Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

keżor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18903

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Chłopaki Keżor się zadeklarował, że stawia na 200 a tu cisza... wallbash

Bedzie tak samo jak ostatnio cisza cisza a w koncowej fazie dojdzie znow 20 stron.. A co do stawiania jutro mam urodziny i bym przywiozl cos na spota ale niestety jestem w pracy do 22 :wallbash:

zaczekamy na Ciebie... :naughty:

hi

Chłopaki Keżor się zadeklarował, że stawia na 200 a tu cisza... wallbash

Bedzie tak samo jak ostatnio cisza cisza a w koncowej fazie dojdzie znow 20 stron.. A co do stawiania jutro mam urodziny i bym przywiozl cos na spota ale niestety jestem w pracy do 22 :wallbash:

to wszystkiego naj... :cool1:

p.s. my poczekamy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja to widziałem jako poślizg wcześniej ... :) jak to specjalnie zrobił to niezły debil :wallbash:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:35_________________________________________________O Stanley mnie uprzedził - ja za długiego posta pisałem :decayed:

GRRRRUBO... Prawie jak Krolu ostatnim razem..

zaczekamy na Ciebie... :naughty:

Jesli tak to nie ma problemu. Ze mna jak z dzieckiem za reke i do baru :polew:

to tak na a4 poleci może keżor ale popatrzcie też filmiki jak im nie wychodzi to dopiero jazda[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:00_________________________________________________żyje ktoś na tych katowicach wszyscy w kościele czy co ??? :embarrassed:

Keżor potrzebujesz jeszcze coś z Krakowa ? Jutro tam jadę na rozmowę o pracę z rańca ale posiedzię tam dłużej bo odwiedzę brata[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:17_________________________________________________jestem Max jestem :hi:

pucek widzę cie

Pucek sie nie pucuje :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:24_________________________________________________tylko rozmowa w Krk praca ogólnie na połódniu Polski ale nie zapeszam, jak to mówią will C :>

pucek słuszałe albo wyczytałe że poszaleliście troszeczkę tzn turbine przedmuchałeś i to porządnie

pogłoski??? :wink4:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:29_________________________________________________krolu ty na katowicach nigdy jej nie masz :shocked:

jak nas nie lubisz powiedz nie pogniewamy się sprzedamy cię do gliwic za rozsądną cene :evil:

pucek słuszałe albo wyczytałe że poszaleliście troszeczkę tzn turbine przedmuchałeś i to porządnie

pogłoski??? :wink4:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:29_________________________________________________krolu ty na katowicach nigdy jej nie masz :shocked:

jak nas nie lubisz powiedz nie pogniewamy się sprzedamy cię do gliwic za rozsądną cene :evil:

tam mogę napisać co chce i się nikt nie obrazi tu się hamuje :P

Poza tym ja należę do Gliwickich macie okres próbny na moje przyjazdy potem trzeba będzie wykupić abonament :gwizdanie: :gwizdanie:

tam mogę napisać co chce i się nikt nie obrazi tu się hamuje :P

Poza tym ja należę do Gliwickich macie okres próbny na moje przyjazdy potem trzeba będzie wykupić abonament :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

krolu to wykupimy

czemu się musisz hamować

wiem ty się nas poprostu wstydzisz

no przyznaj to ;(

krolu to wykupimy

czemu się musisz hamować

no przyznaj to ;(

jasne onieśmielacie mnie a jak jestem taki skrepowany :embarrassed: :embarrassed:

miszka wypowiedz się

krolu to wykupimy

czemu się musisz hamować

no przyznaj to ;(

jasne onieśmielacie mnie a jak jestem taki skrepowany :embarrassed: :embarrassed:

ojejku zawstydziłem cię :kwiatek:

miszka wypowiedz się

krolu to wykupimy

czemu się musisz hamować

no przyznaj to ;(

ojejku zawstydziłem cię :kwiatek:

noooooooooooooooooooo :decayed: