Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HRGmtObqKeo&feature=related gość ma mocne nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Chłopaki Keżor się zadeklarował, że stawia na 200 a tu cisza... wallbash Bedzie tak samo jak ostatnio cisza cisza a w koncowej fazie dojdzie znow 20 stron.. A co do stawiania jutro mam urodziny i bym przywiozl cos na spota ale niestety jestem w pracy do 22 zaczekamy na Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HRGmtObqKeo&feature=related gość ma mocne nerwy hi Chłopaki Keżor się zadeklarował, że stawia na 200 a tu cisza... wallbash Bedzie tak samo jak ostatnio cisza cisza a w koncowej fazie dojdzie znow 20 stron.. A co do stawiania jutro mam urodziny i bym przywiozl cos na spota ale niestety jestem w pracy do 22 to wszystkiego naj... p.s. my poczekamy :polew: :polew: http://www.youtube.com/watch?v=HRGmtObqKeo&feature=related gość ma mocne nerwy ja to widziałem jako poślizg wcześniej ... jak to specjalnie zrobił to niezły debil [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:35_________________________________________________O Stanley mnie uprzedził - ja za długiego posta pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HRGmtObqKeo&feature=relatedgość ma mocne nerwy GRRRRUBO... Prawie jak Krolu ostatnim razem.. zaczekamy na Ciebie... Jesli tak to nie ma problemu. Ze mna jak z dzieckiem za reke i do baru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 to tak na a4 poleci może keżor ale popatrzcie też filmiki jak im nie wychodzi to dopiero jazda[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:00_________________________________________________żyje ktoś na tych katowicach wszyscy w kościele czy co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Keżor potrzebujesz jeszcze coś z Krakowa ? Jutro tam jadę na rozmowę o pracę z rańca ale posiedzię tam dłużej bo odwiedzę brata[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:17_________________________________________________jestem Max jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek widzę cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek widzę cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To co Miszka przeprowadzasz sie do krakowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 miszka aż do krakowa dymasz na rozmowę kur wa ale mi kompa zamóliło patologia jakaś czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek widzę cie Pucek sie nie pucuje :polew: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:24_________________________________________________tylko rozmowa w Krk praca ogólnie na połódniu Polski ale nie zapeszam, jak to mówią will C :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 chopaki zarzućciejakiś temat bo nuda jak nie wiem co zaraz zrobie reklamę i wypir.... tego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie mam weny :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek słuszałe albo wyczytałe że poszaleliście troszeczkę tzn turbine przedmuchałeś i to porządnie pogłoski??? [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:29_________________________________________________krolu ty na katowicach nigdy jej nie masz jak nas nie lubisz powiedz nie pogniewamy się sprzedamy cię do gliwic za rozsądną cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek słuszałe albo wyczytałe że poszaleliście troszeczkę tzn turbine przedmuchałeś i to porządnie pogłoski??? [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:29_________________________________________________krolu ty na katowicach nigdy jej nie masz jak nas nie lubisz powiedz nie pogniewamy się sprzedamy cię do gliwic za rozsądną cene tam mogę napisać co chce i się nikt nie obrazi tu się hamuje Poza tym ja należę do Gliwickich macie okres próbny na moje przyjazdy potem trzeba będzie wykupić abonament :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek słuszałe albo wyczytałe że poszaleliście troszeczkę tzn turbine przedmuchałeś i to porządnie pogłoski??? [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:29_________________________________________________krolu ty na katowicach nigdy jej nie masz jak nas nie lubisz powiedz nie pogniewamy się sprzedamy cię do gliwic za rozsądną cene tam mogę napisać co chce i się nikt nie obrazi tu się hamuje Poza tym ja należę do Gliwickich macie okres próbny na moje przyjazdy potem trzeba będzie wykupić abonament :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: krolu to wykupimy czemu się musisz hamować wiem ty się nas poprostu wstydzisz no przyznaj to ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 :polew: krolu to wykupimy czemu się musisz hamować wiem ty się nas poprostu wstydzisz no przyznaj to ;( jasne onieśmielacie mnie a jak jestem taki skrepowany :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 miszka wypowiedz się :polew: krolu to wykupimy czemu się musisz hamować wiem ty się nas poprostu wstydzisz no przyznaj to ;( jasne onieśmielacie mnie a jak jestem taki skrepowany :embarrassed: ojejku zawstydziłem cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 miszka wypowiedz się :polew: krolu to wykupimy czemu się musisz hamować wiem ty się nas poprostu wstydzisz no przyznaj to ;( jasne onieśmielacie mnie a jak jestem taki skrepowany :embarrassed: ojejku zawstydziłem cię noooooooooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Krolu czyli nie jesteś z nami szczery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi