Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 miszka wypowiedz się :polew: krolu to wykupimy czemu się musisz hamować wiem ty się nas poprostu wstydzisz no przyznaj to ;( jasne onieśmielacie mnie a jak jestem taki skrepowany :embarrassed: ojejku zawstydziłem cię noooooooooooooooooooo a pzyszła koza do woza na gliwicach wszyscy poszli spać to teraz spamujesz na katowicach ty lisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Krolu czyli nie jesteś z nami szczery no dobra powiem Wam prawdę... mam 300 koni nie 75 :naughty: :naughty: a pzyszła koza do woza na gliwicach wszyscy poszli spać to teraz spamujesz na katowicach ty lisie nie w Gliwicach jest spam na MAX!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pamiętajcie, że ja mam neta z play'a i zamula jak skurwi syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pamiętajcie, że ja mam neta z play'a i zamula jak skurwi syn to nie pooglądasz redtuba :confused4: :confused4: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 czemu nie mogę mieć więcej wiadomości w skrzynce niż 24??? za chudy w uszach jestem czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 czemu nie mogę mieć więcej wiadomości w skrzynce niż 24??? za chudy w uszach jestem czy jak chodzi o skrzynkę na PW?? ja mam 108.... :gwizdanie: i to nie jest mój max może to od rangi zależy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pamiętajcie, że ja mam neta z play'a i zamula jak skurwi syn mnie jakby przyśpieszył odmulił się trochę [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:46_________________________________________________ czemu nie mogę mieć więcej wiadomości w skrzynce niż 24??? za chudy w uszach jestem czy jak chodzi o skrzynkę na PW?? ja mam 108.... :gwizdanie: i to nie jest mój max może to od rangi zależy... no dziś np pisze do gregora a tu komunikatże nie mogę wysłaś wiadomości bo mam strzynkę pełną no jakiś patos kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Maxito bylem ostatnio u lekarza i mu mówię: Panie jak rzuciłem palenie to przytyłem z 5kg..... o co kaman ? co zrobić żeby to zrzucić ? a on mi na to(i tu Max info dla Ciebie) że trzeba odchodzić od stołu głodnym...czyli nie obrzerać się, może to sposób na zrzucenie kg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pamiętajcie, że ja mam neta z play'a i zamula jak skurwi syn mnie jakby przyśpieszył odmulił się trochę [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:46_________________________________________________ czemu nie mogę mieć więcej wiadomości w skrzynce niż 24??? za chudy w uszach jestem czy jak chodzi o skrzynkę na PW?? ja mam 108.... :gwizdanie: i to nie jest mój max może to od rangi zależy... no dziś np pisze do gregora a tu komunikatże nie mogę wysłaś wiadomości bo mam strzynkę pełną no jakiś patos kolejny Czytaj dokładnie - na pewno pisze - że gregory ma pełną... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Maxito bylem ostatnio u lekarza i mu mówię: Panie jak rzuciłem palenie to przytyłem z 5kg..... o co kaman ? co zrobić żeby to zrzucić ? a on mi na to(i tu Max info dla Ciebie) że trzeba odchodzić od stołu głodnym...czyli nie obrzerać się, może to sposób na zrzucenie kg.... a ty co ku fa chcesz moim osobistym diedetykiem zostać dam se rade już 3 zrzuciłe jeszcze 15 i będę mógł z wami do maka jeździć[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:51_________________________________________________ pamiętajcie, że ja mam neta z play'a i zamula jak skurwi syn mnie jakby przyśpieszył odmulił się trochę [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:46_________________________________________________ czemu nie mogę mieć więcej wiadomości w skrzynce niż 24??? za chudy w uszach jestem czy jak chodzi o skrzynkę na PW?? ja mam 108.... :gwizdanie: i to nie jest mój max może to od rangi zależy... no dziś np pisze do gregora a tu komunikatże nie mogę wysłaś wiadomości bo mam strzynkę pełną no jakiś patos kolejny Czytaj dokładnie - na pewno pisze - że gregory ma pełną... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty może faktycznie tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Maxito bylem ostatnio u lekarza i mu mówię: Panie jak rzuciłem palenie to przytyłem z 5kg..... o co kaman ? co zrobić żeby to zrzucić ? a on mi na to(i tu Max info dla Ciebie) że trzeba odchodzić od stołu głodnym...czyli nie obrzerać się, może to sposób na zrzucenie kg.... a ty co ku fa chcesz moim osobistym diedetykiem zostać dam se rade już 3 zrzuciłe jeszcze 15 i będę mógł z wami do maka jeździć Stefan chciałem poradzić, co mi specjalista powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Czytaj dokładnie - na pewno pisze - że gregory ma pełną... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty może faktycznie tak było Na pewno- już dziś moskal się skarżył na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Maxito bylem ostatnio u lekarza i mu mówię: Panie jak rzuciłem palenie to przytyłem z 5kg..... o co kaman ? co zrobić żeby to zrzucić ? a on mi na to(i tu Max info dla Ciebie) że trzeba odchodzić od stołu głodnym...czyli nie obrzerać się, może to sposób na zrzucenie kg.... a ty co ku fa chcesz moim osobistym diedetykiem zostać dam se rade już 3 zrzuciłe jeszcze 15 i będę mógł z wami do maka jeździć Stefan chciałem poradzić, co mi specjalista powiedział no dobra niech ci będzie wybaczam ci chciałeś dobrze (jak rosjanie)a wyszło jak zwykle to pewnie przez moją dietke jeszcze browary bym musiał odstewić ale z tym to naprawde może być problem[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:58_________________________________________________ Czytaj dokładnie - na pewno pisze - że gregory ma pełną... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty może faktycznie tak było Na pewno- już dziś moskal się skarżył na to no to sprawa się wyjaśniła [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:58_________________________________________________dobra ziomki 22 wybiła spadówka spać znaczy idę w kimkę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 no to sprawa się wyjaśniła [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:58_________________________________________________dobra ziomki 22 wybiła spadówka spać znaczy idę w kimkę pozdro tyle zamieszania o spam a teraz 1 idzie :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 szukam kumplowi wozu i już nie moge patrzeć na te ogłoszenia. co to ludzie nie wypiszą "koło zapasowe nigdy nie uzywane" itd, itp :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Hehe stanley z kad ja to znam ja szukalem auta kazdy mowi bezwypadkowa, w idelanym stanie, a jak bylem n ogledzinach to przednia szyba peknieta, pogryzione galki regulacji itd.. Tak to juz jest. P.S Czemu wszyscy spia przeciez mloda godzina , gdybym mial teraz z kim spamowac to do jutra by byla dwusetna strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys888 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 siema, troche was zmobilizuje jak do tego wtorku pęknie 200 to stawiam , a potem już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Keżor kiedy jedziecie do Czewy? Coś mi się obiło o uszy, 22giego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi