to organizujcie... ja jestem za :gwizdanie: popieram krola i czekam na sygnał
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?: irfanview ma taką opcje nie wiedziałem.. :good:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?: irfanview ma taką opcje no to się zaczynam ciebie bać
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tu turutu tez bym sie pobawił jutro piątek coś proponujesz? :noughty: No w sumie można by coś zorganizować... to organizujcie... ja jestem za :gwizdanie: popieram krola i czekam na sygnał nie czekać na sygnały tylko coś ustalcie - najlepiej nazwę lokalu - termin : po spocie w Sg :kox:
Grisza79 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a skoro juz mowa o kompach w pracy.... jest jakis program ktory mozna wgrac na kompa tak aby robil co jakis czas skany (print screan'y) i przesylal na inny komp albo zapisywal w jakims pliku :?: irfanview ma taką opcje no to się zaczynam ciebie bać
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no to jaki lokal? spiż, enigma ... chyba wystarczy
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no to jaki lokal? spiż, enigma ... chyba wystarczy dla mnie może być spiż dawno tam nie bylem
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no to jaki lokal? spiż, enigma ... chyba wystarczy dla mnie może być spiż dawno tam nie bylem no ja też nie... :gwizdanie: w środę ostatni raz
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 krolu nie to mialem na mysli ale niech ci będzie
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 krolu nie to mialem na mysli ale niech ci będzie dogadajcie większą ekipę... jak coś to pójdę... a jak będzie mało ludu to tez dobrze, bo muszę trochę przystopować - choć mnie nosi..
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ej ja ty malo ludzi znam wiec niech różowi się za to wezmą
Rekomendowane odpowiedzi