Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ej no, ale Ty ją bardziej waliłeś niż ja, więc wiesz, dalej muszę Ci dogadywać :polew: w sumie to ją ze Stanem najbardziej waliliśmy [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 23:20_________________________________________________ Pucek, masz całkiem sympatyczny śpiworek :gwizdanie: Tylko przydał by się zamek, anty Kędziorowy :polew: jeszcze takiego nie wynaleziono :gwizdanie: nietakie zamki się otwierało ta na mnie niema bata :polew:
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ej no, ale Ty ją bardziej waliłeś niż ja, więc wiesz, dalej muszę Ci dogadywać :polew: w sumie to ją ze Stanem najbardziej waliliśmy [br] ja nie wnikam co wyście tam robili, ale jakimś cudem stanley mial w kieszeni sukienkę Twojej panny:mysli:
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 właśnie, nie dość że waliliście tą laskę ze Stanem, to jeszcze razem spaliście, więc co ja mam za to że to Stanleya wybrałeś
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ej no, ale Ty ją bardziej waliłeś niż ja, więc wiesz, dalej muszę Ci dogadywać :polew: w sumie to ją ze Stanem najbardziej waliliśmy [br] ja nie wnikam co wyście tam robili, ale jakimś cudem stanley mial w kieszeni sukienkę Twojej panny Może Stan to jakiś fetysz, albo rytualista
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ej no, ale Ty ją bardziej waliłeś niż ja, więc wiesz, dalej muszę Ci dogadywać :polew: w sumie to ją ze Stanem najbardziej waliliśmy [br] ja nie wnikam co wyście tam robili, ale jakimś cudem stanley mial w kieszeni sukienkę Twojej panny hehe niezdziw się jak Stanley ci spakuje mandele i każe się wynosić bo ma nową kobietę :polew: [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 23:24_________________________________________________ właśnie, nie dość że waliliście tą laskę ze Stanem, to jeszcze razem spaliście, więc co ja mam za to że to Stanleya wybrałeś mokrego bucika :polew:
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 za te buty to zobaczysz masz pewne że się odwdzięczę
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 za te buty to zobaczysz masz pewne że się odwdzięczę ja wiem nawet kiedy
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 za te buty to zobaczysz masz pewne że się odwdzięczę niebądź świnia akurat twoje były pod ręką
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 za te buty to zobaczysz masz pewne że się odwdzięczę ja wiem nawet kiedy
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 za te buty to zobaczysz masz pewne że się odwdzięczę niebądź świnia akurat twoje były pod ręką aaaaaa......., to te co mają 5 pasków :>
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 [ aaaaaa......., to te co mają 5 pasków :> moja wina że w CCC takie sprzedają :gwizdanie: kiedyś kupie sobie buty spod znaku łyżwy, ale najpierw szyba, opony, hamulce i turbo spadam przepalić furacza tzn jadę po rodziców
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 spadam przepalić furacza tzn jadę po rodziców To niech ci tam dobrze ładuje :>
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 spadam przepalić furacza tzn jadę po rodziców To niech ci tam dobrze ładuje :> uważaj na trole
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 spadam przepalić furacza tzn jadę po rodziców To niech ci tam dobrze ładuje :> uważaj na trole majtole
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 a gdzie Nergall? śpi już? albo gdzieś "śpiwo" majtole
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Kędzior, dobrze, że nie wyciągaliśmy tych drzwi na taras w celu "naprawy"
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 a gdzie Nergall? śpi już? Słowa nergal nie potrafi nawet Wikipedia jednoznacznie wytłumaczyć :gwizdanie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Nergal
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 a gdzie Nergall? śpi już? Słowa nergal nie potrafi nawet Wikipedia jednoznacznie wytłumaczyć :gwizdanie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Nergal
Rekomendowane odpowiedzi