Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 nie są twarde, nie są miękkie, takie dobre do normalnej jazdy podobnie jak na tych H&R co mam teraz Arku, no właśnie o ile dobrze pamiętam to obniżenie było -40 ale poszukam papierów z ADRa, tam jest TUV na te sprężyny, ale to jutro
Bulczas Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ktoś coś słyszał na temat zawieszeń Vogtland ja :gwizdanie: miałem sprężyny tej firmy obniżenie -40 i było OK no wlasnie Pucek obnizenie bylo -40 czy -35 :?: ja bylem przekonany, ze Vogtlan robi tylko -35,-30 i -25 Ktoś coś słyszał na temat zawieszeń Vogtland ja :gwizdanie: miałem sprężyny tej firmy obniżenie -40 i było OK no wlasnie Pucek obnizenie bylo -40 czy -35 :?: ja bylem przekonany, ze Vogtlan robi tylko -35,-30 i -25 Powiedz tylko czy warto je kupić. Czytałem że ta firma współpracuje z firmą KONI
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 nie wiem, nie chcę Ci źle doradzić, moje sprężyny miały 8 lat, wpadłem w dziurę i sprężyna z tyłu poszła, ale obstawiam że tak zachowa się każda stara sprężyna :gwizdanie: nie wiem no, chyba lepiej kupić takie niż np. MTS czy coś tego typu lecę
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 oglądnijcie , zapamiętajcie i widzimy sie w spiżu
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 oglądnijcie , zapamiętajcie i widzimy sie w spiżu nagrajcie filmik na tych dzisiejszych baletach
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a w ogóle to nie pochwaliłem sie auto pojechało do warsztatu i mam gruby plan wymienić przedni zderzak , jak sie uda to będzie mega koks ale narazie nie zapeszam
Kędzior Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a w ogóle to nie pochwaliłem sie auto pojechało do warsztatu i mam gruby plan wymienić przedni zderzak , jak sie uda to będzie mega koks ale narazie nie zapeszam rezacz fajny podpis ja raczej siedzę przez wikend na chacie
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 rezacz fajny podpis Króliki rządzą
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jest tu ktoś jeszcze? króliki są :>
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jesteście miękkie faje, że nigdzie nie poszliście :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jesteście miękkie faje, że nigdzie nie poszliście :gwizdanie: :gwizdanie: To Ty też nią jesteś skoro siedzisz na forum
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jesteście miękkie faje, że nigdzie nie poszliście :gwizdanie: :gwizdanie: ej ! tylko nie miękie
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jesteście miękkie faje, że nigdzie nie poszliście :gwizdanie: :gwizdanie: To Ty też nią jesteś skoro siedzisz na forum ja byłem w środę ... a jutro mam kolokwium na 8:00 :shocked:
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Twardy koksie nie kozacz tak Ty , to o kerej jedziemy jutro i czy jedziemy ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jest tu ktoś jeszcze? króliki są :> :polew: :polew: :polew: :polew: Jesteście miękkie faje, że nigdzie nie poszliście :gwizdanie: :gwizdanie: ej ! tylko nie miękie chociaż tyle że napisał faje a nie fajeczki :polew:
Bulczas Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Twardy koksie nie kozacz tak Ty , to o kerej jedziemy jutro i czy jedziemy ? :gwizdanie: No nie wiem. Znajomi z klubu ibizy jadą z pod reala w czeladzi o 9:30 :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Twardy koksie nie kozacz tak Ty , to o kerej jedziemy jutro i czy jedziemy ? :gwizdanie: No nie wiem. Znajomi z klubu ibizy jadą z pod reala w czeladzi o 9:30 :gwizdanie: o k**wa , tożto karmagjedon Panie to o kerej mam wstać ? wpadniesz po mnie ? masz wc**j nie podrodze :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kurde nikt więcej nie chcę jechać Kędzior Stanley :gwizdanie: Nie po drodze ale nie robi mi to problemu
Rekomendowane odpowiedzi