Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 pogoda do bani co patrzę przez okno to albo napierdala ten deszcz albo się zbiera żeby padać tak czy inaczej cisnę, bawcie się dobrze na gryllu może się jakoś wyklaruje do wieczora z tą pogodą
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Fotki z wczoraj dodane do Galerii Gliwickiej...
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Fotki z wczoraj dodane do Galerii Gliwickiej...
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A gdzie Ty Miszka się wybierasz?! no miałem mega plan na Pragę ale się wszystko wysypało, a tylko z moją nie będę jechał, cisnę do siebie w góry rezać ledy
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A gdzie Ty Miszka się wybierasz?! no miałem mega plan na Pragę ale się wszystko wysypało, a tylko z moją nie będę jechał, cisnę do siebie w góry rezać ledy Z B8???
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A gdzie Ty Miszka się wybierasz?! no miałem mega plan na Pragę ale się wszystko wysypało, a tylko z moją nie będę jechał, cisnę do siebie w góry rezać ledy Z B8??? z S6 te co Krolu miał, to wczoraj zakupiłem drugą sztukę :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A gdzie Ty Miszka się wybierasz?! no miałem mega plan na Pragę ale się wszystko wysypało, a tylko z moją nie będę jechał, cisnę do siebie w góry rezać ledy Z B8??? z S6 te co Krolu miał, to wczoraj zakupiłem drugą sztukę :gwizdanie: Uuuuuu....
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A gdzie Ty Miszka się wybierasz?! no miałem mega plan na Pragę ale się wszystko wysypało, a tylko z moją nie będę jechał, cisnę do siebie w góry rezać ledy Z B8??? z S6 te co Krolu miał, to wczoraj zakupiłem drugą sztukę :gwizdanie: Uuuuuu.... więc jak będziesz widział we wstecznym ledy z S6 to sp***dalaj na pobocze bo to będę ja swoim ADeeRem :polew:
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Nie wiem jak u Was w Katolach ale nad Knurowem Ciemna chmura i ostra ulewa........ to pogrilowane dziś już mamy....
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 A gdzie Ty Miszka się wybierasz?! no miałem mega plan na Pragę ale się wszystko wysypało, a tylko z moją nie będę jechał, cisnę do siebie w góry rezać ledy Z B8??? z S6 te co Krolu miał, to wczoraj zakupiłem drugą sztukę :gwizdanie: Uuuuuu.... więc jak będziesz widział we wstecznym ledy z S6 to spie***j na pobocze bo to będę ja swoim ADeeRem :polew: :polew: Nie wiem jak u Was w Katolach ale nad Knurowem Ciemna chmura i ostra ulewa........ to pogrilowane dziś już mamy.... No pogoda chyba dziś wszędzie do du...!!! :kwasny:
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 pomału się zbieram Synek żebyś dał radę z tymi ledami!
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 pomału się zbieram Synek żebyś dał radę z tymi ledami! lekko, no na razie fizycznie mam jednego leda ale zacząć już mogę dziś zapodam grylla+wódeczkie i może ściągnę zderzak - chyba wystarczy jak na początek :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 pomału się zbieram Synek żebyś dał radę z tymi ledami! lekko, no na razie fizycznie mam jednego leda ale zacząć już mogę dziś zapodam grylla+wódeczkie i może ściągnę zderzak - chyba wystarczy jak na początek :gwizdanie: No tylko żebyś zdąrzył to poskładać... :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 pomału się zbieram Synek żebyś dał radę z tymi ledami! lekko, no na razie fizycznie mam jednego leda ale zacząć już mogę dziś zapodam grylla+wódeczkie i może ściągnę zderzak - chyba wystarczy jak na początek :gwizdanie: No tylko żebyś zdąrzył to poskładać... :polew: najwyżej będę jeździł bez zderzaka i każdy pomyśli że jakaś porezana B5-tka :polew:
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 z rana. ku***a i chyba nici z grilla Możemy impreze przenieś do Spiża... a przynajmniej taki był pomysł na Gliwickim Zlocie... Mi to wsio rybka ja i tak przyjade autem także zero alko...
Rekomendowane odpowiedzi